Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1195

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευθυμία μου, ελπίζω ο πατέρας σου να τα πηγαίνει καλύτερα. Ρώτησες το γιατρό αν θα μπορούσε να έχει κάποια θετική εξέλιξη με την Άτκινς ?
Για το μαγείρεμα που ανέφερες, όσον αφορα εμένα, αγόρασα μια ζυγαριά για να ζυγίζω κάθε υλικό που θα βάλω στο φαγητό κ έπειτα να υπολογίζω. Στην αρχή νιώθεις λογιστής με κομπιουτεράκι χαρτί μολύβι, αλλά μετά με το μυαλό τα υπολογίζεις πανεύκολα.

Τα γλυκά είναι ένα θέμα, κυρίως όταν πρόκειται να πας σε μια γιορτή κτλ. Πρόσφατα είχε γενέθλια ο δικός μου πατέρας κ αγοράσαμε τούρτα light, κ για διαβητικούς κ για όσους νηστεύουν. Από την τούρτα του πατέρα σου σίγουρα θα φας. Τώρα πόσους υδ. είχε ένας Θεός ξέρει πάντως τουλάχιστον γλίτωσα τη ζάχαρη. Κατά τα άλλα άμα με πιάσει η σύμπτωμα βολεύομαι με γκοφρετακι με σοκ. υγείας, τι να γίνει.

Το να είναι κάποιος υποστηρικτικός είναι μια ικανότητα που δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο βαθμό, ή έστω στο βαθμό που θα θέλαμε εμείς να την έχουν. Ο άντρας σου σίγουρα σε αγαπάει για αυτό που είσαι σαν χαρακτήρας, επειδή έχετε περάσει από αντίξοες συνθήκες και έχετε βγει παλικάρια, επειδή βρήκε πράγματα σε σένα που δεν είδε στις αδύνατες (γι' αυτό παντρευτήκατε κιόλας).

Για τις φωτογραφίες είμαι ΠΑΡΑ πολύ αισιόδοξη κ σίγουρα η Marina όταν ευκαιρήσει θα πρέπει να εντάξει νέα στήλη "Πριν κ μετά". Για την κυτταρίτιδα, κ γενικώς για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να περπατάς κάθε μέρα. Έστω κ 10 λεπτά είναι καλύτερα από το τίποτα. Κάνε μία βόλτα με τα παιδιά, παίξτε στο πάρκο, πέτα τα σκουπίδια στον κάδο του επόμενου τετραγώνου, ανέβα 2 ορόφους με το ασανσέρ. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι απαισιόδοξη, έχεις κάνει καινούριο ξεκινημα!!! Το καλοκαίρι είναι 2,5 μήνες μακριά, πολλά κιλά μπορούν να σε εγκαταλείψουν μέχρι τότε κ το παρεό να γίνει απλό αξεσουάρ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1197

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια καλησπερα,
επειδη οπως σας ειπα το περασμενο καλοκαιρι εκανα την ατκινς ειχα καταφερει να χασω 12 κ. σε 2μιση μηνες .τα 7 τον πρωτο μηνα.εχω κανει τα παντα [herbalife,bodyline,διαιτολογο,τεστ δυσανεξιας τροφων,διαιτα με την ομαδα αιματος]και δεν ειχα χασει πανω απο7-8κ και τα ξαναπερνα γρηγορα.οσο για την κυτταριτιδα ευθυμια μου ειδα μεγαλη βελτιωση!ειλικρινα ειδικα στα ποδια.τωρα σχετικα με το θεμα συζυγος θα σας πω πως ο μοναδικος λογος που τσακωνομαστε ειναι τα κιλα μου. πονεμενη ιστορια :(

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1204

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
nanage ευχαριστώ που ρωτάς.Ομπαμπας μου απλώς αυτη τη στιγμή δεν έχει συμπτώματα.Εχει κάνει μέχρι σήμερα 2 μαγνητικές φασματοσκοπίες και βάση αυτών έχουμε 4 πιθανές διαγνώσεις τη μια χειρότερη απο την άλλη.Οσο για την ατκινς ο νευρολόγος οταν το ανέφερα γέλασε.Δέν βρίσκεις έναν γιατρό που να μην σε κοιτάει σαν καθυστερημένο όταν αρχίζεισς να μιλάς για τέτοια.Δέν ξέρω άν θα του έκανε καλό η ατκινς γγιατί έχει ήδη ανεβασμένη πολυ την χοληστερίνη του.
Οσο για τον άντρα μου το ξέρω ότι με αγαπάει και γι'αυτο κάνει πως δεν βλέπει πώς έχω γίνει.Αλλα εγώ δεν μπορώ τόν εαυτό μου πια σ'αυτή την κατάσταση και γι'αυτό είπα να προσπαθήσω ακόμα μια φορά.ΕΛΠΊΖΩ Η ΤΥΧΕΡΉ.
Θά πάρω κι'εγώ μια ζυγαριά κουζίνας και θα προσπαθήσω να μαγειρέψω.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1206

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
maria5 τα κιλά τα ξαναπήρες γρήγορα?Γιατι λένε πως όσα και να χάσεις με την ατκινς τα παίρνεις αμέσως μόλις φάς κανονικά υδατανθρακες τους οποίους ο οργανισμός επειδη στερήθηκε αποθηκεύει.Δέν ξέρω κατα πόσο αυτό ισχύει.Ετσι ή αλλιώς μου φαίνεται ότι δεν βγάζεις εύκολα άκρη με τήν ιατρική κοινότητα η οποια αποκηρύσει μετα βδελυγμίας την ατκινς.Με εκνευρίζει η δογματικη στάση τους.Δέν αποδέχονται ότι μπορεί να είναι κι αλλιώς τα πράγματα.Ολλοι εσείς που έχετε χάσει δηλαδή δεν υπάρχετε?Γιαυτό και εγω δεν λέω ότι κάνω δίαιτα αλλα [σωστή διατροφή] που είναι και της μόδας.Οταν χάσω και φτάσω εκεί που θέλω θα μπορώ να μιλάω εκ'πείρας και να δουμε ποιός θα μου φέρει αντίρηση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1207

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
maria5 τα κιλά τα ξαναπήρες γρήγορα?Γιατι λένε πως όσα και να χάσεις με την ατκινς τα παίρνεις αμέσως μόλις φάς κανονικά υδατανθρακες τους οποίους ο οργανισμός επειδη στερήθηκε αποθηκεύει.Δέν ξέρω κατα πόσο αυτό ισχύει.Ετσι ή αλλιώς μου φαίνεται ότι δεν βγάζεις εύκολα άκρη με τήν ιατρική κοινότητα η οποια αποκηρύσει μετα βδελυγμίας την ατκινς.Με εκνευρίζει η δογματικη στάση τους.Δέν αποδέχονται ότι μπορεί να είναι κι αλλιώς τα πράγματα.Ολλοι εσείς που έχετε χάσει δηλαδή δεν υπάρχετε?Γιαυτό και εγω δεν λέω ότι κάνω δίαιτα αλλα [σωστή διατροφή] που είναι και της μόδας.Οταν χάσω και φτάσω εκεί που θέλω θα μπορώ να μιλάω εκ'πείρας και να δουμε ποιός θα μου φέρει αντίρηση.

ΕΥΘΥΜΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΤΚΙΝΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ 12Κ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ 2ΟΚ.,ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΓΚΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΤΚΙΝΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ :D ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΥΔ.Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1208

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ.ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΙΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΘΥΡΟΕΙΔΗ Κ.Τ.Λ
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ .ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ,ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ :?: :twisted: ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΑ ΚΙΛΑ :!: ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 50,60,70.100ΚΙΛΑ,ΚΙΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 85Κ :!: ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΤΚΙΝΣ :?: ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ :wink:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication