Φυσικά!!! Οι άντρες προτιμούν τις εύσωμες παρά τις χτικιάρες! Σου μιλάω τώρα άση να είμαι με μία φίλη μου άνω των 80, περιποιημένη κοπέλα, κ να γίνεται από πίσω η ουρά για πάρτη της! Οι άντρες θέλουν πιασίματα, στήθος, ποπό, κρέας να πιάνουν, τσαχπινιά, αυτοπεποίθηση κ χαμόγελα! Ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει μια γυναίκα παραιτημένη, απεριποίητη μες στην μαύρη σρεναχώρια, είτε πρόκειται για εύσωμη είτε για αδύνατη! Το παν είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας κ να το εκπέμπουμε.
Προσωπικά, έχω φίλους που δεν θέλουν αδύνατη γυναίκα. "Τι να την κάνεις μωρέ, να πιάνεις τα κόκαλα?", έτσι λένε!
Παιδιά cool, η αυτοπεποίθηση κ ο αέρας είναι sexy, όχι το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά. Κ ο άντρας μας θα είναι χαρούμενος αν είμαστε κ εμείς καλά κ δεν γκρινιάζουμε όλη την ώρα για τα κιλά μας. Ρώτησε ποτέ κανείς την Βάνα Μπάρμπα πόσα κιλά είναι; Την Ρανια Θρασκια? Μήπως η Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος δεν ήταν ποθητη; Για να μην αναφέρω την Ντούβλη που έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Playboy !
Χαμογελάστε! Βαφτείτε! Ντυθείτε! Αρωματιστείτε! Κλείστε το ματάκι στον άντρα κ να δείτε ποιος θα κοιτάει τα κιλα!