Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1213

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα κορίτσια.

Πρώτον συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Είτε λίγα, είτε πολλά, το θέμα είναι να τα χάσετε.

Οι διατροφολόγοι δεν ξέρουν πού τους πάνε τα 4. Αναρωτιέμαι ώρες ώρες τι πήγαν και σπούδασαν, εφόσον έμαθαν 5 πράγματα και τα παπαγαλίζουν χωρίς να έχουν διάθεση για έρευνα.

Τώρα μεταξύ μας. Αν σου πει άντρας ότι δεν έχει πρόβλημα που πήρες κιλά, ψάξε για κραγιόν στο πουκάμισο. :P D - αν ήσουν μερικά κιλά ελαφρύτερη.

Μην μασάτε λοιπόν. Συνεχίστε ακάθεκτες!
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1215

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευθυμια,καλημερα sorry που αργησα να απαντησω αλλα....δουλειες.
Λοιπον τα κιλα τα εχασα σε λιγοτερο απο μηνα.Θελω να πιστευω οτι συνεχιζω να χανω,αλλα πρεπει να φυγει η δυσκολη εβδομαδα για να ξαναζυγιστω.
Ειπα απο την αρχη οτι δεν εχω ξεκινησει κανονικα απο την ά φαση ενεργοποιησης, αλλα μειωσα κατα πολυ τους υδατανθρακες για να δω αν θα μπορεσω να κανω την Ατκινς. Και απο οτι βλεπω μια χαρα μου κανει αυτη η διατροφη.
Δεν εχω αρχισει να μετραω υδατ.Θελω ομως να μπορω να μαγειρευω ενα φαγητο για την οικογενεια,που να μπορω να τρωω και εγω χωρις να φτιαχνω extra .
Εφτιαξα ενα εβδομαδιαιο μενου,για να ξερω τι θα μαγειρευω και να συνηθιζω την ιδεα των λιγων υδαταν για εμενα.
Π.χ.απο το κοτοπουλο με μπαμιες,τωρα θα φαω κοτοπουλο και 2-3 πιρουνιες μπαμιες,που θα ειναι και οι υδαταν. της ημερας.
Τι λετε γι΄αυτο?

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1218

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
η αληθεια παντως για τους αντρες ειναι αυτη που ειπε η Marina! κ εμενα ο δικος μου συνεχεις μου ελεγε για τα κιλα κ ασ μην ειχα μεγαλη διαφορα! ειμαι στο φυσιολογικο δειτη μαζας σωματος. ομως μας θελουν πιο ωραιες οπως κ να χει! κ οσο για το ανα ξαναγυριζουν τα κιλα? αυτη τη θεωρω χαζη ερωτηση βρε παιδια γιατι εχω κανει τοσες διαιτες στη ζωη μου κ εχω καταλαβει οτι οτι κα να κανεις εαν ξαφνικα αρχισεις να καταναλωνεις 3000 θεμιδες ημερισιως κ με γλυκα κτλ τοτε συγνωμη αλλα πως ειναι δυνατον οτι διαιτα κ ανα εχχεις κανει να μην ξαναπαρεις τα κιλα???? ζωντανος οργανισμος εισαι που μεταβαλεται αναλογα, οχι ρομποτ!!

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1220

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσια!
έχετε δει κανεναν άντρα να κοιταζει και να του ''τρεχουν τα σαλια'' μια ευσωμη γυναικα?
Εγω όχι.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1223

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φυσικά!!! Οι άντρες προτιμούν τις εύσωμες παρά τις χτικιάρες! Σου μιλάω τώρα άση να είμαι με μία φίλη μου άνω των 80, περιποιημένη κοπέλα, κ να γίνεται από πίσω η ουρά για πάρτη της! Οι άντρες θέλουν πιασίματα, στήθος, ποπό, κρέας να πιάνουν, τσαχπινιά, αυτοπεποίθηση κ χαμόγελα! Ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει μια γυναίκα παραιτημένη, απεριποίητη μες στην μαύρη σρεναχώρια, είτε πρόκειται για εύσωμη είτε για αδύνατη! Το παν είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας κ να το εκπέμπουμε.

Προσωπικά, έχω φίλους που δεν θέλουν αδύνατη γυναίκα. "Τι να την κάνεις μωρέ, να πιάνεις τα κόκαλα?", έτσι λένε!
Παιδιά cool, η αυτοπεποίθηση κ ο αέρας είναι sexy, όχι το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά. Κ ο άντρας μας θα είναι χαρούμενος αν είμαστε κ εμείς καλά κ δεν γκρινιάζουμε όλη την ώρα για τα κιλά μας. Ρώτησε ποτέ κανείς την Βάνα Μπάρμπα πόσα κιλά είναι; Την Ρανια Θρασκια? Μήπως η Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος δεν ήταν ποθητη; Για να μην αναφέρω την Ντούβλη που έκανε γυμνή φωτογράφηση στο Playboy !
Χαμογελάστε! Βαφτείτε! Ντυθείτε! Αρωματιστείτε! Κλείστε το ματάκι στον άντρα κ να δείτε ποιος θα κοιτάει τα κιλα!

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1224

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παντως βοηθαει και το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά.Εμενα τουλαχιστον.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.176 δευτερόλεπτα

Syndication