Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1337

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Είμαι με τον άντρα μου18 συναπτά έτη [είδες μεγαλοπρέπεια?]Και είμαστε παντρεμένοι12 χρόνια.Μή φοβάσαι τίποτα Κατερινάκι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.Αν αγαπάς τον άντρα σου όλα θα πάνε καλά.ΑΥΤΌς ΠΟΥ ΓΝΩΡΊΖΕΙς ΚΑΙ ΑΓΑΠΆς ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ έστω και αν καποιες φορέςθα σου έρχεται να τον πνίξεις.Ας πούμε όταν θα γυρνάς απ'τη δουλεια και θα βρίσκεις τις πιτζάμες του στο πάτωμα!Τα γένεια απο το πρωινο ξύρισμα στο νιπτήρα του μπάνιου και άλλα τέτοια ρομαντικά!Κι εκεί που αρχίζεις να σκέφτεσαι Θεούλη μου γιατί εγώ η βαριόμοιρη!!!!!!!!!!!!!Γυρνάει απ'τη δουλειά σου χαμογελάει σε φιλάει και ξεχνάς την κατσάδα που είχες κατα νου να του ρίξεις του γουρουνιου!ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥπου είναι γλυκο και τρυφερο και συγχρόνως ανυπόφορο ώρες ώρες όπως ήταν και όταν το γνώρισες και αποφάσισες να το παντρευτείς.Πρέπει να σου πω ότι εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη όπως παλιά!Αλλάζουν βέβαια πολλά πράγματα όταν έρθουν τα παιδια αλλα όπως σου είπα όταν δυο άνθρωποι αγαποιούνται ΄΄ολα παλεύονται[Μιλάω βέβαια για νορμαλ καταστάσεις]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1346

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευθυμια!Πες μου τι πινεις!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.144 δευτερόλεπτα

Syndication