Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1227

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Νημερης λες να αρχίσω να ψάχνω τα πουκάμισα για κραγιόν και ξανθές τρίχες? :D D D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1232

• ef28
  • Το Άβαταρ του/της ef28
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ego leo kalitera oi antres na doun tis koilies kai tis falakres tous kai na mas afisoun isixes! gia ti parti mas vre, gia na niothoume emeis kala, giauto prepei na ta kanoume ola! tipota den einai pio sexy se mia ginaika apo tin autopepithisi!
Love yourself...

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1235

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε δε διαφωνω κι εγω σε αυτα που λετε! δε μιλαμε για κοκαλιαρες! μιλαμε ομως για ενα καλοσχηματισμενο σωματακι! με τις καμπυλες του μεν αλλα οχι κ τοφαλο! εμενα αυτη ειναι η αποψη μου κ την εχω ζησει με καποιες σχεσεις που εχω κανει! κανεις ποτε δεν μου ειπε να μην προσεχω τη διατροφη μου κ να τρωγω οσο θελω! δε λεω σαφως υπαρχουν κ καποιοι που δεν τους πολυνοιαζει αλλα ειναι μαλλον μειωνοτητα! αλλα δεν τους κατηγορω γιατι να πουμε κ την αληθεια μεταξυ μας! κ εγω αν ο φιλος μου γινοταν τοφαλος δεν θα με ελκυε το ιδιο! κ μ μου πειτε για αγαπες κ λουλουδια κ οτι αν παγαπας πραγματικα τοτε δε σε νοιαζει, γιατι εγω δε συμφωνω σε θεωριες της εφηβιας! οταν μεγαλωνεις τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα! κ η αγαπη ειναι μια συνηθεια τελικα, οπως το να εχεις ενα ς ωραιο ανθρωπο διπλα σου κανει κ αυτον ευτυχισμενο αλλα κ εσενα!! μιλαμε παντα ομως για πολλα παραπανω κιλακια κ οχι για καποια 10-15 κιλακια!!! φλια!

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1251

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ μαζί σου katerina27 όταν τα κιλά δεν είναι δραστικα πολλά και δεν αλλάζουν την εικόνα που ο αλλος έχει για σένα δεν παίζουν ρόλο στη σχέση.Γιατι ησχέση δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση αλλά και με αυτή.Οταν ηεικόνα σου ομως αλλάζει τόσο που εσύ η ίδια δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ,ε τότε τι να πω θα είμασταν πολυ αιθεροβάμονες να πιστέψουμε ότι και τον σύντροφό μας δεν θα τον πειράξει.Μήπως εμείς αμα δούμε έναν χλαπάτσα με την κοιλιά τούρλα πεθαίνουμε να βρεθούμε κοντά του?Στοσημείο αυτο πιστεύω ότι οι άντρες [είτε απο ευθύτητα,είτε απο μεγάλη αυτοπεποίθεση,τηνοποία βρέ κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω απο που την αντλούν,λένε την αλήθεια για το ζήτημα της εμφάνισης]εμείς πάλι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και αρχίζουμε τα περί εσωτερικού κόσμου,λές και κάνει κανείς έρωτα με τόν εσωτερικό κόσμο του άλλου.Σύντροφο όταν διαλεγουμε ,διαλεγουμε με το ένστικτο και αυτό γουστάρει πάντα την ωραία εμφάνιση.Τώρα επειδή δεν είμαστε ζώα στη δεύτερη τρίτη ματια αρχίζει να λειτουργείκαι το μυαλό μας.Αν μέναμε όμως μόνο στο επίπεδο ωμό sex ποιά θα ήθελε έναν χοντρό φαλακρό κοιλαρά στο κρεβάτι της? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1297

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αλήθεια Καρερίνα27 πότε παντρεύεσαι?Εχασες όσα ήθελες για να βάλεις σέξυ νυχτικο?
ΟΥΠς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λ,αθος νυφικό ήθελα να πώ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1302

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ευθυμουλα αστα! περασε ο καιρος κ λειαν συντομος θα το βαλω κ εγω το σεξυ νυχτικο!!!! :lol: σε 3 εβδομαδες απο σημερα! την παρασκευη ετα το πασχα 24 του μηνα!! αντε να ρθειτε για συμπαραστση! εχασα αρκετα αποσα ηθελα! ισως να θελω κ κατι παραπανω απο δικο μου κ γιαυτο απο χθες εχω κατεβει παλι στους 20 υδατανθρακες για να επισπευσωλιγο το χασιμο! για την ακριβεις φροντιζω να μην τρωω ουτε 10 καλα καλα! αντε κ στα ικα σας κοριτσια!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication