Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1178

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας κ απο μένα κορίτσια!

Είμαι παλαιότερο μέλος, αλλά χαίρομαι να παρακολουθώ τις συζητήσεις σας! Εγώ ξεκίνησα την Ατκινς με σκοπό να χάσω 3 κιλά, αλλά έφαγα ψυχολογικό κόλλημα με τα γλυκά, ότι μου γυρνάει ο εγκέφαλος αν δεν φάω κάτι γλυκό μετά το μεσημεριανό κ κατέληξα να τρώω 1 μπριζόλα κ 2 σοκολάτες τη μέρα. Οπότε από τα 64 που ήμουν, έφτασα στα 70! Το καλό είναι ότι γυμνάζομαι κ δεν μου φαίνονται, αλλά όπως και να το κάνεις πήρε η ζυγαριά την πάνω βόλτα :( .
Τώρα έχω συνειδητοποιήσει ότι κάνω δίαιτα κ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι μπορείς να τρως γλυκά κ να χάνεις. Τα πάντα με μέτρο κ πειθαρχία.

Επίσης θα ήθελα να σημειώσω τη σημαντικότητα του να μην πέφτουμε σε παρασπονδίες, όχι μεγάλες εννοώ, γιατί αν γίνει η αρχή..από προσωπική πείρα λέω ότι έρχεται ο κατήφορος κ θα βάλουμε τα κιλά στο άψε σβήσε. Ακόμη κ όταν τελειώσουμε με τα κιλά που θέλει να χάσει η καθεμία είναι σημαντικό να ελέγχουμε την πρόσληψη υδατανθράκων.

Hemma, ακολουθώ κ εγώ την τακτική της ελάττωσης, γύρω στους 30-40 τη μέρα, οι 20 μου παραφαίνονται στέρηση! Καλά πάω μέχρι στιγμής, σε 5 μέρες έφυγε το 1 κιλάκι. Όσο για την παλαιότερα πολυπόθητη σοκολάτα, την έχω αποβάλλει από τη σκέψη μου, τις βλέπω στο σουπερ κ λεω, μπλιαχ λιπος λιγδα στο στομα παει κ κάθεται όλο στον Κ@@@! Αλλά πιστεύω ότι μετά από ένα διάστημα αποχής από τη σοκολάτα, πραγματικά την έχει ξεσυνηθίσει η γλώσσα μου κ το μυαλό μου, κ αυτό ειναι καλό. Θα σου συμβεί κ σένα κάποια στιγμή, θα φας σοκολάτα κ θα νιώσεις το στόμα σου λιπαρό, εγώ μετά από μερέντα πήγα κ επλυνα τα δοντια μου!!

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια κ το παν είναι η πειθαρχία κ ο έλεγχος του κακού μας εαυτού!
Προτείνω να ανεβάσουμε φωτό με το πριν κ το μετα! Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι, το "μετά" θα είναι πολύ ελκυστικό!!!

Επίσης, τρελαίνομαι για πίτες (σπανακόπιτες, πρασσόπιτες, τυρόπιτες). Τα αλεύρια που κυκλοφορούν στο νετ με 0 υδ είναι πανάκριβα κ επειδή έρχονται από Αμέρικα έχουν κ πολλά έξοδα αποστολής. Θα ήμουν τρισευτυχισμένη αν μπορούσαν οι νοικοκυρές να προτείνουν μια πίτα χωρίς να βγούμε από το πρόγραμμα! Η "ανοιχτή" πίτα της mamamaria ήταν ωραία, καμία άλλη εκδοχή??

Φιλάκια!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1180

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Maria5 έγραψε:
ΕΥΘΥΜΙΑ Το βιβλιο ειναι:'' η νεα διαιτητικη επανασταση του δρα κινς." Απο τις εκδοσεις διοπτρα.ΛΕΣ ΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΑΣ :?: ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΧΙ,ΧΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ XL ΑΛΛΑ LARGE.ANYΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΩ!! ΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ[ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΙΝΩ] :D

Mε γεια την καινούρια φούστα και ευχομαι η επόμενη να είναι Μ .Ετσι για να πάρουμε και καμιά χαρά από τον εαυτό μας. Θα σαας γράψω κι εγώ την επόμενη εβδομάδα αν άντεξα.Πάντως σήμερα μέχρι τώρα δεν έχω πιεί και δεν έχω και στό ψυγείιο.Θα δείξει.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1181

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hemma έγραψε:
Θελω να χασω εικοσι στο συνολο.Αλλα και με δεκαπεντε θα ειμαι χαρουμενη.Μεχρι τωρα εχω χασει 7 κιλα.Δεν μετραω ακριβως 20 υδατανθρακες την ημερα,αλλα τρωω μεχρι 40-50 και μερικες φορες κατω απο δεκα υδατανθρακες.Θελω να συνιθησω πρωτα την ελλάτωσή τους - αφαιρεσή τους απο το μενου μου.Και οταν θα ειμαι ετοιμη θα ξεκινησω τα 20 γρ. τη μερα και κανινικα θα μπω στις φασεις που λεει και το βιβλιοΜεχρι στιγμης τα παω καλα.Μετα το Πασχα θα ξεκινησω κανονικα την ενεργοποιηση.
Καλη σας μερα και εμεις θα νικησουμε τα κιλα θα τα χασουμε.Πανω τους.
Hemma σε πόσο χρονικό διάστημα έχασες τα 7 κιλά?

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1182

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χristina σου εύχομαι περαστικά και φυσικά καλή επιτυχία με τα κιλά.Εχεις απόλυτο δίκιο ότι η συμπαράσταση είναι μεγάλο πράγμα.Πρέπει όμως να προσφέρεται σωστά και όταν λέω σωστά είναι κάτι διαφορετικο για τον καθένα.Για μένα για παράδειγμα δέν ξέρω τι θα ήταν συμπαράσταση απο τον άντρα μου.Οταν μου λέει ότι δεν πειράζει που πάχυνα στεναχωριέμαιγιατι μέσα μου δέν το πιστεύω και νομίζω ότι το λέι έτσι για να μου κάνει το χατήρι.Οταν μου λεεί "αφου στενοχωριέσαι γιατί τρώς¨?γίνομαι πραγματικά έξαλη και τον αντιπαθώ σφοδρα.Αντε τώρα βρές εσυ άκρη.Εγώ όταν κάνω δίαιτα δεν το λέω για να μη αντιμετωπίσω ''ίσως'' κριτικη για την αποτυχία μου.Ετσι είμαι εγώ [λίγο ψυχάκιας].Γι'αυτό χαίρομαι παρα πολύ που βρήκα την παρέα σας,επειδη πιστεύω ότι είσαστε η τέλεια στήριξη για μένα.Μπορώνα λέω ότι ακριβώς νοιώθω και ξέρω ότι ανάλογα ελεύθερα άρα και αληθινά εκφράζεστε και εσεις.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1183

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hemma πώς καταφέρνεις να μετράς του υδατάνθρακες όταν μαγειρεεύεις?Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω,αλλα βέβαια είναι νωρίς ,πιστεύω να μπώ στο νόημα και να μην τρώω μόνο ψητο ή βραστο κρέας ,μαρούλι και αυγά.Μου αρέσει πάρα πολύ το ότι μπορώ να τρώω ομελέτα με τυρί με ζαμπόν κτλ και να κάνω δίαιτα.Μέσα μου νοιώθω ενοχέςκαι κατα βάθος δεν μπορω να πιστέψω ότι οι άνθρωποι μπορούν να αδυνατίσουν τόσο απλά και ανώδυνα.Γιατί έχω κάνει δίαιτες με πείνα όχι αστεια και το αποτέλεσμα ήταν να σταματάω νωρίς και από τη λύσσα που με έποιανε με τη στέρηση και την πείνα σε λίγο καιρό ήμουν βαρυτερη από πρίν.Γιά το λόγο αυτό τώρα δεν λέω σε κανέναν ότι κάνω δίαιτα.Μακάαρι να πετύχει και έτσι και αλλοιώςθα φανεί.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1184

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nanage να μας γράφεις πώς τα πάς και να φτιάχνεις τα γλυκα που προτείνονται στο
forum όταν σε ποιάνει η λύσσα ή καλύτερα να έχεις κάτι πάντα ετοιμο γιά να αντιμετωπίσεις την κακια την ώρα.Μου αρέσει που είσαι τόσο σίγουρη γιά τα αποτελέσματα που προτείνεις να ανεβάσουμε φωτογραφίες πρίν και μετά.Μακάρι να έχεις δίκιο και να καμαρώνουμε φέτος στην παραλία κορμάρες.Γιατί βρε παιδια έχω χρόνια να κάτσω άνετα στην παραλία,συνέχεια''προστατεύω τα πόδια μου με το παρεο ''[απο το βλαβερό ήλιο}.Γιατί πέρα απο τα κιλά έχω και κυταριτιδα για να μην ξεχνιόμαστε.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication