Γεια σας κ απο μένα κορίτσια!
Είμαι παλαιότερο μέλος, αλλά χαίρομαι να παρακολουθώ τις συζητήσεις σας! Εγώ ξεκίνησα την Ατκινς με σκοπό να χάσω 3 κιλά, αλλά έφαγα ψυχολογικό κόλλημα με τα γλυκά, ότι μου γυρνάει ο εγκέφαλος αν δεν φάω κάτι γλυκό μετά το μεσημεριανό κ κατέληξα να τρώω 1 μπριζόλα κ 2 σοκολάτες τη μέρα. Οπότε από τα 64 που ήμουν, έφτασα στα 70! Το καλό είναι ότι γυμνάζομαι κ δεν μου φαίνονται, αλλά όπως και να το κάνεις πήρε η ζυγαριά την πάνω βόλτα

.
Τώρα έχω συνειδητοποιήσει ότι κάνω δίαιτα κ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι μπορείς να τρως γλυκά κ να χάνεις. Τα πάντα με μέτρο κ πειθαρχία.
Επίσης θα ήθελα να σημειώσω τη σημαντικότητα του να μην πέφτουμε σε παρασπονδίες, όχι μεγάλες εννοώ, γιατί αν γίνει η αρχή..από προσωπική πείρα λέω ότι έρχεται ο κατήφορος κ θα βάλουμε τα κιλά στο άψε σβήσε. Ακόμη κ όταν τελειώσουμε με τα κιλά που θέλει να χάσει η καθεμία είναι σημαντικό να ελέγχουμε την πρόσληψη υδατανθράκων.
Hemma, ακολουθώ κ εγώ την τακτική της ελάττωσης, γύρω στους 30-40 τη μέρα, οι 20 μου παραφαίνονται στέρηση! Καλά πάω μέχρι στιγμής, σε 5 μέρες έφυγε το 1 κιλάκι. Όσο για την παλαιότερα πολυπόθητη σοκολάτα, την έχω αποβάλλει από τη σκέψη μου, τις βλέπω στο σουπερ κ λεω, μπλιαχ λιπος λιγδα στο στομα παει κ κάθεται όλο στον Κ@@@! Αλλά πιστεύω ότι μετά από ένα διάστημα αποχής από τη σοκολάτα, πραγματικά την έχει ξεσυνηθίσει η γλώσσα μου κ το μυαλό μου, κ αυτό ειναι καλό. Θα σου συμβεί κ σένα κάποια στιγμή, θα φας σοκολάτα κ θα νιώσεις το στόμα σου λιπαρό, εγώ μετά από μερέντα πήγα κ επλυνα τα δοντια μου!!
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια κ το παν είναι η πειθαρχία κ ο έλεγχος του κακού μας εαυτού!
Προτείνω να ανεβάσουμε φωτό με το πριν κ το μετα! Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι, το "μετά" θα είναι πολύ ελκυστικό!!!
Επίσης, τρελαίνομαι για πίτες (σπανακόπιτες, πρασσόπιτες, τυρόπιτες). Τα αλεύρια που κυκλοφορούν στο νετ με 0 υδ είναι πανάκριβα κ επειδή έρχονται από Αμέρικα έχουν κ πολλά έξοδα αποστολής. Θα ήμουν τρισευτυχισμένη αν μπορούσαν οι νοικοκυρές να προτείνουν μια πίτα χωρίς να βγούμε από το πρόγραμμα! Η "ανοιχτή" πίτα της mamamaria ήταν ωραία, καμία άλλη εκδοχή??
Φιλάκια!