Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1156

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Τη βλακεία να παραμελούμε τον εαυτό μας την κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες γιατί αφιερωνόμαστε στην οικογένεια και ξεχνάμε να υπάρχουμε σαν μονάδες.Εγώ ,οπως φαντάζομαι και εσύ αφου έχεις τρια παιδιά δεν διεκδικήσαμε τον εαυτό μας σαν ξεχωριστή οντότητα ,αλλα μάθαμε να ζούμε μέσα απο την οικογένεια μας.Τώρα που το μικρό μου είναι καπως ανεξάρτητο«ΕΊΝΑΙ 6» και εγώ πήρα την άδεια που σου είπα«κάνω το μεταπτυχιακο μου»,έχω κάποιο χρόνο για τον εαυτό μου και θυμήθηκα ότι είμαι γυναικα.Ανακάλυψα ότι ηντουλάπα μου είναι γεμάτη ρούχα που δεν μου κάνουν και εγώ΄δεν μου αρέσω έτσι όπως έχω γίνει.Ετσι είπα ότι θα αρχίσω διαιτα,και να,μαι.maria5 ευχαριστώ που μου απαντας και ελπίζω και εγώ νασε βοηθάω ,γιατί εσύ με βοηθάς αφάνταστα.Το βιβλίιο που μου γράφεις τι τίτλο έχει;και τί εκδοση είναι;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1157

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το βιβλιο ειναι:'' η νεα διαιτητικη επανασταση του δρα Ατκινς." Απο τις εκδοσεις διοπτρα.
Ευθυμια,διαβασε το, σημειωσε οτι σου αρεσει και πανω απο ολα διασκεδασε το.
Μπορεις να βρισκεις και ιδεες για φαγητα,που μπορεις να τρως εσυ αλλα και ολη η οικογενεια.
Μερικες φορες εμεις οι γυναικες ''κοιμομαστε'' και οταν ξυπναμε βλεπουμε τα παραπανω κιλα μας και ενα σωμα που δεν ειναι δικο μας.
Τωρα που εχεις αδεια,και ειναι ωραιος ο καιρος,περπάτα.Πηγαινε δες βιτρινες.Βρες κατι που θα σου αρεσε να φορεσεις και κανε το στοχο σου.Να το παρεις οταν χασεις τα κιλα που θες.Μιση ωρα και πανω.Ειναι ωραια.Και εγω τωρα αρχισα να περπαταω και μου αρεσει.
Καλο κουραγιο,και βρες κατι ομορφο να αγορασεις.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1158

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Maria5, δεν κρατηθηκα και απαντησα εγω για το βιβλιο.Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που το διαβασα,που εχω ζαλισει τους παντες με αυτο.Επιτελους τρωω διασκεδαζοντας.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1159

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ Το βιβλιο ειναι:'' η νεα διαιτητικη επανασταση του δρα Ατκινς." Απο τις εκδοσεις διοπτρα.ΛΕΣ ΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΑΣ :?: ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΧΙ,ΧΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ XL ΑΛΛΑ LARGE.ANYΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΩ!! ΑΝΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ[ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΙΝΩ] :D

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1160

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
HEMMA ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :D //www.youtube.com/watch?v=kmRaD683OXU">

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1162

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειναι φοβερο το video.Το ειχα δει κατα τυχη οταν εψαχνα πληροφοριες για την Ατκινς.Βοηθησε φυσικα και αυτο να την ξεκινησω.Καταπληκτικο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα

Syndication