Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1118

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΑΙ΄΄Τ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑΠΙΝΩ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :D ?: [2ΕΥΡΩ ¤ 30 ΜΕΡΕΣ =60 ΕΥΡΩ] :wink: ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1142

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βρε παιδιά με συγκινείτε όλοι σας.Ευχαριστω τόσο πολύ γιά τήν ενθάρυνση και τα καλά σας λόγια.ανοίγω τον υπολογιστή με λαχτάρα ,είναι σαν να έχω πολλους και αληθινους φίλους.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δέν έχω συνηθίσει να μιλάω άνετα γιά τα κιλά μου και γιά δίαιτες.Μόνο εν'είδη αστείου δήθεν και καλά...........όχι δηλαδή ότι με νοιάζει αλλά έτσι γιά καλύτερη υγεία........Πρώτη φορά νοιώθω ότι λέω την αλήθεια σε ανθρώπους που δεν θα με χλευάσουν.Αρχίζω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.Εχω βάλει στόχο εκείνη την ανακοίνωση που σας είπα πριν το πάσχα.Εξ΄άλλου θα είναι και το πρώτο πάσχα που θα μπορούμε να φάμε αρνάκι χωρίς τύψεις.
Το κακό με την δική μου καθημερινότητα είναι ότι έχω να μαγειρευω διαφορετικα φαγητά για τον άντρα μου και διαφορετικά για τα παιδιάμου και έτσι βαριέμαι να μαγειρέψω κάτι και για μένα με αποτέλεσμα να τρώω ότι ναναι.Αυτό βέβαια μπορεί
κάλιστα να είναι δικαιολογία.Πάντως σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1143

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΕΣΑΝΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ :!: ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ[ΕΧΩ 3 ΑΓΟΡΙΑ]ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ :lol: :lol: :lol: Ε :!: ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ :?: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ . ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1144

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΠΑΡΑΛΙΓΩ ΝΑΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΑ 2.700 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ :!: ΑΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ :!: :!:

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1148

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Maria5 δεν ξεχνιουνται παιδι μου αυτα.Σε βρίσκω πολυ δυνατη στο χάσιμο των κιλών.Ρωτάς αν είναι καλα,μόνο καλα ,υπέροχα είναι«μη δίνεις σημασία στα σημεία στίξης γιατί δεν χειρίζομαι καλά τον υπολογιστη,»Πραγματικα έχουμε πολλα κοινα ,και αυτο με ενθαρυνει.Αφου εσύ χάνεις μπορει και εγώ να τα καταφέρω.Πάντως αυτη τη φοράπιστεύω οι αποφάσεις μου να διαρκέσουν παραπάνω γιατί δεν πεινάω πολυ.Χθές όταν διάβαζα το μυνημά σου ήθελα να πάω μετα στο σούπερ-μάρκετ για να αγοράσω κόκα κόλα .Είχα ήδη πιεί 3 και το ψυγειο ήταν άδειο.Κρατήθηκα με πολυ δυσκολία βέβαια,αλλά δέν πήγα.Πρώτη φοπά στη ζωή μου προβληματίστηκα για το θέμα των χρημάτων που πάνε χαμένᨫόχι ότι μου περισσεύουν»απλώσ δέν το είχχα σκευτεί ποτέ με αυτό τον τρόπο,γιατι αθροιστικα εχεισ μεγάλο δίκιο τα λεφτά δεν είναι καθόλου λίγα και μπορώ να ανταμοίψω τον εαυτό μου με κάτι άλλο.Εσύ εργάζεσαι;Γιατι εγω ’εχω άδεια και με είχε πιάσει λύσα για φαί και παρεπιπτοντως δεν είμαι τύπος της γυμναστικης.Είμαι λιγο μάσσες ξάπλες και ραχάτι.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1152

• Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΙΕΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΕΤΙΠΟΤΑ :!: ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΩΝ :!: :D ( !: ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ :wink: ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΤΚΙΝΣ [20ευρω]ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ :D ΦΙΛΑΚΙΑ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.130 δευτερόλεπτα

Syndication