Κορίτσια, γειά σας και από μένα! Την έχω περάσει και γω τη φάση με την Coca-light! Φανταστείτε ότι όποτε πηγαίναμε στο Lidl με το αγόρι μου παίρναμε την εξάδα τις 2λιτρες! Είχα φτάσει στο σημείο να μην πίνω νερό.. Δυψούσα και έπινα coca!
Μετά ήρθαν λίγο τα πάνω-κάτω... Έπαθα ένα τρισφύριο κάταγμα στον αστράγαλο τον Γενάρη και μπήκα χειρουργείο... Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό

Μείωσα την coca-cola γιατί έπρεπε να πίνω πολύ νερό, μετά έκοψα το κάπνισμα, αν και δεν κάπνιζα πολύ, με τη φοβία του επόμενου χειρουργείου, σε κανένα χρόνο για να βγάλω τα υλικά...
Το δυσκολότερο ήταν να κόψω τα γλυκά... Τι να κάνεις όλη μέρα σπίτι κλεισμένη, με μετακίνηση από τον καναπέ στο κρεβάτι και τούμπαλι και τα γλυκά από τις επισκέψεις να συρέουν ...
Μέχρι που το πήρα απόφαση! Δε χρειάζετε κάτι παραπάνω Ευθυμία! Μόνο να το βάλεις στο μυαλό σου! Άφησα όλα τα γλυκά στις ορέξεις του αγοριού μου και ξεκίνησα!
Και γω 20 θέλω... Είμαι 1.57 και 74 κιλά αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες και έχω χάσει 3 κιλά, που δεν είναι λίγα αν σκεφτείς ότι μετακινούμαι μόνο με πατερίτσες και κυρίως μέσα στο σπίτι. Η αφορμή ήταν ότι η απώλεια κιλών θα βοηθήσει το πόδι μου να στηρίξει το βάρος μου, αλλά η αιτία είναι ότι δε μου αρέσουν πάνω μου αυτά τα κιλά, που έβαλα τα 4 τελευταία χρόνια..
Είναι η μόνη δίαιτα που κρατάω με τέτοια ευκολία! Ελπίζω να συνεχιστεί όταν γυρίσω στη δουλεία...
Πάντως είναι πολύ συμαντική η στήριξη και ειδικά από τα κοντινά σου άτομα και το ταίρι σου... Ο κακομοίρης ο δικός μου πάει σε 3 souper-market για να μου βρεί τα πράγματα που θέλω..