Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1097

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
H Marina ειναι η κοπελα που της αξιζουν χιλια μπραβο για το κουραγιο ,τη δυναμη της και δεν ξερω τι αλλο να πω.Λοιπον καλως ηρθες (και εγω καινουρια ειμαι).Το site ειναι αρκετα ενημερωμενο πιστευω, για να σε βοηθησει,λυνοντας σου πολλες αποριες.Καλη δυναμη.Ολο και καποιος θα βρισκεται να πει μια κουβεντα,ανυψωνοντας το ηθικο σου.
Ολα ειναι στο μυαλό μας.Μπορεις να καταφερεις τα παντα αρκει να το θελεις.
Καλη αρχη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1105

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
HEMMA ειυχαριστω που μου απαντησες.Ελπιζω να υπάρχει και κάποιοσ που έχασε πολλά κιλά να τον διαβάσω για να πάρω θάρος.Το πρόβλημά μου είναι ότι οι αποφάσεις μου όσον αφορουν τη δίαιτα δέν κρατάνε πολυ καιρό.Επίσης πίνω πολύ κόκα -κόλα.Light βέβαια αλλα πίνω 4-5 κουτάκια την ημέρα .Εχω παρατηρήσει ότι με κάνει να πεινάωκαι να χάνω τον έλεγχο αλλα είμαι πλήρως εξαρτημένη.Σήμερα το πρωί στο ΜΕΓΑ άκουσα ότι θα κάνουν μια εκπομπή αφορισμού απ'ότι κατάλαβα ,αφιερωμένη στήν ατκινς διατροφή.Μιλουσαν για ατελεις καυσεις λίπους και για το πόσο βλαβερες μπορει να έναι για τον αανθρώπινο οργανισμό εφ' όσον επηρεάζει και διαταράσει το ρΗ του οργανισμού.Ξέρει κανεις κάτι γι'αυτο?

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1107

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Α...... και ξέχασα να σας πω χρόνια πολλά και καλό μήνα.Μέχρι το πάσχα ελπίζω να έχω και τα πρώτα αποτελέσματα της απώλειας βάρους και νασας γράψω και τήν πρόοδό μου.Και κυρίως να σας πω πάλι πόσο χαίρομαι που σας βρήκα.Αισθάνομαι μια συναδελφικότητα βρε αδελφέ!!!!!!!Εμπρός αδέρφια στόν αγώνα τον κοινό!!!!!!!!Κάτω τα κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1112

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα ευθυμια! μην αγχωνεσαι ορεξη κ υπομονη να εχεις κ ολα θα πανε τελεια!! δεν ειναι δα κ τοσο τρομερα τα κιλα που θες να χασεις!! ενταξει θα τα καταφερεις! μη δινεις κ πολυ σημασια σε ολα που λενε για τις διαιτες γιατι για ολες λενε! εγωξερω γενικα οτι οταν κανεις μια διαιτα δεν υπαρχει περιπτωση να μη λειψει κατι απο τον οργανισμο οποια διαιτα κι αν κανεις! ωστοσω αν διαβασεις κ εκει που λεμε για τις εξετασεις μας θα δεις πως μπορει να λανα διαφορα αλλα αυτο που δειχνουν οι εξετασεις ειναι η πραγματικοτητα! κ οι εξετασεις ειναι τελειες! σιγα σιγα θα μεις στο κλιμα κ θα επιλεγεις απο τις καλες τροφες ακομα τις καλυτερες! αντε καλη αρχη κ καλη επιτυχια!

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1117

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ :!: ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ :!: ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΤΚΙΝΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ :? D D !: ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ :D

Re: ΑΡΧΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1118

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΑΙ΄΄Τ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑΠΙΝΩ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :D ?: [2ΕΥΡΩ ¤ 30 ΜΕΡΕΣ =60 ΕΥΡΩ] :wink: ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.184 δευτερόλεπτα

Syndication