Κοριτσια μου γλυκα ευχαριστω τοοοοοοοσο πολυ για το γλυκο σας καλοσορισμα!
Χαιρομαι πολυ που εχω επιτελους διαλογο μαζι σας!
Το βιβλιο του Ατκινς θα το αγορασω το συντομοτερο.Το εχω βαλει στον οικονομικο προυπολογισμο της επομενης εβδομαδας!χαχα!
Οσο για τον αντρα μου το εμαθε πρωτος απο την πρωτη μερα, αλλα το σημαντικο (για τα δικα μου δεδομενα) ειναι οτι το εχω πει σε οποιον γνωστο η φιλο εχει τυχει να ερθει η κουβεντα γυρω απο το θεμα του φαγητου.Ειναι η πρωτη φορα που φανερωνω την οποιαδηποτε προθεση μου για διαιτα-διατροφη σε αλλον περα απο τον αντρα μου και τους γονεις μου.Βεβαια μονο αλλη μια φορα εχω κανει πραγματικη διαιτα (απο διαιτολογο) και με επιτυχια μπορω να πω.Ειχα χασει 15 κιλα, αλλα τοτε ειχα ξεκινησει απο τα 73!Την σταματησα εσκεμμενα γιατι θεωρησα οτι η χαλαρωση που αρχιζε να δημιουργειται στο σωμα μου ηταν χειροτερη απο το να γινομουν πολυ αδυνατη!Τα ξαναπηρα βεβαια και τα διπλασιασα κι ολας σε διαστημα 8 χρονων!
Μια αξιολογη διαπιστωση εχω κανει για τον εαυτο μου αυτα τα 29 χρονια μου.Εχω την ταση να παιρνω κιλα ευκολα!Εκτος οτι ετρωγα ολα τα λαθος πραγματα εχω και το θεμα της δυσκοιλιοτητας!(Τρωμε μαζι με τον αντρα μου ας πουμε μακαροναδα κι εκεινος μετα απο μια ωρα την "αποχαιρετα" στην τουαλετα ενω εγω θα την κουβαλαω μεχρι την επομενη μερα το βραδυ!)Και εχω και την ταση να ξεσπαω στο φαι με την καθε ανισορροπια της καθημερηνοτητας μου.Οποτε τι κανω?Αποφασισα απο δω και περα να ζω στους υπεροχους ρυθμους της Ατκινς!Σε καμια κριση βουλιμιας θα ριξω στο φουρνο ενα κουνουπιδακι η μπροκολο με blue

eese και κρεμα γαλακτος (απιστευτο τρελαινομαι), θα φαω και 2 μπριζολες και τι θα γινει?Αντε στη χειροτερη να σκασω απο το φαι, να μην μπορω για κανα 2ωρο να κουνηθω (χαχα) αλλα στην καλυτερη θα εχω κατανωλωσει 10γρ υ/α και κυριως θα εχω αποφυγει την γιγαντια μακαροναδα και τις 2 lacta στη καθησια μου και μια σακουλα πατατακια και δεν ξερω κι εγω και τι αλλο.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι αν τυχει θα μπορεσω να το κουμανταρω.Αυτο ειναι που προσφερετε εδω μεσα απλοχερα και σας λεω, σε ολα εσας τα "ενεργα" μελη, οτι ανεξαρτητως ποσο κοντα η μακρυα ειστε στους "αδυνατιστικους" σας στοχους, θα πρεπει να εισαστε πολυ περηφανοι για τη προσφορα σας εδω μεσα.
Ειναι να μην πιασω πληκτρολογιο μαλλον και γραφω ακατασχετα!χαχαχαχα!Το νιωθω ομως οτι ειναι θεραπευτικο!Θα γινω βαρετη αν σας ξαναπω ευχαριστω?Καλα μια φορα ακομη!Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!
Α και ξεχασα να πω οτι το λεω για την ατκινς σε οποιον το φερει η κουβεντα και για κανω τον κοσμο να γνωρισει μια ωρα αρχητερα αυτο που εγω εμαθα μολις πριν 15 μερες!Η μαμα μου εχει μπει ηδη στο τριπακι και μαλλον συντομα θα αρχισει κι αυτη!
mini...