Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7800

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλώς μας ήρθες mini !!!!!!!!!!!!!
Και να χαίρεσαι και το Μίκυ σου !! :lol: :lol: :lol:
Φυσικά κ έχεις θέση στην παρέα μας !!! Όλοι οι καλοί χωράμε !!!
Αν σου δίνουμε κουράγιο να ξεκινήσεις με κέφι , μπρίο και τσαχπινιά τη διατροφή μας δίνεις και συ ενέργεια και πείσμα με τον ενθουσιασμό σου να συνεχίσουμε ...Πολλοί κάπου έχουν κουραστεί , απογοητευτεί γιατί δεν πέφτει η ζυγαριά ή δε βλέπουν διαφορά στα τζιν , αλλά με τη δική μας παρέα όλοι θα τα καταφέρουμε !!!
Υπομονή και επιμονή !! Τα λέω , για να τ ακούει και ο εαυτός μου που έκανε πιτσκουλιές το Πάσχα !!!
Δυναμικό καμ-μπακ , θα επιστρέψει ο εαυτός σου κι θα επιστρέψει και η ζωή σου !!!!
Συνέχισε έτσι και όταν νιώθεις αδύναμη , μπες και γράψε !!!!! Εδώ είμαστε !!
Φιλιά, πολλά και ό,τι απορία ..Κοπάνα τη σας μας !!! :D D
Την καλημέρα μου !!
Marina
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7801

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και καλώς ήρθες!!!
Καλή επιτυχία κατ'αρχάς!!!
Κι εγώ κάπως έτσι βρήκα τον κ.Atkins!Κι έχω λατρέψει αυτόν τον τρόπο ζωής. Κι εγώ λάτρευα τα μακαρόνια (εντάξει, και το ψωμι), αλλά δεν αισθάνομαι ότι μου λείπουν.
Έχασες 1.5 κιλό και αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο!Μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο! ΄Κι αν έκανες λάθη, κι αυτά χρήσιμα είναι, γιατί θα μάθεις πολλά! Κάνε τις "ψαχτικές" σου εδώ, η εμπειρία άλλων είναι καλό εργαλείο. Αλλά αν θες τη γνώμη μου, επένδυσε 20 ευρώ να πάρεις και το βιβλίο. Θα σου λυθούν πολλές απορίες (κι εμείς βέβαια εδώ είμαστε για ό,τι θες),αλλά κυρίως θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα δίαιτα, από αυτές που εξαντλούν τον οργανισμό σου και κένουν τον μεταβολισαμό σου να σέρνεται. Εγώ το βιβλίο το έχω μόνιμα στο κομοδίνο :lol: :lol: :lol:
Μίλα και στον άντρα σου για το τι σκοπεύεις να κάνεις! Όλοι εμείς εδώ αλληλοστηριζόμαστε, αλλά και η υποστήριξη από τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι σημαντική! Απ'όταν εξήγησα στον καλό μου πως θα τρώω από δω και πέρα, όταν πηγαίνουμε στο σουπερ μάρκετ φέρνει ανάλατα πεκάν και αμύγδαλα στο καρότσι!!! (αντί για γαριδιδάκια που έφερνε συνήθως :lol: ).
Κράτα τον ενθουσιασμό σου και προχώρα χωρίς να φοβάσαι τίποτα!!! Εδώ θα μαστε όλοι να τα λέμε!!!
Φιλιά πολλά!!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7802

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
mini μου, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να γινεις και mini size!!! Που θα γινεις, αν συνεχισεις με αυτον τον ενθουσιασμο που βλεπω. Ηρθες κι εσυ στη παρεα μας με τον ιδιο τροπο, που ηρθε τουλαχιστον το 80% απο μας. Περιηγηση στο νετ, για κατι διαφορετικο. Λοιπον, θα συμφωνησω με τα κοριτσια, πριν, οτι αν απλα, βγαλεις απο το μυαλο σου οτι κανεις διαιτα, τοτε ολα θα παρουν τον δρομο τους, απλα και φυσιολογικα.
love your self

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7803

• eumarie
  • Το Άβαταρ του/της eumarie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
επλιζω σημερα να ειμαι πιο τυχερη κ να καταφερω να δημοσιευτει το ποστ μου!
νεα κ εγω στην παρεα ξεκινησα ατκινς στις 14 Απριλιου μαζι με την κορη μου. Προς το παρον ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα γιατι με τη βοηθεια σας λυνω καθημερινα αρκετες αποριες μου κ παιρνω κουραγιο απο την καλη πορεια των περισοτερων σας.
στοχος μου απωλεια 15 κιλων, ξεκινησα 79 κ ευελπιστω να φτασω στα 65 νουμερο που εχω να το δω τουλαχιστον 20 χρονια :lol: :lol: :lol: την πρωτη εβδομαδα εφυγαν τα 2 πρωτα κιλακια.
καλως σας βρηκα κ καλη συνεχεια σε ολους μας :D D D
χαμογέλα, κάνει σε όλους μας καλό
url=http://www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7805

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα mini,
κι εγώ σχετικά νέα είμαι στην παρέα, αλλά ξεκίνησα την Atkins από 11.01.2010.
Έχω χάσει 10 κιλά και είμαι αποφασισμένη και για τα υπόλοιπα 10. Βέβαια ο
ρυθμός που χάνω τώρα τελευταία δεν είναι ο ίδιος, αλλά και με 2 κιλά το μήνα
είμαι ευχαριστημένη. Σκέψου ότι 2 κιλά το μήνα είναι 24 κιλά το χρόνο!!!
ΑΑΑΑΑ!!!!! Το πιο σημαντικό....
Η μαμά μου παρουσίασε πριν από 2 μήνες αυξημένο ζάχαρο. Της επέβαλα λοιπόν
την Atkins και όλες οι μετρήσεις στις εξετάσεις αίματος ήρθαν στα ίσια τους.
Έχασε και 7 κιλά και τώρα είναι πιο φανατική κι από μένα.
Εμένα προσωπικά μου λείπει το ψωμάκι, το οποίο ζυμώνω μόνη μου και κατά
γενική ομολογία δεν υπάρχει πιο νόστιμο ψωμί, αλλά αρκούμαι στη μυρωδιά
και μόνο.
Επίσης η στήριξη από το περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Σκέψου πόσο τυχερή
είσαι που έχεις τόσο καλό άντρα.

Συνέχισε λοιπόν ακάθεκτη..... ζήτω η συνεργασία, θάνατος στα κιλά!!!!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7808

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσια μου γλυκα ευχαριστω τοοοοοοοσο πολυ για το γλυκο σας καλοσορισμα!
Χαιρομαι πολυ που εχω επιτελους διαλογο μαζι σας!
Το βιβλιο του Ατκινς θα το αγορασω το συντομοτερο.Το εχω βαλει στον οικονομικο προυπολογισμο της επομενης εβδομαδας!χαχα!
Οσο για τον αντρα μου το εμαθε πρωτος απο την πρωτη μερα, αλλα το σημαντικο (για τα δικα μου δεδομενα) ειναι οτι το εχω πει σε οποιον γνωστο η φιλο εχει τυχει να ερθει η κουβεντα γυρω απο το θεμα του φαγητου.Ειναι η πρωτη φορα που φανερωνω την οποιαδηποτε προθεση μου για διαιτα-διατροφη σε αλλον περα απο τον αντρα μου και τους γονεις μου.Βεβαια μονο αλλη μια φορα εχω κανει πραγματικη διαιτα (απο διαιτολογο) και με επιτυχια μπορω να πω.Ειχα χασει 15 κιλα, αλλα τοτε ειχα ξεκινησει απο τα 73!Την σταματησα εσκεμμενα γιατι θεωρησα οτι η χαλαρωση που αρχιζε να δημιουργειται στο σωμα μου ηταν χειροτερη απο το να γινομουν πολυ αδυνατη!Τα ξαναπηρα βεβαια και τα διπλασιασα κι ολας σε διαστημα 8 χρονων!
Μια αξιολογη διαπιστωση εχω κανει για τον εαυτο μου αυτα τα 29 χρονια μου.Εχω την ταση να παιρνω κιλα ευκολα!Εκτος οτι ετρωγα ολα τα λαθος πραγματα εχω και το θεμα της δυσκοιλιοτητας!(Τρωμε μαζι με τον αντρα μου ας πουμε μακαροναδα κι εκεινος μετα απο μια ωρα την "αποχαιρετα" στην τουαλετα ενω εγω θα την κουβαλαω μεχρι την επομενη μερα το βραδυ!)Και εχω και την ταση να ξεσπαω στο φαι με την καθε ανισορροπια της καθημερηνοτητας μου.Οποτε τι κανω?Αποφασισα απο δω και περα να ζω στους υπεροχους ρυθμους της Ατκινς!Σε καμια κριση βουλιμιας θα ριξω στο φουρνο ενα κουνουπιδακι η μπροκολο με blue cheese eese και κρεμα γαλακτος (απιστευτο τρελαινομαι), θα φαω και 2 μπριζολες και τι θα γινει?Αντε στη χειροτερη να σκασω απο το φαι, να μην μπορω για κανα 2ωρο να κουνηθω (χαχα) αλλα στην καλυτερη θα εχω κατανωλωσει 10γρ υ/α και κυριως θα εχω αποφυγει την γιγαντια μακαροναδα και τις 2 lacta στη καθησια μου και μια σακουλα πατατακια και δεν ξερω κι εγω και τι αλλο.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι αν τυχει θα μπορεσω να το κουμανταρω.Αυτο ειναι που προσφερετε εδω μεσα απλοχερα και σας λεω, σε ολα εσας τα "ενεργα" μελη, οτι ανεξαρτητως ποσο κοντα η μακρυα ειστε στους "αδυνατιστικους" σας στοχους, θα πρεπει να εισαστε πολυ περηφανοι για τη προσφορα σας εδω μεσα.
Ειναι να μην πιασω πληκτρολογιο μαλλον και γραφω ακατασχετα!χαχαχαχα!Το νιωθω ομως οτι ειναι θεραπευτικο!Θα γινω βαρετη αν σας ξαναπω ευχαριστω?Καλα μια φορα ακομη!Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!
Α και ξεχασα να πω οτι το λεω για την ατκινς σε οποιον το φερει η κουβεντα και για κανω τον κοσμο να γνωρισει μια ωρα αρχητερα αυτο που εγω εμαθα μολις πριν 15 μερες!Η μαμα μου εχει μπει ηδη στο τριπακι και μαλλον συντομα θα αρχισει κι αυτη!

mini...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Syndication