Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8293

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιποοοοοοον...
Μετραω 8 εβδομαδες στην ατκινς και 10 χαμενα κιλα!!!Ειμαι περηφανη, χαρουμενη, ενθουσιασμενη. Ευχαριστω τοοοοοσο πολυ την ατκινς και σας. Παμε για αλλα 20 τωρα! Δεν σταματω να τραγουδω ποτε ατκινς ολε ολε ολε!!!
Φιλια.............
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8357

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πεμπτη σημερα και ως ειθισται ζυγιστηκα!
Μισο κιλο ΠΑΝΩ εδειξε!
Δεν πειραζει.Περιμενω να αδιαθετησω και επιπλεον οι ποντοι πεσαν κανονικα και αυτη τη βδομαδα απο οτι μου ειπε η μεζουρα!Το κετοστιξ επισης ειναι ροζουλι και ολα καλα.Μπηκαν αλλα 2 παντελονια απο τη στοιβα στη ντουλαπα!Ολα καλα λοιπον παμε για καλυτερα την επομενη βδομαδα γιατι αλλα 20 κιλα με περιμενουν να τα χασω και ανυπομονουν να φυγουν!!!Φιλακια σας!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8460

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παει χαθηκε αλλο 1,5 κιλακι!Εφτασα τα 73,5 αισιως.Ανυπομονω για την ωρα που η ζυγαρια θα δειξει κατω απο 70 και τα κιλα μου θα ξεκινουν απο 6!!!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8477

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι χαρα μα τι χαρα!
Σήμερα φόρεσα ενα παντελονακι που μου ειχαν κανει δωρο πριν 3 χρονια και ειχα φορεσει μονο μια φορα τοτε κι αυτη με μεγαλη αποτυχια!Και το ωραιο ειναι οτι στη στοιβα-μετρητη με τα ρουχα που εχω το ειχα καταξει για πολυ μετα οτι θα το φορουσα και να που σημερα μπηκα στο παντελονακι μια χαρα.Αυτο ειναι το υπεροχο με την ατκινς τα αποτελεσματα δεν φαινονται μονο αριθμητικα με τη ζυγαρια αλλα κυριως βλεπεις τους ποντους να χανονται με σταθερο ρυθμο.Ολη αυτη η κατασταση σε βοηθα(εμενα τουλαχιστον)να συνεχιζεις χωρις τιποτα και κανεις να μπορει να σε κανει να θελεις να σταματησεις η να θελεις να κανεις ατασθαλια.Και σκεφτομαι τι χαρα θα παρω οταν θα πλησιασω πιο κοντα στο στοχο μου αφου τωρα που ουτε στα μισα του δεν εχω φτασει και νιωθω ηδη τετοια ευτυχια.Και υπερηφανια!Γιατι ειναι ενας πολεμος που ξεκινησα και συνεχως κερδιζω μαχες.ΚΑθε μερα.
Κι αυτη εδω η σελιδα εχει καταντησει να εχει γινει κατι σαν το ημερολογιο μου.Νιωθω οτι καταγραφοντας αυτα που σκεφτομαι και αισθανομαι τοσο καιρο στην ατκινς σαν να τα πιστευω ακομα καλυτερα σαν να τα χωνευω καλυτερα.Συν το οτι τα λεω σε ανθρωπους που πραγματικα μπορουν να τα καταλαβουν,να τα νιωσουν.Νομιζω δηλ γιατι απο τοτε που εχει να σχολιασει καποιος κατι απο αυτα που γραφω εχει περασει πολυυυυυς καιρος κι ισως ειναι κι αυτος ενας λογος που νιωθω οτι γραφω σε ημερολογιο.
Αnyway...σας φιλω...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8486

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μινι σε νιώθω!!!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια, να βρεις τον ρυθμό σου, να νιώθεις όμορφα, να είσαι ενεργητική και υγειής ό,τι και να λέει η ζυγαριά! bravo avo
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8503

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ΄ευχαριστω Nicolin.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication