Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8511

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Mini κοίτα να το συνηθίσεις αυτό. lol!

Σήμερα έσκασε στο γραφείο πελάτης του πατέρα μου που είχε να με δει 1 χρόνο. Πώς αδυνάτισες έτσι, έλεγε και ξανάλεγε. Πανέμορφη έγινες και άλλα όμορφα.

Να σημειώσω εδώ ότι τον τελευταίο χρόνο ζήτημα να έχω χάσει 2 κιλά ε; Απλά είναι οι πόντοι -όπως πάντα ;) - που κάνουν την διαφορά... dance nce

Από ότι έχεις καταλάβει σε λίγο καιρό θα μπορείς να ξαναβάλεις και την σχολική ποδιά... bravo avo
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8513

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Σήμερα έσκασε στο γραφείο πελάτης του πατέρα μου που είχε να με δει 1 χρόνο. Πώς αδυνάτισες έτσι, έλεγε και ξανάλεγε. Πανέμορφη έγινες και άλλα όμορφα.

ψιλοσαλιαρης ο πελατης ε; :lol:

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8515

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε mini, μπορεί να μην σχολιάζουμε το κάθε σου post,
αλλά να είσαι σίγουρη ότι σε διαβάζουμε. Απλά καμιά
φορά είμαστε βιαστικοί, αλλά μια βόλτα από τα γραπτά
ολονών είναι σίγουρο ότι την κάνουμε.
By the way τα πας περίφημα!!!!!! bravo avo bravo avo bravo avo

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8520

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ξερω rourou μου οτι τα διαβαζετε δεν κατηγορω κανεναν.Αλλωστε κι εγω ολα τα διαβαζω αλλα εχω ποσταρει σε ελαχιστα πρωτον γιατι ολο και καποιος παλιοτερος και εμπειροτερος με προλαβαινει και με καλυπτει και δευτερον για τους ιδιους λογους που γραφεις κι εσυ.Marina ανυπομονω κι εγω να συναντησω καποοια ατομα που εχουμε καιρο να βρεθουμε και να "κοψω" αντιδρασεις.χαχαχαχα!Ασε που με αφορμη καποια σχολια που εχω ηδη ακουσει πεισμωνω περισσοτερο και λεω: θα σας δειξω εγω σε μερικους μηνες!!!Περα απο ολα τα αλλα καλα βλεπω οτι θα ειναι υπεροχο να απολαμβανω και μερικα περιεργα βλεμματα καποιων γνωστων μου στο μελλον.χιχιχιχιχι!Κακιουλα!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8544

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παει αλλο 1,8 και αυτη τη βδομαδα.Εκλεισα 2 μηνες στη διατροφη και μετρω 13 χαμενα κιλα!Αλλα 17 μεινανε.
Απο χθες ξεκινησε και η μαμα μου.
Απο δευτερα φευγω για διακοπες για 2 εβδομαδες.Ελπιζω η ασκηση και η ξενοισια να επιδρασουν θετικα.
Σας φιλω...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8810

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπημενη μου παρεα καλως σας ξαναβρισκω!
Μετα απο 3 βδομαδες απουσιας επιστρεφω δρυμητερη και ξεφορτωμενη απο μερικα ακομα κιλα.Επεσα επιτελους απο την 10αδα των 70+ και οδευω ολοταχως και μετα χαρας προς τα 68!!!Τα μισα του στοχου τα πλησιασα τα ακουμπησα και τα περασα μεσα στις διακοπες μου και ολα κυλησαν ομαλα και τις μερες των διακοπων.Αλλα 14 περιπου μηνανε και συνεχιζω να ειμαι ενθουσιασμενη και ξετρελαμενη με την Ατκινς.
Επισης σκεφτομουν χθες οτι σε καμια αλλη διαιτα-διατροφη δεν εχεις τη δυνατοτητα καθως χανεις να αυξανεις τις ποσοτητες και τα ειδη που τρως εν αντιθεσει πρεπει να μειωνεις συνεχως θερμιδες και ποσοτητες για χανεις περισσοτερο και ειδικα οταν εχεις πολλα κιλα για χασιμο.Κι αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που αν τα καταφερεις και χασεις στις υπολοιπες διαιτες τα ξαναπαιρνεις αμεσως, ακομα κι αν δεν φας παρα πολυ.Ενω η Ατκινς οσο χανεις πλουτιζεις τη διατροφη σου και χανοντας τα περιττα κιλα τρως ολο και περισσοτερα πραγματα.Τι καλα!!!Τυχαιο?Δε νομιζω!!!!!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.199 δευτερόλεπτα

Syndication