Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7808

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσια μου γλυκα ευχαριστω τοοοοοοοσο πολυ για το γλυκο σας καλοσορισμα!
Χαιρομαι πολυ που εχω επιτελους διαλογο μαζι σας!
Το βιβλιο του Ατκινς θα το αγορασω το συντομοτερο.Το εχω βαλει στον οικονομικο προυπολογισμο της επομενης εβδομαδας!χαχα!
Οσο για τον αντρα μου το εμαθε πρωτος απο την πρωτη μερα, αλλα το σημαντικο (για τα δικα μου δεδομενα) ειναι οτι το εχω πει σε οποιον γνωστο η φιλο εχει τυχει να ερθει η κουβεντα γυρω απο το θεμα του φαγητου.Ειναι η πρωτη φορα που φανερωνω την οποιαδηποτε προθεση μου για διαιτα-διατροφη σε αλλον περα απο τον αντρα μου και τους γονεις μου.Βεβαια μονο αλλη μια φορα εχω κανει πραγματικη διαιτα (απο διαιτολογο) και με επιτυχια μπορω να πω.Ειχα χασει 15 κιλα, αλλα τοτε ειχα ξεκινησει απο τα 73!Την σταματησα εσκεμμενα γιατι θεωρησα οτι η χαλαρωση που αρχιζε να δημιουργειται στο σωμα μου ηταν χειροτερη απο το να γινομουν πολυ αδυνατη!Τα ξαναπηρα βεβαια και τα διπλασιασα κι ολας σε διαστημα 8 χρονων!
Μια αξιολογη διαπιστωση εχω κανει για τον εαυτο μου αυτα τα 29 χρονια μου.Εχω την ταση να παιρνω κιλα ευκολα!Εκτος οτι ετρωγα ολα τα λαθος πραγματα εχω και το θεμα της δυσκοιλιοτητας!(Τρωμε μαζι με τον αντρα μου ας πουμε μακαροναδα κι εκεινος μετα απο μια ωρα την "αποχαιρετα" στην τουαλετα ενω εγω θα την κουβαλαω μεχρι την επομενη μερα το βραδυ!)Και εχω και την ταση να ξεσπαω στο φαι με την καθε ανισορροπια της καθημερηνοτητας μου.Οποτε τι κανω?Αποφασισα απο δω και περα να ζω στους υπεροχους ρυθμους της Ατκινς!Σε καμια κριση βουλιμιας θα ριξω στο φουρνο ενα κουνουπιδακι η μπροκολο με blue cheese eese και κρεμα γαλακτος (απιστευτο τρελαινομαι), θα φαω και 2 μπριζολες και τι θα γινει?Αντε στη χειροτερη να σκασω απο το φαι, να μην μπορω για κανα 2ωρο να κουνηθω (χαχα) αλλα στην καλυτερη θα εχω κατανωλωσει 10γρ υ/α και κυριως θα εχω αποφυγει την γιγαντια μακαροναδα και τις 2 lacta στη καθησια μου και μια σακουλα πατατακια και δεν ξερω κι εγω και τι αλλο.Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι αν τυχει θα μπορεσω να το κουμανταρω.Αυτο ειναι που προσφερετε εδω μεσα απλοχερα και σας λεω, σε ολα εσας τα "ενεργα" μελη, οτι ανεξαρτητως ποσο κοντα η μακρυα ειστε στους "αδυνατιστικους" σας στοχους, θα πρεπει να εισαστε πολυ περηφανοι για τη προσφορα σας εδω μεσα.
Ειναι να μην πιασω πληκτρολογιο μαλλον και γραφω ακατασχετα!χαχαχαχα!Το νιωθω ομως οτι ειναι θεραπευτικο!Θα γινω βαρετη αν σας ξαναπω ευχαριστω?Καλα μια φορα ακομη!Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!
Α και ξεχασα να πω οτι το λεω για την ατκινς σε οποιον το φερει η κουβεντα και για κανω τον κοσμο να γνωρισει μια ωρα αρχητερα αυτο που εγω εμαθα μολις πριν 15 μερες!Η μαμα μου εχει μπει ηδη στο τριπακι και μαλλον συντομα θα αρχισει κι αυτη!

mini...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7881

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας συντροφοι και συντροφισες...
Εκλεισα αισιως την τριτη μου εβδομαδα στη διατροφη σημερα και ζυγιστηκα.Μισο μονο κιλο κατω εδειξε!Τα λαθη της 2ης εβδομαδας φυσικα δεν τα επανελαβα αλλα και αυτη τη βδομαδα ημουν θεωρω ψιλοατυχη γιατι απο την κυριακη ειχα πονους περιοδου μεχρι και σημερα το πρωι χωρις η περιοδος μου να ερχεται!Το φουσκωμα το ενιωθα βασανιστικο ενω για τα νευρα καλυτερα να μην μπω σε περιγραφες!Οι ορμονες μου χορευαν στον τρελλο ρυθμο τους!Επιτελους σημερα το πρωι συνεβει το μοιραιο και αρχιζω να καλμαρω.Με το φαγητο μου ευτυχως δεν ειχα προβλημα ουτε λιγουρες "παλαιου" τυπου,να χτυπησω δηλ. 1 βαζο μερεντα!Τιμησα βεβαια το κεκακι σοκολατας 2΄εχθες και προχθες και εχω να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια στην mary.Ειδικα εχθες το συνοδευσα και με λιγη κρ.γαλακτος με 1ζαχαρινη χτυπημενη με το μιξερακι του καφε (σαν ελαφρια σαντιγυ) και παραλιγο να μου το φαει ο αντρας μου!Ολη τη βδομαδα κρατηθηκα κατω απο τους 20 και παροτι το χασιμο ηταν μονο μισο κιλο νοιωθω πως την επομενη θα παω καλητερα.Αγορασα και κετοστιξ και εχθες που μετρηθηκα ειχα εντονο ροζ (τεταρτη γραμμη) και σημερα ροζ (τριτη γραμμη).Εβαλα και τον αντρα μου και εκανε και βγηκε αρνητικο οποτε χαρηκα οτι καλα τα παω!Αισιως λοιπον μετρω 5,5 χαμενα κιλα στις 3 πρωτες μου εβδομαδες και συνεχιζω ακαθεκτη και με τρελλη ορεξη και ανυπομονησια.Εβγαλα τα καλοκαιρινα προχθες και ειχα τη φαεινη ιδεα να συγκεντρωσω ολα μου τα παντελονια των τελευταιων χρονων τα οποια καλυπτουν ερυτατη γκαμα σε νουμερα και τα εβαλα σε μια στοιβα με βαση σε ποιο θα μπω πρωτο,δευτερο,τριτο κ.λ. και τα εχω βαλει στο δωματιο σε εμφανες σημειο, τα βλεπω και τους κλεινω το ματι!Μερικα οπως ειναι φυσικο ειναι καπως ντεμοντε αλλα ετσι και καταφερω και τα φορεσω θα τα λιωσω στο φορεμα απο τη χαρα μου αφου οταν τα αγοραζα δευτερη σεζον δεν τα φορουσα!Με την οικονομικη κριση που περναμε δεν ειμαστε για εξοδα γι αυτο κι εγω λοιπον εβαλα σκοπο να αξιοποιησω την υπερφορτωμενη γκαρνταρομπα μου που εμενε αναξιοποιητη τοοοσα χρονια.Θα το παιζω οτι ηρθαν παλι τα 90's στη μοδα!χαχα!
Καλη μας συνεχεια λοιπον συντροφοι...

mini...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7950

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
mini m!!! καλοσηρθες στην παρεα μας!!! :D lol: ) κ κανε ενα Shopping therapy που θα το θυμασδαι για παντα!!!!!! κ επιβραβευσαι τον ευατουλι σου!! αχ!! ζηλευω κι εγω που ακομη πρεπει να περιμενω 1 περιπου μηνα μεχρι να γεννησω κ να συνελθω για να ξεκινησω παλι :cry: :cry: σε ολους λεω για τη νδιατροφη κ εγω δεν μπορω να την κανω τωρα....

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8055

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ βρε mini m, νάξερες τι χαρά έκανα όταν δοκίμασα παντελόνι
σε μαγαζί που μέχρι τώρα δεν είχε νούμερα για μένα, και μάλιστα
όταν το φόρεσε μια μέχρι τώρα πιο αδύνατη από εμένα φίλη μου
και εκείνης δεν της έκανε. Όχι ότι χάρηκα που δεν έκανε στη φίλη μου,
απλά χάρηκα επιτέλους για μένα.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8066

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Άσε τα ψέμματα rourou. Χάρηκες. :P

Τόση κακία και απόρριψη έχουμε αντιμετωπίσει από τους γύρω μας, ας είμαστε και λίγο εγωϊστές δεν βλάπτει! ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8183

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητοι συναγωνιστες καλημερα ευχομαι σε ολους σας...Ελπιζω να ειναι καλη σαν την δικη μου!
Εχει περασει 1 μηνας και κατι που ξεκινησα την ατκινς και με χαρα σας ενημερωνω οτι τα πρωτα 8,5 κιλα πανε!Σημερα ζυγιστηκα μετα απο 2 εβδομαδες ειδα τη ζυγαρια να κατεβαινει αλλα 3 κιλα!Την προηγουμενη εβδομαδα δεν καταφερα να ζυγιστω με εγκυροτητα γιατι ημουν εκτος ελλαδας και δεν εμπιστευομουνα τις αλλες ζυγαριες που ανεβαινα!Οχι οτι δεν ηταν καλες αλλα ελεγα οτι αν δεν δω τη διαφορα στη δικη μου δεν με αφηνα να χαρω!Και καλα εκανα γιατι η μια με εδειξε 4 κιλα κατω(μουφα) και παραλιγο να λυποθυμησω απο τη χαρα μου!Επισης περιμενα να κολλησω για λιγο γιατι ειχα παει κων/λη και εις γνωσην μου ειπα οτι θα δοκιμαζα καποιο γλυκο λογω του μερους και οντως το εκανα.Παρηγγειλα κι εγω ενα εκμεκ κανταιφι να δω πως ειναι το γνησιο και ευτυχως δεν ειχε καμια σχεση με το δικο μας και εφαγα μονο 2 κουταλιες!τιμησα βεβαια αλλες 2 κουταλιες απο ενα καζαν ντιπι που ετρωγαν στη παρεα και το οποιο ηταν πραγματι πολυ καλο αλλα αυτο ηταν ολο.Ευτυχως δεν κολλησα απο οτι φαινεται.Κατα τα αλλα ολα πανε καλα και εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και στην αρχη και πολυ χαιρομαι για αυτο.Αλλα και πως να τον χασω αφου απο μονη της η διατροφη με ανταμοιβει οταν ανεβαινω στη ζυγαρια και τα ρουχα μου ενα ενα μου κολυμπανε γιατι εχω χασει και γυρω στους 30ποντους συνολικα απο ολο το σωμα!!!Και ειμαι μονο στο 1/3 σχεδον του στοχου μου και μου ευχομαι μεχρι να εκπληρωσω τουλαχιστον τα 2/3 του να μην κολλησω.Γι αυτο rourou μου σε νοιωθω που χαρηκες για το παντελονι!!!Κι εσυ κατερινα μου με το καλο να ρθει το μωρακι σου και να δεις αφου γεννηθει ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασει ο ενας μηνας για να αρχισεις.Το μονο που με ανησυχει καπως ειναι οτι πλεον δεν εχω και πολλη ορεξη για φαγητο και χορταινω ευκολα και δεν μπορω να φαω ουτε μια κανονικη μεριδα ουτε πολλες φορες τη μερα!Κακο αυτο ε?
Καλη μας δυναμη λοιπον και καλη μας συνεχεια.Τελικα ολα ειναι θεμα μυαλου!Αμα το θες πραγματικα θα τα καταφερεις...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication