Καλημέρα και καλώς ήρθες!!!
Καλή επιτυχία κατ'αρχάς!!!
Κι εγώ κάπως έτσι βρήκα τον κ.Atkins!Κι έχω λατρέψει αυτόν τον τρόπο ζωής. Κι εγώ λάτρευα τα μακαρόνια (εντάξει, και το ψωμι), αλλά δεν αισθάνομαι ότι μου λείπουν.
Έχασες 1.5 κιλό και αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο!Μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο! ΄Κι αν έκανες λάθη, κι αυτά χρήσιμα είναι, γιατί θα μάθεις πολλά! Κάνε τις "ψαχτικές" σου εδώ, η εμπειρία άλλων είναι καλό εργαλείο. Αλλά αν θες τη γνώμη μου, επένδυσε 20 ευρώ να πάρεις και το βιβλίο. Θα σου λυθούν πολλές απορίες (κι εμείς βέβαια εδώ είμαστε για ό,τι θες),αλλά κυρίως θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα δίαιτα, από αυτές που εξαντλούν τον οργανισμό σου και κένουν τον μεταβολισαμό σου να σέρνεται. Εγώ το βιβλίο το έχω μόνιμα στο κομοδίνο

Μίλα και στον άντρα σου για το τι σκοπεύεις να κάνεις! Όλοι εμείς εδώ αλληλοστηριζόμαστε, αλλά και η υποστήριξη από τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι σημαντική! Απ'όταν εξήγησα στον καλό μου πως θα τρώω από δω και πέρα, όταν πηγαίνουμε στο σουπερ μάρκετ φέρνει ανάλατα πεκάν και αμύγδαλα στο καρότσι!!! (αντί για γαριδιδάκια που έφερνε συνήθως

).
Κράτα τον ενθουσιασμό σου και προχώρα χωρίς να φοβάσαι τίποτα!!! Εδώ θα μαστε όλοι να τα λέμε!!!
Φιλιά πολλά!!