Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7799

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετω θερμα ολους οσους απαρτιζουν τη παρεα σας...
Εχω ξαναπροσπαθησει να δημοσιευσω ποστ μου αλλα δυστυχως ημουν απο τις ατυχες που επεσα πανω στη περιοδο που μαλλον ειχαν προβλημα στο να δημοσιευουν τα νεα μελη.Δεν πειραζει ομως γιατι τωρα η λαχταρα και η αναγκη μου ειναι μεγαλυτερη!
Οπως καταλαβατε ειμαι νεο μελος και αποτελει αuτο το site το 50% της αφορμης που ξεκινησα ατκινς!Εψαχνα ενα βραδυ στο ιντερνετ πληροφοριες για διαιτες.Οταν επεσα πανω στην ατκινς για κανα 2ωρο μελετουσα οτι πληροφορια εβρισκα γιατι σκεφτηκα οτι αυτον τον τροπο διατροφης μπορω να τον κανω(σημειοτεον οτι λατρευα τα μακαρονια και οτι τα μαγειρευω τελεια!),αλλα οταν για καλη μου τυχη επεσα πανω στο site αυτο αισθανθηκα οτι οχι μονο μπορω να το κανω αλλα και να τα καταφερω κι ολας!Μου δωσατε τετοια ωθηση κουραγιο και ελπιδα που εγινε μεσα μου το κλικ (βασικη προυποθεση για οποιαδηποτε αποφαση στη ζωη) για να αρχισω αμεσα.Οταν λεμε αμεσα εννοω λιγες ωρες μετα απο το επομενο πρωι!Ηταν τετοια η λαχταρα μου να αρχισω οσο το δυνατον γρηγοροτερα που ουτε δευτερα περιμενα να παει,ουτε αφησα μια μερα να πλακωθω στις μακαροναδες και τα γλυκα, ουτε περιμενα να πεταξω τα τροφιμα πειρασμους και να γεμισω το σπιτι με τα "επιτρεπτα" αγαθα.Απλα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα με καναν να πιστεψω πως ολο αυτο εδω λειτουργει.Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω που δινετε ζωη σ'αυτο το site και ελπιδα σε μας που ειχαμε μεσανυχτα στο θεμα ατκινς να μυηθουμε σε αυτη τη φιλοσοφια.
Και να 'μαι λοιπον εδω μετα απο 14μερες ατκινς να σας καταθετω τις (μικρες ακομα) εμπειριες μου.Ξεκινησα την προπροηγουμενη πεμπτη (08/04/2010) απο τα 84.5 κιλα. Στην εβδομη λοιπον μερα μου που ζυγιστηκα (Πεμπτη παλι) ειχα χασει 3.5 κιλα!Ααα και σιγουρα μερικους ποντους για το τζιν που αγορασα τα χριστουγεννα τωρα ανεβηκε στο υψος της μεσης για το οποιο προοριζοταν και οταν καθομαι δεν με πιεζει πουθενα!Κριμα που ξεχασα να μετρησω ποντους πριν ξεκινησω να εχω να καυχιεμαι!Τωρα θα τους μετραω ομως κι αυτους! Δεν μπορειτε να φανταστητε πως περιμενα τη σημερινη πεμπτη για να ξανανεβω στη ζυγαρια!Η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιαστηκα με το αποτελεσμα οταν ειδα 1,4 μονο να εχω χασει και κυριως εκνευριστηκα πολυ με τον εαυτο μου γιατι εγω φταιω που εκανα λαθος υπολογισμους!Το ψιλιαστηκα απο προχθες οτι εκανα μ.λ.κ. γιατι ξανακοιταξα τη συσκευασια απο καποια λαχανικα του lindl που ειχα εφοδιαστει και ετρωγα μερα παρα μερα και ειδα οτι ετρωγα μεγαλυτερη ποσοτητα απο αυτη που επρεπε και απο αυτη τη χαζομαρα τις 4 απο τις 7 μερες της εβδομαδας εφαγα 30-40γρ(!!!).Δεν το πιστευω οτι σταθηκα τοσο χαζη.Τελοσπαντων να μην ειμαι και αχαριστη το 1,4 δεν ειναι λιγο και ξερω οτι θα μο το επισημανατε κι εσεις αλλα ο μονος λογος που με "εριξε" καπως ειναι γιατι ξερω οτι τωρα στην αρχη που ειμαι εγω, θα χανω πιο ευκολα και χαλασα την ευκαιρια μου να χασω περισσοτερα.Φυσικα μπορει να στεναχωρηθηκα λιγο αλλα εννοειται πως δεν πτοουμαι.Απο πριν ειχα αποφασισει να συνεχισω για τουλαχιστον αλλες 2 εβδομαδες την ενεργοποιηση οποτε συνεχιζω κανονικα, γερα και σταθερα!Δεν εχω νιωσει καμια στερηση και για τιποτα .Νοιωθω ακομα τον ιδιο ενθουσιασμο της πρωτης μερας και μια τοοοοοση τεραστια λαχταρα να τα καταφερω.Θελω να χασω 30 κιλα.Εχω βαλει στοχο στα 30κοστα μου γεννεθλια(φεβρουαριο) να κανω δωρο στον εαυτο μου την απαλλαγη του απο 30 κιλα!Θα ειναι υπεροχο αν τα καταφερω και το εχω πιστεψει οτι μπορω να τα καταφερω.Και κυριως να τα διατηρησω.
Η πολυλογια μου χτυπησε κοκκινο και να με συγχωρητε αν σας κουρασα(θα μπορουσα να γραψω παααααρα πολλα ακομα!)κι ετσι λεω να σταματησω καπου εδω.
το μονο που θελω να ξαναπω οπωσδηποτε ομως ειναι σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω,σας ευχαριστω,σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω, σας ευχαριστω,σας ευχαριστω,σας ευχαριστω, σας ευχαριστω.........................
Ααααα επισης πρεπει να σας πω οτι εχω εναν υπεροχο αντρα που με αγαπαει με προσεχει με νοιαζεται και με λατρευει και ποτε μα ποτε δεν μου εκενε παραπονο για τα κιλα μου.Τον αγαπω κι εγω με ολη μου την καρδια.

Σας φιλω mini...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7800

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλώς μας ήρθες mini !!!!!!!!!!!!!
Και να χαίρεσαι και το Μίκυ σου !! :lol: :lol: :lol:
Φυσικά κ έχεις θέση στην παρέα μας !!! Όλοι οι καλοί χωράμε !!!
Αν σου δίνουμε κουράγιο να ξεκινήσεις με κέφι , μπρίο και τσαχπινιά τη διατροφή μας δίνεις και συ ενέργεια και πείσμα με τον ενθουσιασμό σου να συνεχίσουμε ...Πολλοί κάπου έχουν κουραστεί , απογοητευτεί γιατί δεν πέφτει η ζυγαριά ή δε βλέπουν διαφορά στα τζιν , αλλά με τη δική μας παρέα όλοι θα τα καταφέρουμε !!!
Υπομονή και επιμονή !! Τα λέω , για να τ ακούει και ο εαυτός μου που έκανε πιτσκουλιές το Πάσχα !!!
Δυναμικό καμ-μπακ , θα επιστρέψει ο εαυτός σου κι θα επιστρέψει και η ζωή σου !!!!
Συνέχισε έτσι και όταν νιώθεις αδύναμη , μπες και γράψε !!!!! Εδώ είμαστε !!
Φιλιά, πολλά και ό,τι απορία ..Κοπάνα τη σας μας !!! :D D
Την καλημέρα μου !!
Marina
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7801

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και καλώς ήρθες!!!
Καλή επιτυχία κατ'αρχάς!!!
Κι εγώ κάπως έτσι βρήκα τον κ.Atkins!Κι έχω λατρέψει αυτόν τον τρόπο ζωής. Κι εγώ λάτρευα τα μακαρόνια (εντάξει, και το ψωμι), αλλά δεν αισθάνομαι ότι μου λείπουν.
Έχασες 1.5 κιλό και αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο!Μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο! ΄Κι αν έκανες λάθη, κι αυτά χρήσιμα είναι, γιατί θα μάθεις πολλά! Κάνε τις "ψαχτικές" σου εδώ, η εμπειρία άλλων είναι καλό εργαλείο. Αλλά αν θες τη γνώμη μου, επένδυσε 20 ευρώ να πάρεις και το βιβλίο. Θα σου λυθούν πολλές απορίες (κι εμείς βέβαια εδώ είμαστε για ό,τι θες),αλλά κυρίως θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα δίαιτα, από αυτές που εξαντλούν τον οργανισμό σου και κένουν τον μεταβολισαμό σου να σέρνεται. Εγώ το βιβλίο το έχω μόνιμα στο κομοδίνο :lol: :lol: :lol:
Μίλα και στον άντρα σου για το τι σκοπεύεις να κάνεις! Όλοι εμείς εδώ αλληλοστηριζόμαστε, αλλά και η υποστήριξη από τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι σημαντική! Απ'όταν εξήγησα στον καλό μου πως θα τρώω από δω και πέρα, όταν πηγαίνουμε στο σουπερ μάρκετ φέρνει ανάλατα πεκάν και αμύγδαλα στο καρότσι!!! (αντί για γαριδιδάκια που έφερνε συνήθως :lol: ).
Κράτα τον ενθουσιασμό σου και προχώρα χωρίς να φοβάσαι τίποτα!!! Εδώ θα μαστε όλοι να τα λέμε!!!
Φιλιά πολλά!!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7802

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
mini μου, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να γινεις και mini size!!! Που θα γινεις, αν συνεχισεις με αυτον τον ενθουσιασμο που βλεπω. Ηρθες κι εσυ στη παρεα μας με τον ιδιο τροπο, που ηρθε τουλαχιστον το 80% απο μας. Περιηγηση στο νετ, για κατι διαφορετικο. Λοιπον, θα συμφωνησω με τα κοριτσια, πριν, οτι αν απλα, βγαλεις απο το μυαλο σου οτι κανεις διαιτα, τοτε ολα θα παρουν τον δρομο τους, απλα και φυσιολογικα.
love your self

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7803

• eumarie
  • Το Άβαταρ του/της eumarie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
επλιζω σημερα να ειμαι πιο τυχερη κ να καταφερω να δημοσιευτει το ποστ μου!
νεα κ εγω στην παρεα ξεκινησα ατκινς στις 14 Απριλιου μαζι με την κορη μου. Προς το παρον ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα γιατι με τη βοηθεια σας λυνω καθημερινα αρκετες αποριες μου κ παιρνω κουραγιο απο την καλη πορεια των περισοτερων σας.
στοχος μου απωλεια 15 κιλων, ξεκινησα 79 κ ευελπιστω να φτασω στα 65 νουμερο που εχω να το δω τουλαχιστον 20 χρονια :lol: :lol: :lol: την πρωτη εβδομαδα εφυγαν τα 2 πρωτα κιλακια.
καλως σας βρηκα κ καλη συνεχεια σε ολους μας :D D D
χαμογέλα, κάνει σε όλους μας καλό
url=http://www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7805

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα mini,
κι εγώ σχετικά νέα είμαι στην παρέα, αλλά ξεκίνησα την Atkins από 11.01.2010.
Έχω χάσει 10 κιλά και είμαι αποφασισμένη και για τα υπόλοιπα 10. Βέβαια ο
ρυθμός που χάνω τώρα τελευταία δεν είναι ο ίδιος, αλλά και με 2 κιλά το μήνα
είμαι ευχαριστημένη. Σκέψου ότι 2 κιλά το μήνα είναι 24 κιλά το χρόνο!!!
ΑΑΑΑΑ!!!!! Το πιο σημαντικό....
Η μαμά μου παρουσίασε πριν από 2 μήνες αυξημένο ζάχαρο. Της επέβαλα λοιπόν
την Atkins και όλες οι μετρήσεις στις εξετάσεις αίματος ήρθαν στα ίσια τους.
Έχασε και 7 κιλά και τώρα είναι πιο φανατική κι από μένα.
Εμένα προσωπικά μου λείπει το ψωμάκι, το οποίο ζυμώνω μόνη μου και κατά
γενική ομολογία δεν υπάρχει πιο νόστιμο ψωμί, αλλά αρκούμαι στη μυρωδιά
και μόνο.
Επίσης η στήριξη από το περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Σκέψου πόσο τυχερή
είσαι που έχεις τόσο καλό άντρα.

Συνέχισε λοιπόν ακάθεκτη..... ζήτω η συνεργασία, θάνατος στα κιλά!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication