Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8811

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλώς ήρθες mini κι απ'ότι φαίνεται πέρασες τέλεια.
Να ξέρεις ότι χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες
να χάσεις κιλά και στις διακοπές σου. Μπράβο σου!!!!
Συνέχισε έτσι κορίτσι μου και οι ''άλλοι'' δεν θα πιστεύουν
στα μάτια τους....
Εμένα μερικοί-μερικοί μου λένε ήδη, ε... φτάνει πια, πόσα
θέλεις πια να χάσεις?
Σε τέτοιες περιπτώσεις ο άντρας μου με κοιτάζει και μου
κλείνει κρυφά το μάτι. Ξέρουμε και οι δυό ότι θα χάσω
κάθε τι περιττό, κι έχουμε κάνει μια δική μας κρυφή
συμμαχία.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8884

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παει αλλο 1.5 κιλακι κι αυτη τη βδομαδα!Εφτασα τα 67και μενουν αλλα τυχερα 13 να χαθουν ακομα.Μου φαινεται απιστευτο και καταπληκτικο οτι ξεφορτωθηκα 17 κιλα σε 3 μηνες!Εκτος απο τις πρωτες 2 βδομαδες της διατροφης ολες τις υπολοιπες μεχρι σημερα χανω σχεδον σταθερα απο 1.5κιλο/βδομαδα εκτος απο τις βδομαδες τις περιοδου μου.Ευχομαι να συνεχιστει αυτος ο ρυθμος και για τα υπολοιπα κιλα μου.
Πριν ενα μηνα ξεκινησε και η μαμα μου.Εχει ομως χασει μονο 4 κιλα.Ειναι 51ετων και ξεκινησε απο τα 75 κιλα με 1.50 υψος.Κανει τη διαιτα χωρις ατασθαλιες.Παιζει ρολο η ηλικια πιστευετε που παει με τοσο αργο ρυθμο?Την ερχομενη βδομαδα θα κανει και εξετασεις αιματος για να τις συγκρινει με αυτες που εκανε πριν ξεκινησει.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8891

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
το γεγονος οτι χανεις αργα αλλα σταθερα ειναι πολυ καλο σημαδι! ετσι δεν θα τα παρεις κ ευκολα αν εισαι λιγο προσεχτικη μετα@! βεβαια τωρα πλησιαζεις κ στο επιθυμητο βαρος του οργανισμου σου γιυτο ετοιμασου για μικροκολληματακια αλλα μην αγχωθεις εκει να επιμεινεις!!! οσο για τη μαμα σου ναι κ η ηλικια φυσικα εχει να κανει σχεχση αλλα δεν πειραζει το αργα κ σταθερα ειναι το καλυτερο οπως ειπαμε!!! μπορει να μην σου ανεβαζει φουλ τη διαθεση το να βλεπεις μονο ενα χαμενο κιο την εβδομαδα αντι για 3 ασ πουμε, αλλα ειναι πολυ καλυτερο κ για τον οργανισμος σου κ για ολα!! αντε καλη συνεχεια! dance nce

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9048

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α ρε κατερινακι προφυτικη αποδειχτηκες!
Μισο κιλο κατω αυτη την εβδομαδα.Και δεν ηταν και εβδομαδα περιοδου.
Εφτασα 66,5 και παμε για αλλα 12!Καλη μας συνεχεια.Φιλια!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9051

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν, θα "καταχραστώ" το topic της mini m και θα πω κι εγώ τον πόνο μου χο-χο-χο!!

Έχω μάλλον παρόμοιο story, μιας και θέλω κι εγώ να χάσω 30 κιλά. Είμαι στην τρίτη εβδομάδα της διατροφής αλλά εξακολουθώ να μην ανεβαίνω πάνω από τους 20 υ/α. Για την ακρίβεια προσπαθώ να είμαι γύρω στους 17 για "ασφάλεια". Ξεκίνησα "πολύ γρήγορα" την διατροφή και δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα (τα οποία εξακολουθούν να είναι λίγα, αλλά σίγουα σαφώς περισσότερα από την αρχή). Διαπίστωσα πρόσφατα ότι τις 2 πρώτες εβδομάδες έκανα αρκετά ψιλολαθάκια οπότε μάλλον θα πρέπει να με θεωρήσω τυχερή που έχασα 3.8 κιλά, ε; Να μην "αγχωθώ" μάλλον λέω...

Την Πέμπτη, 22 Ιουλίου θα ζυγιστώ για να δούμε πόσο θα έχω χάσει αυτήν την εβδομάδα που είμαι "πιο προσεκτική". Αν έχω χάσει 1-1.5 κιλό θα κάνω party :lol: Γενικότερα, με μια απώλεια 4-5 κιλών το μήνα θα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη, αν και δεν σας κρύβω ότι πολύ θα ήθελα να έχω κι εγώ τους ρυθμούς της mini!!! :D D D

Καλή μας συνέχεια λοιπόν!!!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9056

• mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nada μου μην νομιζεις, ολοι καπως ετσι ξεκιναμε.ΟΛΑ δεν μπορεις να τα ξερεις απο την αρχη.Και παροτι εγω μιας και δεν ηξερα τα παντα αποφασισα να ακολουθησω την βασικη συμβουλη της Marinaς δηλ.δεν βαζουμε στο στομα μας τπτ αν δεν ξερουμε ποσους υ/α εχει, παρολα αυτα εκανα κι εγω λαθη ειδικα στη 2η βδομαδα μου στους υπολογισμους.Οσο για τους ρυθμους απολειας σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια και το ποσο εχεις ταλαιπορησει τον οργανισμο σου με αλλες διαιτες στο παρελθον αλλα και με το κατα ποσο γρηγορα θα ανταποκριθει το σωμα σου, πραγματα που εχουν τονισει τα παλιοτερα και σοφα μελη πολλες φορες!Η μαμα μου ας πουμε εκλεισε το μηνα εχοντας χασει 4κιλα ενω εγω ειχα χασει 8,5 στο ιδιο διαστημα.Με περναει ομως και 21 χρονια.Το καλητερο κατα τη γνωμη μου που μπορεις να κανεις ειναι να ξεψαχνισεις το σαιτ ωστε να παρεις τις απειρες πληροφοριες για τα παντα σχεδον που υπαρχουν εδω μεσα.Μπορεις βεβαια να παρεις και το βιβλιο.Καλη συνεχεια και καλη δυναμη λοιπον.Σε ολους μας...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.129 δευτερόλεπτα

Syndication