Θέλω και γω να χάσω 15 κιλά για να χαρώ τη φοιτητική μου ζωή,γιατί μέχρι τώρα όλο κάτι στερούμαι,κυρίως λόγω της τραγικά χαμηλής μου αυτοπεποίθησης..Κρίμα δεν είναι;

Θέλω να φοράω ρούχα που αρμόζουν στην ηλικία μου,να βγαίνω με τους φίλους μου,χωρίς να αισθάνομαι σαν το ψάρι έξω από το νερό.Για να μην πω για το ότι ψάχνω περιστασιακή δουλειά σαν σερβιτόρα και φοβάμαι ότι θα φαίνομαι σαν πατάτα

Θέλω να γίνω 52 κιλά!Ζητάω πολλά;;

Γλυκια μου opaline20 καθε επιτυχια σου ευχομαι και καλη συνεχεια στον κοσμο του ατκινς.Τα περιττα κιλα σου δεν θα αργησουν να φυγουν μην ανυσηχεις γιατι εισαι και μικρουλα και ο οργανισμος σου λογικα δεν ειναι ταλαιπορημενος.Ομως! φευγοντας τα κιλα κι ακομα κ αν γινεις το ιδανικο που εχεις στο μυαλο σου για σενα,αυτο θα ειναι μια μικρη βοηθεια για την αυτοπεπηθηση σου!Η αυτοπεπηθηση δεν ειναι (και ευτυχως δεν χρειαζεται να ειναι) συνηφασμενη με τον αριθμο των κιλων μας η τους ποντους του υψους μας η το χρωμα των μαλλιων μας η το μεγεθος της τσεπης μας και αλλα τετοια πραγματα.Συνδιασε παραλληλα με την ατκινς και μια εσωτερικη "διατροφη" με τον εαυτο σου.Αγαπησε τον απο τωρα οπως ειναι ακομα και με τα περιττα σου κιλα (αλλωστε αυτα διορθωνονται πολυ πιο ευκολα απο ολα τα αλλα) αναγνωρισε τα θετικα και τα αρνητικα σου και αγαπησε τα ολα σου.Φυσικα και θα ανεβει η αυτοπεποιθηση σου αρκετα χανοντας τα περιττα κιλα αλλα αν επαιζε ρολο μονο αυτο δεν θα βλεπαμε γυρω μας τοσες πολλες κοπελες με σωματα μοντελων αλλα συμπεριφορες υστερικες και παραλογες λογω ελλειψης αυτοπεποιθησης.Εκανες ηδη ενα μεγαλο δωρο στον εαυτο σου ξεκινοντας την ατκινς καντου και τον δωρο να μην τον υποβιβαζεις ποτε και χωρις λογο.Και ολα αυτα σου τα λεω εχοντας περασει μια φοιτητικη ζωη οντας παντα 10-15κιλα παραπανω αλλα χωρις να μου εχει λειψει τπτ και χωρις να εχω χασει την παραμικρη εμπειρια λογω τον παραπανισιων μου κιλων.Οι φιλοι μας αγαπανε για αυτο που ειμαστε και οχι για το πως φαινομαστε.Ελπιζω να μην ακουγομαι σαν συμβουλος συμπεριφορας απλα μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια και θελησα να στα πω ολα αυτα.Να εισαι καλα και καλα χαμενα κιλα...