Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9650

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπημενη μου παρεα εχασα αλλο ενα κιλο αυτη την εβδομαδα τι καλα!Ειμαι 60,5 αρα εχουμε 24 χαμενα και 6 ακομα για χασιμο.Αχ ειναι κοντα η στιγμη που τα κιλα μου θα ξεκινουν απο 5!!!Ανυπομονω...Εκλεισα κ 5μηνες στην Ατκινς χθες.Εκ των οποιων τους 3 τελευταιους νιωθωντας υπεροχα!Αλλος ανθρωπος.
Lamare μου εγω σε ολους αυτους τους μηνες δεν εχω αυξησει τους υδατανθρακες.Συνηθως μενω στους 20 και 1 το πολυ μερα της εβδομαδας μπορει να φτανω 30 κ αυτο παλι ααααν τυχει.Τρωω τα παντα εκτος απο την διαβολικη 5αδα (ζαχαρη,πατατα,μακαρονι,ρυζι,αλευρι).Ολα τα αλλα.Τωρα τελευταια εχω κανα μηνα που περναω τη φαση να τα τρωω ολα αλα κρεμ.Κοτοπουλο με τυρια κ κρ.γαλακτος,μπριζολα με μουσταρδα κ κρ.γαλ.,μπροκολο με τυρια κ κρ. γαλακτος κ τετοια πραγματα.Δεν εχω φαει ομως σχεδον καθολου οσπρια κ καθολου φρουτα.Απο λαχανικα μπροκολο,κουνουπιδι,μαρουλι,ντοματα,λαχανο,ισμπεργκ,κολοκυθακι κ μελιτζανα.Απο την πρωτη μερα που ξεκινησα ειμαι ανεργη και κανω εντελως καθιστικη εως ξαπλωτη μπορω να πω ζωη.Ειχα κατα νου να ξεκινησω μετα τα 15 πρωτα χαμενα κιλα γυμναστηριο γιατι φοβομουν οτι καποια στιγμη θα κολλουσα ωστε να δοσω ωθηση στον οργανισμο μου αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω κολλησει ευτυχως γιατι δεν υπαρχει ρευστο οσο δεν βρισκω δουλεια.Αυτααα.
tidekpe και ανοιξη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ευχομαι και στα δικα σας...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9653

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μπράβο βρε Mini m !!!!!!!!!! congratualtions ngratualtions
Μια χαρά είσαι τότε !!! Εύχομαι τα κατώτερα !!!!!!!!!!
Εγώ σταθερή είμαι , αλλά συνεχίζω ... tantrum ntrum Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει ...Είχα τις θερμίδες στις 1000-1200 περίπου και τίποτα... Γυμνάζομαι παράλληλα αλλά και στα ρούχα δεν έχω δει διαφορά ... Σήμερα αύξησα τις θερμίδες ~να του κάνω τσαλίμια μπας κ έχει μουλαρώσει~ και από αύριο καμιά μπριζόλα ,λαχανικά, κανά αυγό κ τόνο ... Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω..
Βρήκα το ημερολογιάκι που είχα πέρυσι τέτοια εποχή και έτρωγα και πανσέτες , κ μπριζόλα, και ζαχαρίνη με αυγό χτυπητό , και βούτυρο με ζαχαρίνη και μια χαρά έμπαινα στα τζιν... Τί να πω ... Άβυσσος ! Θα συνεχίσω και ελπίζω....
:roll:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9668

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
mini m, δεν θυμάμαι καν αν έχω ξαναγράψει στο δικό σου θέμα, αλλά όσο σε διαβάζω τόσο καταλαβαίνω γιατί κέρδισες επάξια μια θέση στην παρέα μας! Keep up the good work! congratualtions ngratualtions
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9725

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητη μου παρεα αυτη την εβδομαδα δεν εχω να σας πω τπτ για τα κιλα μου μιας και δεν εχασα τπτ.Αν και η βδομαδα αρχισε πολυ ελπιδοφορα χανοντας μισο κιλο στις 3 πρωτες μερες εχ8ες μου το ξαναεδειξε οποτε μηδεν εις το πηλικο!Βεβαια νομιζω εχει κατα πολυ να κανει με το τρομερο αγχος κ τη στεναχωρια που περασα αυτη τη βδομαδα.Anyway εγω φυσικα κ δεν πτοουμαι.Γι αυτο και πριν λιγο εκανα εναν συντομο απολογισμο τον ποντων που εχω ξεφορτωθει αυτους τους 5 μηνες στην Ατκινς.Τα αποτελεσματα ειναι φαντασμαγορικα και σας τα παραθετω:
Λαιμος: Ξεκινησα 36 ποντους - 32 σημερα = 4 χαμενοι
Πλατη: Ξ 117 - 103 σ = 14 χ
Στηθος: 109 - 92 = 17
Κοιλια: 110 - 88,5 = 21,5
Στομαχι: 119 - 98,5 = 20,5
Περιφερεια: 117 - 96 = 21
Μπουτι: 66 - 54,5 = 11,5
Γονατο: 49 - 41 = 8
Μπρατσο: 37 - 30 = 7
Καρπος: 16,5 - 14,5 = 2
Γαμπα: 42 - 36,5 = 5,5

Συνολικα εχω χασει 1,32 ποντους σε 5 μηνες Ατκινς.Φανταστειτε οτι επιανα περισσοτερο χωρο κατα 1,32μ με ολο μου το κορμι.
Α πι στε υτο?
Ετσι εξηγείται λοιπον που ακομα και τωρα λογω συνηθειας κανω παρακμψεις οταν περναω απο καρεκλες κ τραπεζακια καφετερειων κ παω γυρω γυρω ενω μονο αν εγκλωβιστώ αναμεσα τους συνειδητοποιώ οτι πλεον χωραω να περασω!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

Marina σε ευχαριστω για τη θεση!Εχω στρογγυλοκαθήσει και απολαμβάνω τη συντροφια σας.
Lamare μου κι εσενα σε ευχαριστω.Νομιζω οτι η στασιμοτητα σου εχει να κανει με το οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που ακολουθεις την Ατκινς κ επειδη ο οργανισμος σου το "εχει ξαναδει το εργο" αντιστεκεται.Αλλα πιστευω θα παραδοθει οταν δει οτι επιμενεις.Στο ευχομαι.

Σας φιλω κ σας ευχαριστω που υπάρχετε ...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9726

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions
Πολλά συγχαρητήρια mini m !!!!!
Με το καλό θα φύγουν και τα ~αμελητέα πλέον~ υπόλοιπα κιλάκια !!!
Επιμονή δε θα πει τίποτα !!!
Και εγώ μία από τα ίδια .. Πείσμα αυτός ...Πείσμα και εγώ...Αν θέλει ας κάνει διαφορετικά , θα δει τί έχει να πάθει !!!
Καλό κουράγιο , καλή συνέχεια και να μπαίνεις να μας ενημερώνεις ! Μόλις δω και γω διαφορά θα την καταγράψω..Μιας κ είμαι 4η μέρα ξανά ενεργοποίηση μετά το κόλπο !
Φιλάκια και χαιρόμαστε να παίρνουμε δύναμη ο ένας απ΄τον άλλον !!! grouphug ouphug

sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9729

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
congratualtions ngratualtions για την εκθαμβωτική mini m!
Κι εγώ οπαδός της lamare, συνεχίζω προς πείσμα του! Σήμερα, περιδιαβαίνοντας στη σελίδα είδα ότι μετά από καμιά στραβή που κάνουμε, ο οργανισμός θέλει τρεις μέρες για να επανεργοποιηθεί, οπότε, φιλενάδα, συνεχίζουμε, όπως έιπαμε!!! Σήμερα φιλετακια ψαριού με σαλατούλα...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.150 δευτερόλεπτα

Syndication