Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10064

• zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions καλή αρχή στη δουλειά σου. Φιλιά!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10083

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μπράβο βρε συ mini m !!!!
Πολλά συγχαρητήρια !!! Μακάρι να έχουμε όλοι την ανάλογη πορεία !
(αν και η ζυγαριά πεισματικά πιστεύει το αντίθετο προς το παρόν tantrum ntrum tantrum ntrum )
! Με το καλό στο στόχο σου όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και γρήγορα αλλά σταθερά και παντοτινά ! clap ap
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10211

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
12 μερες περασαν απο το προηγουμενο ποστ μου και ειμαι αλλο 1 κιλο κατω.Εχω ανεβασει υ/ες ειναι η αληθεια.Προσπαθω να ειμαι γυρω στους 30 αλλα η αληθεια ειναι πως δεν τα καταφερνω.Λογω της δουλειας τη μια μερα μενω στους 15 και την αλλη παω 40.Προσπαθω να βρω λυσεις για ενδιαμεσα γευματα γτ χτυπησα και 80 υ/ες καναδυο μερες.Ελπιζω να βρω τους ρυθμους μου παλι συντομα.ΑΑΑ εκανα και ατασθαλιες με γλυκακια (κρεπα σοκολατα+κρουασανακι τερκενλης).Βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν νοιωθω να εκανα κατι ασχημο η οτι "χαλασα" κατι.Ισως κανω παλι να φαω κατι τετοιο κανα 6μηνο αλλα οταν τα εφαγα ενοιωθα οτι ηθελα να τα δοκιμασω.Βεβαια δεν πηρα κατι ουτε κολλησα και εχασα κι ολας.Αν ειχα κολλησει η ειχα παρει δεν ξερω αν θα το μετανιωνα αλλα ετσι μου βγηκε.Φυσικα φανταζομαι παιζει ρλο οτι απο κει που τους 6 μηνες της διαιτας ημουν αραχτη τωρα περπαταω απο 6 με 10 ωρες (!) την ημερα.Αυταααα...
Και για την ιστορια ειμαι πλεον 56,8 κιλα , εχω χασει 27,7 κιλα και θελω ακομα 2,3 κιλα να χασω για να χτυπησω τον αρχικο μου στοχο.Βεβαια δεν εχω σκοπο να σταματησω εκει αλλα να παω γυρω στα 50.
Καλη μας δυναμη λοιπον και καλη συνεχεια στην προσπαθεια ολων μας.
Σας φιλω...

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10220

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα θερμα μου συγχαρητηρια minι παρακολουθησα ολη τη πορεια σου μεχρι σημερα εισαι αξια επαινου μασ δινεισ ολουσ εμασ κουραγιο και δυναμη να συνεχισουμε.Παρεπιπτοντωσ εγω ξεκινησα στησ 25-5-2010 με 66.5 κιλα και μεχρι το προηγουμενο Σαββατο ημουν 60 κιλα ειχα κολλησει εδω και ενα μηνα το Σαββατο εφαγα πιτσα το βραδυ μπασ και ξεκολλησω και τισ επομενεσ μερεσ ετρωγα κατω απο 10 υδατ. και λεω θα ζυγιστω το Σαββατο αλλα με ηρθε περιοδο τη Τεταρτη και ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να χασω σιγουρα θα βαλω 1-2 κιλα.Παντωσ αυριο θα σασ πω και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ mini.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10665

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρε παιδια πριν λιγες μερες σας ειχα γραψει ενα πολυ ωραιο ποστ αλλα μαλλον κατι εκανα λαθος(τρομαρα μου) και δεν δημοσιευτικε.Παροτι δεν εχω τον ωραιο συνειρμο εκεινης της ημερας θα τα ξαναγραψω λοιπον.
Ο μηνας που περασε λοιπον απο το προηγουμενο μου ποστ ηταν μηνας ανεβασματος υ/κων.Ειπα να προχωρησω λιγο στα σταδια της διαιτας και να τους παω γυρω στους 40-45.Δεν περιμενα οτι χωρανε τοοοοσα πολλα πραγματα σ'αυτο τον αριθμο υ/κων!Παροτι δεν τους ανεβασα με καλους μονο αλλα και με κακους και εφαγα και κιντερ κ τουιξ και κρουασαν και τετοια πραγματα (παντα μεσα στα ορια κ με μετρο) τα αποτελεσματα με δικαιωσαν.Παει αλλο 1 κιλο και οι ποντοι φυγαν κανονικα (10 στο συνολο) κ πλεον βρισκομαι στο στοχο μου!!!!!!!!!8 μηνες λοιπον ατκινς με 30 κιλα λιγοτερο.
Ο στοχος επαναπροσδιοριστηκε λοιπον κ το πλανο που σκεφτομαι να ακολουθησω ειναι να συνεχισω ετσι κ τον επομενο μηνα να φυγει κι αλλο 1 κιλο κ μετα να τους ανεβασω κ αλλο ωστε να βρω τον μαγικο αριθμο.Πιστευω οτι ολο αυτο θα μου παρει κανα 5μηνο μεχρι να "ισορροπησουν" τα πραγματα.Κ αλλους 10 μηνες να μου επαιρνε βεβαια κανενα προβλημα γιατι το χοντρουλικο κοριτσι που μπηκε σε αυτο το σαιτ πριν 8 μηνες στα 84,5 κιλα τωρα ειναι πια ενα αδυνατο χαρουμενο και γεματο αυτοπεποιθηση κοριτσι 54,5 κιλων!Τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια διατροφη!
Και μια συμβουλη προς τους νεους!
Η δυναμη σας κρυβεται καπου εκει βαθια στην καρδια αλλα κυριως στο μυαλο σας!Ολα ειναι θεμα μυαλου!Μην σαμποταρετε τον εαυτο σας κανοντας χαζες ατασθαλιες.Οσο τον σαμποταρετε ειναι σαν να μην τον σεβεστε στην προσπαθεια που κανει.Αν πραγματικα ειστε αποφασισμενοι να κανετε τη διατροφη θα δειτε εγγυημενα αποτελεσματα.Κ αλλωστε εφοσον φτασετε κοντα στο στοχο σας ειναι η μονη διατροφη που οι ατασθαλιες θα "επιβαλλονται" να γινουν αλλα πια δεν θα λεγονται ατασθαλιες αλλα ανεβασμα υ/κων!!!
Επισης αν πιασετε τον εαυτο να θελει να σαβουριασει κατι σωνει κ καλα καντε το με εξυπναδα!Δηλαδη φατε ενα κομματακι τυροπιτα (που θα επιβαρυνθειτε τους υ/κες απο το αλευρι) και οχι μια πιτα με απο ολα (που θα επιβαρυνθειτε και με τη πιτα κ με τις πατατες)!Η για γλυκο φατε μια σουιτ + μπαλανς (44 υ/κες) κ οχι μια ιον αμυγδαλου(545 υδ/κες!).Υπαρχουν για ολα επιλογες κ οι ατασθαλιες εχουν κ αυτες τα ορια τους.
Ευχομαι σε ολους πολλη κ καλη επιτυχια και σας δινω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.Φιλιααααα.....

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10667

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
congratualtions ngratualtions clap ap bravo avo grouphug ouphug
και αν ειχε κι αλλα emoticons, θα τα εβαζα κι αυτα!!!!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.305 δευτερόλεπτα

Syndication