Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19951

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
naya έγραψε:
Κοριτσια καλησπερα! Εχει περασει 1,5 μηνας κι εχω χασει μονο 5 κιλα. Για την ενεργοποιηση πρεπει να περασουν 14 ημερες με μονο 20 γρ υδατανθρακες ημερησιως; κατι δεν κανω σωστα και δεν εχω και το βιβλιο. Πρεπει να το παρω λετε; απλα πιστευω οτι παιρνω περισσοτερους υδατανθρακες απο οτι πρεπει και δεν τους υπολογιζω σωστα γιατι θα επρεπε να εχω χασει περισσοτερα. Ετσι δεν ειναι;

το βιβλίο, κατα τη γνώμη μου βοηθάει πολύ-όχι μόνο στο τι επιτρέπεται και τι όχι, αλλά και για το πως δουλεύει η δίαιτα. και η λίστα με τα επιτρεπόμενα βέβαια είναι σημαντική. ήξερες ας πούμε πως το καρότο απαγορεύεται μέχρι τη φάση 3? ή ότι το γάλα απαγορεύεται στην αρχή και μετά θέλει μέτρο? όσο για το ρυθμό απώλειας τα έχουμε ξαναπεί-καθένας λειτουργεί διαφορετικά...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": naya

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19952

• naya
  • Το Άβαταρ του/της naya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οχι δεν το ηξερα.. μαλλον πρεπει να παρω το βιβλιο. Ποιο να παρω; εσυ ποιο εχεις; ειναι ακριβο;
Κι επισης αν ειμαι μεσα στο οριο υδ/κων ημεεησιως αλλα δεν καταναλωνω αρκετη πρωτεινη τι γινεται; χανω με πιο αργους ρυθμους; μηπως φταιει αυτο;
σ ευχαριστω για την ανταποκριση!!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19953

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αυτό που κυκλοφορεί στην ελλάδα τώρα είναι το νεα διαιτα ατκινς για μια νεα ζωη εκδόσεις διοπτρα. έχω και το παλιό του άτκινς, σε ηλεκτρονική μορφή στα αγγλικά, που το είχα κατεβάσει από το διδυκτιο δωρεάν. είναι πιο αυστηρό βέβαια. το άλλο έχει 20€, μπορεί όμως να το πετύχεις σε καμιά καλή προσφορά. ψαξτο μέσω ίντερνετ!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19954

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
α και ξέχασα, ναι η πρωτείνη είναι σημαντικη και για να μην πεινας και για να γίνεται σωστα η κετωση.

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19961

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπόν 10 ιουνίου σήμερα, restart, πρέπει να τελειώνω με τα υπόλοιπα κιλά, γιατί καλά ήταν όσα έχασα, αλλά πρέπει να προχωρήσω λίγο γιατί κουράστηκα να είμαι σα μπαλόνι.με τρόμο διαπίστωσα προχθές ότι ήμουν 79,8 (με τα ρούχα βέβαια). σήμερα 78,5, είμαι και αδιάθετη και πέρασα και φοβερό προεμμηνοικό με φοβερές λιγούρες κλπ. από το πρωί 1 φιν κρισπ με βούτυρο και γαλοπούλα, 2 αυγά ομελέτα με ζαμπόν και πιπεριά. ελπίζω όλα να πάνε καλά, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19962

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!!!

Ολα θα πανε καλα!

Αντε να μπαίνετε που και που να σας διαβαζουμε να παιρνουμε κουραγιο! Καθε μερα ανοιγω να δω μηπως υπαρχει κανενα καινουριο ποστ!
Εγω παω καλα. Πηγα εχθες και στον ενδοκρινολογο μου που να θυμησω οτι αυτος με εβαλε στην διαιτα!
ειναι πολυ ευχαριστημενος. <εχρι και η διαιτολογος του που ηταν αρνητικη αλλαξε σταση.
Εχω χασει εξι κιλα σε τρεις εβδομαδες. και ποντους αρκετους.
Μπηκα σε ρουχα μου παλια . Δεν λιμπιζομαι τιποτα. Πρωτη φορα στην ζωη μου που δεν χαλαω διαιτα συνειδητα . ΜΟυ συστησε να αυξησω πεντε υδατανθρακες και να τρωω λιγα μπερις ή γιαουρτι . και να το κρατησουμε για κανενα εικοσαημερο.
Καλη συνεχειααααααααααα!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication