Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19964

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σήμερα ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για φαγητό.
ρολάκια από μελιτζάνες ψητές σε φέτες με γέμιση από μπέικον, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος μυρώδικα και λίγο μουστάρδα,
ΘΕΙΚΟ!

Πρωινό έφαγα μια φιν κρισπ με βουτυρο και ντοματινια. Δεκατιανο τα μπέρις τα αγαπημένα.
Απόγευμα θα χτυπήσω γλυκάκι και το βράδυ σαλάτα τόνο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19971

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
καλημέρα, εγώ πρωινο φέτα με 1φιν κρισπ, 5 μαύρες ελιές και μισό αγγούρι. δεκατιανό 2 αυγά βραστά μαγιονέζα και γεύμα μάλλον για έτοιμο κοτόπουλο ψητό με βλέπω, γιατί θα πάω πισίνα τις μικρές, θα κολυμπήσω και γω και δεν προλαβαίνω...για βράδυ καμιά μπριζολίτσα χοιρινή που έχω να φάω καιρό και ίσως ψιλοκομμένη χωριάτικη που μ αρέσει...θα δούμε! το σκ είχε πάρτυ η κόρη μου, έφαγα αναγκαστικά διάφορα σκατολοίδια, χωρίς αλλαγή στη ζυγαριά, αλλά το πρήξιμο...τι να πω, σα μπαλόνι νιώθω!!!!!!!!!!!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19972

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
78 στρογγυλά σήμερα, πρωινό 1 φιν κρισπ με φαστ και τυρί γκούντα, δεκατιανό θα φαω γιαούρτι. μεσημέρι μάλλον σαλάτα με τόννο, απογευματινό ταχίνι με σιρόπι sb και το βράδυ βλέπουμε-για ομελέτα το κόβω. με μανιτάρια ίσως και πολύχρωμες πιπεριές? και λίγο μπέικον???

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19973

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλησπέρα σ όλους. Δυστυχώς με την δουλειά δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ συχνά. Η ζυγαριά έχει φτάσει 58.400-58.600. Έχω φάει λίγο κόλλημα και δεν πέφτει, ίσως γιατί τρώω αρκετή μαγιονέζα και αλλαντικά. elsaki εγώ θα έβαζα και λίγο μπέικον. είναι πολύ νόστιμο το άτιμο!!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19974

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πωπω καλέ τώρα το πρόσεξα, εσύ ζυγίζεις πολύ λίγο! πόσο θες να φτάσεις? μήπως είσαι στα όρια του ιδανικού βάρους και γι αυτό δε χάνεις?

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19975

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αντί για ομελέτα χθες έφτιαξα ζαμπονοτυρόπιτα με φιλαδέλφια και σουσάμι. καλή ήταν δε μπορώ να πω, το μεσημέρι όμως την έκανα πάλι την παρασπονδία μου γιατί βλακωδώς δεν είχα ψωνίσει σωστά και από την πείνα μου έφαγα λίγα (πολύ λίγα ) μακαρόνια και δυο φρούτα βανίλιες. τα σωστά ψώνια και στην ώρα τους πάντως είναι πολύ σημαντικά-αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος τρως ένα σωρό μ@λ@κίες και δεν το ευχαριστιέσαι κιόλας! σήμερα το πρωί έφαγα τα υπολείμματα της ζαμπονοτυρόπιτας, ήπια τον καφέ μου και βλέπουμε. πιστεύω καλύτερα θα πάω σήμερα, τέλειωσα και από τα βάσανα της περιόδου....καλημέρα σε όλους!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication