Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19916

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Πω πω!!! Από λίπος φουλ μιλάμε!!! Μια χαρά για την διατροφή μας το βρίσκω.. Θα το δοκιμάσω κι εγώ αν κ νόμιζα πως ήταν κάτι που ψηνοταν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19921

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα σας!!!!! πως τ απατε? εγω καλα συνεχιζω παρολο πως ειδα στο βιβλιαρακιμου οτι περιμενω περιοδο κ εχω τρομερη ταση για γλυκο.... την παλευω! τωρα που καθομαι κ σας γραφω εχω διπλα μου την κρεμα γαλακτος μ ετο κακαο κ τη ζαχαρινη μπας κμου περασει.... εχθες το βραδυ βγηκαμε για φαγητο πιτσα για την ακριβεια. τελικα διαλεξα μια σαλατα σιζαρ χωρις κρουτον κ χωρις σωσ μονο μαγιονεζα.. κατι καλυτερο απο τα ολοτελα,,, πως ζηλευα την πιτσα δε λεγοταν.. σαν τα καρτουν πους τους πεταγονται τα ματια εξω οταν τους αρεσει κατι.... αλλα συγρατηθηκα.... καλο αυτο.. αντε να δουμε.. σημερα εχει κοτοπουλο ψητο με ψητα λαχανικα κ το απογευμα μισο αβοκαντο με ζαχαρινη κ καρυδια... για το βραδυ μαλλον την τοννοσαλατα με αγγουρι να ισοσταθμισω..

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19924

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα! Σημερα εφτιαξα γεμιστα με κιμα και λιγες ψιλοκομμενες πιπεριες για γεμιση. για το άλλο μο μισο κανονικα γεμιστα και πως λιγουρευομουν να δοκιμασω οσο μαγειρευα! σαλατα λαχανο και λιγο φετουλα.
σημερα ξεκολλησε και η ζυγαρια επιτελους!
Κατερινα μπραβο που καταφερες και αντισταθηκες!!!

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19937

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
katerina27 κι εγώ αδιαθέτησα χθες. Παρόλο τις λιγούρες δεν ξέφυγα απλά έφαγα λίγο παραπάνω από τα επιτρεπόμενα πάντα! οπότε μπορεί να ξέφυγα σε θερμίδες. Σήμερα η ζυγαριά +400γρ πάνω, δηαδή 59,600 αλλά σκέφτομαι πως είναι πλασματικό λόγω περιόδου. Εντωμεταξύ έχω φάει κόλλημα με τη μαγιονέζα, το ταχίνι και την κρέμα γάλακτος. Και έχουν πολλούς υδατάνθρακες τα άτιμα. Παίρνω μαγιονέζα ΑΒ μάρκα, η οποία δεν έχει καθόλου ζάχαρη και έχει μηδαμινούς υδατάνθρακες. Αλλά η κρέμα γάλακτος έχει... εσείς ποια κρέμα προτιμάτε? πόσους υ/δ έχει?

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19943

• naya
  • Το Άβαταρ του/της naya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσια καλησπερα! Εχει περασει 1,5 μηνας κι εχω χασει μονο 5 κιλα. Για την ενεργοποιηση πρεπει να περασουν 14 ημερες με μονο 20 γρ υδατανθρακες ημερησιως; κατι δεν κανω σωστα και δεν εχω και το βιβλιο. Πρεπει να το παρω λετε; απλα πιστευω οτι παιρνω περισσοτερους υδατανθρακες απο οτι πρεπει και δεν τους υπολογιζω σωστα γιατι θα επρεπε να εχω χασει περισσοτερα. Ετσι δεν ειναι;

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19950

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
katerina27 έγραψε:
καλημερα σας!!!!! πως τ απατε? εγω καλα συνεχιζω παρολο πως ειδα στο βιβλιαρακιμου οτι περιμενω περιοδο κ εχω τρομερη ταση για γλυκο.... την παλευω! τωρα που καθομαι κ σας γραφω εχω διπλα μου την κρεμα γαλακτος μ ετο κακαο κ τη ζαχαρινη μπας κμου περασει.... εχθες το βραδυ βγηκαμε για φαγητο πιτσα για την ακριβεια. τελικα διαλεξα μια σαλατα σιζαρ χωρις κρουτον κ χωρις σωσ μονο μαγιονεζα.. κατι καλυτερο απο τα ολοτελα,,, πως ζηλευα την πιτσα δε λεγοταν.. σαν τα καρτουν πους τους πεταγονται τα ματια εξω οταν τους αρεσει κατι.... αλλα συγρατηθηκα.... καλο αυτο.. αντε να δουμε.. σημερα εχει κοτοπουλο ψητο με ψητα λαχανικα κ το απογευμα μισο αβοκαντο με ζαχαρινη κ καρυδια... για το βραδυ μαλλον την τοννοσαλατα με αγγουρι να ισοσταθμισω..

γιατί πήρες σήζαρς? που σίγουρα έχει μαγιονέζα εμπορείου με 1000 υδ/κες ανά κουταλιά? εγώ με την πίτσα-το καλύτερό μου. απλά τρώω μόνο το πάνω. δίνω τη βάση στον άντρα μου ή στα κορίτσια και τέλος!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Syndication