Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19899

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Βουτυρογλικο; που το έχουμε αυτό στις συνταγές μας; δεν το'χω δει... πανάκριβα πρέπει να κάνω που μ'αρέσει πολύ.... Τελικά χθες τα κατάφερα κ αντισταθηκσ.... προχωράμε παρακάτω.... Δεν νομίζω πως η ζυγαριά θα πέσει εύκολα αυτή τη φορά γτ Έχω αλλάξει τα φώτα του μεταβολισμού μου, αλλά συνεχίζω.... Για σήμερα το πρόγραμμα έχει... Π. Κολοκυθάκια τηγανιτά, φέτα δύο αυγά. 10. Έφτιαξα γρήγορο γλυκό με κρέμα γάλακτος κακάο, ζαχαρινη. Μεσημέρι. Κοτόπουλο ψητό με ψητά λαχανικά, απόγευμα. Δεν ξέρω ακόμα θα το σκεφτώ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19906

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εστειλα τα παιδια μπανιο με τη γιαγια.... δεν εχω κ πολυ ορεξη να παω ακομα.. βασικα τη θαλασσα γενικα δεν την πολυαγαπω αλλα τωρα με τα κιλα παραπανω ... ελπιζω να αρχισουμε να πεφτουμε συντομα γτ δεν την παλευω... λοιπον για απογευμ ατελικα εφαγα 2 φετες ζαμπον κ για βραδυ σαλατα τονο αγγουρακι... το προγραμμα μου ειναι κλασικο απλο χωρις πολυ δυσκολα πραγματα γενικα ωστε να μου ειναι ευκολο να το τηρησω

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19912

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ζυγίστηκα σήμερα και έδειξε η ζυγαριά 59.300. Από Σαββάτο βράδυ μέχρι Κυριακή βράδυ ξέφυγα και έφαγα γλυκά, παγωτό σουβλάκια... Την Δευτέρα ήμουν περίπου 61. Βέβαια για να πω την αλήθεια, η κοιλιά δεν λέει να πέσει. Τα Χριστούγεννα που ήμουν 61-62 μου φαινόμουν στον καθρέφτη πιο αδύνατη, χωρίς κοιλιά.Δεν ξέρω.... Δεν έχω μετρηθεί με μεζούρα βέβαια. Από Χριστούγενα μέχρι Καθαρά Δευτέρα ανέβηκα στα 65 και από τότε μέχρι σήμερα παλεύω αν και έχω ξεφύγει 3-4 φορές.

Αυτό το βουτυρογλυκό που λέτε, έχουμε συνταγή?
Εγώ γενικά δεν κάνω περίεργες συνταγές... Δεν εχω χρόνο!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19913

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
koritsiaaaaaaaaaaa
καλημερα!
δεν πεφτω δεν πεφτω η δευτερη εβδομαδα δεν πηγε καλα!
Θελω κι εγω συνταγη για το βουτυρογλυκο!!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19914

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
λοιπόν, βουτυρολγυκό: παίρνεις (αν θες να φτιαξεις λίγο) 2Κ βούτυρο, ή φαστ σοφτ, βάζεις 1κ ζαχαρίνη, εγώ βάζω nareen, 1κ κακάο, εγώ βάζω ίον και αν θες κρέμα γάλακτος. αφού τα ανακατέψεις καλά-και με φραπιέρα, ακόμα καλύτερα-προσθέτεις αμύγδαλα, καρύδια, λιναρόσπορο, φουντούκια. ότι αρέσει στον καθένα.
αν κάνεις μεγάλη ποσότητα, τροποποιείς ανάλογα. κάποιοι βάζουν και ωμά αυγά χτυπημένα, αλλά με τόσα που ακούς για σαλμονέλες, άστο καλύτερα! μπορείς να κάνεις δυο-τρεις δόσεις και να το φυλάς στο ψυγείο για ώρα ανάγκης...παγωμένο είναι τέλειο!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19915

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ευχαριστούμε elsaki! θα το δοκιμάσω αν και φαίνονται πολλές θερμίδες!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.172 δευτερόλεπτα

Syndication