Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19884

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Λέω μετά τις 6 να μην τρώω ΓT έχω πρόβλημα γαστροοισοφαγικης παλινδρόμησης κ πρέπει να αφήνω κενό το στομάχι πριν κοιμηθώ . Θα δούμε αν πεινάωΓια όλα κι όλα αυτά άσθμα, γαστροοισοφαγικη, ομόργια, αποφάσισα να ξεκινησω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19887

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
το βράδυ που τρώμε όλοι μαζί, θέλω και γω το κάτιτις μου....άτκινς πάντα...βέβαια χθες είχα φυλάξει κάτι ωραίες μελιτζανούλες ψητές να τις φάω με κιμά και ο άντρας μου μου τις πέταξε γιατί νόμιζε πως είχαν χαλάσει...και τι να φάω που δεν είχα τίποτε άλλο? έφαγα λίγο (λίγο όμως) κριθαράκι με κιμά, υποσχόμενη στον εαυτό μου πως τέρμα. σήμερα 1η του μήνα, έχω φάει τα εξής
ΠΡΩΙΝΟ 1 καφέ με ζαχαρίνη και κρέμα, μια γλυκιά κρέπα με 1 αυγό, 1Κ ταχίνι και 4 τετραγωνάκια ίον γάλακτος
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ λίγο μετσοβόνε, 3φ σαλάμι αέρος, 1Κ φιλαδέλφια, 1 αγγουράκι και 5 ελιές μαύρες
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ2 1 παστέλι μαλτιιτόλης
ΓΕΥΜΑ (δεν το φαγα ακόμα, σε λίγο) σαλάτα πράσινη με μυρωδικά, τυρί του τοστ, γαλοπούλα και κοτόπουλο ψητό
απογευματινό και βραδινό, δεν ξερω ακόμα...ίδομεν

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19888

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έλα ελσακι πάμε γερά!! Σμρ πρωί ομελέτα με κολοκύθι, φέτα, πιπεριά, ένα αυγό!, 10 τυρί γαλοπούλα. Μεσημέρι. Κοτόπουλο τηγανητό με φασολάκια πράσινα κ φέτα, απόγευμα αμύγδαλα, βράδυ κοτόπουλο με μαγιονέζα. Πιο βράδυ κάτι θα φάω γιατί απόψε δεν κοιμάμαι είμαι νυχτερινή οπότε θα κρατάω στη δουλειά κάτι σε αγγούρι κ τόνο όπως χθες

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19893

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπεραααα!!!

Τελικα εχετε δικιο για την Ιον μεταξυ της sweet&balance. Tην εφαγα ολοκληρη και ησυχασα ενω με την δευτερη ετρωγα δυο κομματακια. Βλακεια.
Οσο για τα μπολερο απειρα γλυκο και δεν μ αρεσε. ενω αν το αραιωσεις κι αλλο για να μην ειναι γλυκο χανει την γευση του.
Θα προτιμησω το τσαγακι απο λιντλ
Πινω και πρασινο τσαι κρυο. Βρηκα και αυτα τα καινουρια τα λιπτον με ροδι και αλλα που ειναι μηδεν ζαχαρη . γραφει λιγους υδατανθρακες.

Ο γιατρος μου για το ουρικο όσοι διαβασατε πριν μερες μου ειπε να συνεχισω κανονικα και να μην αγχωθω. θα πεσει μονο του χανοντας κιλα!!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19895

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το να εισαι νυχτα στη δουλεια κ να εχεις εναν παγκο γεματο κουλουρακια σοκολατες κ ενα ψυγεια με 2 ειδων γλυκα, ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ κακο........... ας ελπισουμε πως δεν θα ενδωσω.. ερχεται καλοκαιρι πρεπει να πας μπανια κατερινα!! να αγορασεις καινουρια ρουχα στις εκπτωσεις,..... τοσα πραγματα πρεπει να κανω!!! ψυχοθεραπεια σε δραση!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19898

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
κουράγιο κατερινάκιιιιι! ταχίνι με σιρόπι S&B έχεις δοκιμάσει? είναι αρκετά γλυκό και σε κρατάει...επίσης βουτυρογλυκό με αμύγδαλα ή φουντούκια..βάλσαμο για τις λιγούρες και όταν οι άλλοι χλαπακιάζουν γλυκά, αυτό είναι τόσο λιγωτικό που δεν λιμπίζεσαι τίποτα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication