Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19877

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Κι εμένα για πολλοστή φορά τόσα χρόνια τώρα που καταπιάνομαι με την ατκινς θεωρώ πως άλλη διατροφή δεν μου πάει.... Πώς το λένε βρε παιδί μου....Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ τον τελευταίο χρόνο να το πάρω απόφαση αλλά τώρα τέλος...ελπίζω.... Έχω ξεφύγει κ η συντελεί η ζυγαριά Α έχει πάρει τρελή άνοδο.Άμα ανοίξει το στομάχι άντε κλειστό.... προχθές όμως ήταν τα γενέθλια μου κ είδα τα πράγματα λίγο διαφορετικά... Πόσο άφησα τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια.... Δεν με αναγνωρίζω... βέβαια ήταν οι προτεραιότητες τα παιδιά.. Όμως τώρα μεγάλωσαν λίγο κ μεγαλώνω κι εγώ μαζί τους... ας ελπίσουμε ότι ξεκινάω από Αύριο... θα γράφω τι τρώω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19878

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
SissyAp έγραψε:
Σημερα θα τα δει δεν προλαβα τωρα δυο μερες με την δουλεια.
Στο μεταξυ τρωω προσεκτικα αυτες τις μερες και βλεπουμε.

Στο μεταξυ πειτε μου λιγο γτ εχω μπερδευτει Τις πολυολες τις αφαιρω απο τους αναγραφομενους υδατανθρακες? Στην ΙΟΝ με στεβια δηλαδη ειμαστε οκ η δεν αφαιρουμε και εφαγα πολλους υδατ εχθες?

Επισης γνωριζετε τα ροφηματα BOLERO? Μια φιλη κανει Ντουκαν και μου τα ειχε αναφερει και τα βρηκα στον Μασουτη , σκονη με τσαι και λεμονι και γραφει μηδεν υδατ!

Πολυόλες αφαιρείς κανονικά.μεταξύ ιον και σουίτ εντ μπάλανς, εγώ προτιμώ τη δεύτερη-μου δημιουργεί λιγότερες λιγούρες. bolero είναι οκ απ'ότι ξέρω, όμως εγω μένω αθήνα δεν το έχω πιει ποτέ-ας απαντήσουν πιο σίγουρα απο θεσ/κη!
αν θες οπωσδήποτε παγωμένο τσάι, έχει το λιντλ κανονικά φακελάκια λεμόνι και πορτοκάλι, τα φτιάχνειςόπως το κλασσικό τσάι, με λίγο ζεστό νερό, προσθέτεις παγάκια και ζαχαρίνη ή στέβια και ιδού!
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν από elsa.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19879

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 έγραψε:
Κι εμένα για πολλοστή φορά τόσα χρόνια τώρα που καταπιάνομαι με την ατκινς θεωρώ πως άλλη διατροφή δεν μου πάει.... Πώς το λένε βρε παιδί μου....Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ τον τελευταίο χρόνο να το πάρω απόφαση αλλά τώρα τέλος...ελπίζω.... Έχω ξεφύγει κ η συντελεί η ζυγαριά Α έχει πάρει τρελή άνοδο.Άμα ανοίξει το στομάχι άντε κλειστό.... προχθές όμως ήταν τα γενέθλια μου κ είδα τα πράγματα λίγο διαφορετικά... Πόσο άφησα τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια.... Δεν με αναγνωρίζω... βέβαια ήταν οι προτεραιότητες τα παιδιά.. Όμως τώρα μεγάλωσαν λίγο κ μεγαλώνω κι εγώ μαζί τους... ας ελπίσουμε ότι ξεκινάω από Αύριο... θα γράφω τι τρώω

και μένα δεν ξέρω τι με έχει πιάσει-περιμένω και περίοδο και άστα να πάνε. λέω πως από σήμερα κομμένες οι ατασθαλίες...άντε να δούμε...το βράδυ θα γράψω και γω τι έφαγα.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19880

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κατερίνα, σαν παλιά καραβάνα κι εγώ, σου λέω πως συμφωνώ απόλυτα! Ηlowcarb είναι κάτι σαν την ζεστή αγκαλιά της μαμάς. Μπορεί να τριγυρνάς από δω κι από κει, αλλά στα δύσκολα, εκεί θα καταλήξεις και πάλι!
Sissy χωρίς τα bolero απλά δεν θα έπινα ποτέ νερό! Η σχέση μου με το νερ´ό, είναι σχέση μίσους! Για να πω ότι θα πιω νερό, θα πρέπει να είναι κάυσωνας και να έχω αφυδατωθεί τόσο που να μοιάζω με μούμια! :P Από τότε που ανακάλυψα τα bolero και τα ster πίνω νεράκι!!!!!
love your self

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19882

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
οκ λοιπον ξεκιναμε!!! δυσκολη εποχη το καλοκαιρι βεβαια για διαιατες κτλ αλλα πρεπει να προσπαθησω να τελειωνω.. αρχη 82,600 σημερα το πρωι με εδειξε η ζυγαραια!
πρωι - 1 φετα τυρι η φετα γαλοπουλα λιγη μαγιονεζα
10 - 2 αυγα τηγανητα με λιγη μαγιονεζα
μ - σαλατα με κρεας βραστο
α - αγγουρι με φετα κ τοννο κ 5 ελιες
αυτο το προγραμμα για σημερα! αυριο παλι!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19883

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βραδινό τίποτα? μπράααβο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication