Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19848

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον papaki ? η με την πρησμενη κοιλια το μετανιωσες? Δυο κιλα σε μια μερα? Μα τοσο αποτομα?
Συνεχισε τωρα απο εκει που τα αφησες !! Αφου μπορεις!
Εγω ηπια λιγο αυτες τις μερες γτ ειχα γενεθλια και δεν αντεξα! αλλα ευτυχως ολα καλα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19849

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Να τα εκατοτήσεις sissyap!!! Εκείνη την ημέρα το ευχαριστήθηκα αλλά από τη Δευτέρα το έχω μετανιώσει χίλιες φορές. Ακόμα και σήμερα νιώθω την κοιλιά μου τούμπανο, αλλά έχασα το ενα κιλό και τώρα είμαι 61. Κι εγώ αυτό απορώ, 2 κιλά σε μια μέρα? βέβαια την Κυριακή έτρωγα όλη την ώρα όλα τα απαγορευμένα!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19851

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
χρόνια πολλά σίσσυ! παπάκι λογικό είναι να πάρεις 2 κιλά, όμως δεν είναι λίπος-είναι κιλά κατακράτησης! θα φύγουν σίγουρα με λίγη προσοχή.εγώ σήμερα είμαι 76,8, κανονικά ενεργοποίηση από σήμερα, 25/05 που κλείνω ένα χρόνο άτκινς! καλές απώλειες σε όλους και γρήγορα να φτάσουμε στους στόχους μας!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19853

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
elsa κι εσένα ανεβαίνει τόσο εύκολα η ζυγαριά;;; Ώστόσο η κοιλιά μου πρήζεται πολύ... Μάλλον επειδή έχω κολίτιδα, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19856

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

Σημερα πηρα τις εξετασεις που εκανα εχθες . Εξι μερες αφου ξεκινησα την διατροφη. Τις ζητησε η διαιτολογος που συνεργαζεται με τον ενδοκρινολογο μου.
Να σημειωσω οτι ο ενδοκρινολογος μου συστησε την ατκινς , η διαιτολογος διαφωνει.
Ο πρωτος μου εδωσε μερικες γενικες εξετασεις μονο κυριως ορμονολογικες. Η δευτερη ηθελε αναλυτικες .
Εκανα λοιπον εξι μερες μετα την εναρξη μου. Και εχω ανεβασμενα ουρικο οξυ χοληστερολη τριγλυκεριδια.
Εχω χτυπησει κατοσταρι και λιγο παραπανω στα κιλα μου (εικοσι κιλα σε ενα χρονο εβαλα παναθεμα με.) οποτε ελπιζω οτι θα ηταν ετσι οι εξετασεις μου και πριν ξεκινησω.
Μπορει η διατροφη να επηρρεασε τοσο τις τιμες ? Και τι κανω τωρα που θελω να συνεχισω?
Προσεχω γενικα πολυ . δεν τρωω υπερβολικα πολλα.. νομιζω οτι ειμαι σε λογικα πλαισια με τα λίπη και τις θερμιδες και τα αυγα.
Η διαιτολογος οταν τα δει θα επιμενει παλι να μην τν κανω

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19857

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μη σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά οι διαιτολόγοι το έχουν γενικότερα το θεματάκι τους με την άτκινς...και 6 μέρες είναι πολύ λίγο κατά τη γνώμη μου-μετά το μήνα δείχνει. εγώ την κάνω 1 χρόνο ακριβώς, έχω χάσει 15 κιλά, με θυροειδή που παχαίνει και επιπλέον εξετάσεις? χοληστερίνη 160, ζάχαρο 0,86, τριγλυκερίδια 80 (με όρια 40-140).
τρώω τουλάχιστον 2 αυγά την ημέρα,τα κρεατάκια μου, τα τυριά, τα ζαμπόν κλπ κλπ όχι που με είχαν ταράξει στα "διαιτητικά"τοστάκια και τις αραβικές, που και τίποτα δεν προσφέρουν και σε κάνουν και πεινάς ανελέητα...ίσα-ίσα για να σου παίρνουν τα λεφτά! και να σου λένε και από πάνω ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένος-η με τα γιαουρτάκια 0%, το κοτόπουλο χωρίς πέτσα και τα ηλίθια δημητριακά ολικής του πρωινού...βρε ουστ!!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Sophie211
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Syndication