Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19824

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
α! και ο ρυθμός που χάνεις εξαρτάται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής κλπ. και γω τον πρώτο μήνα νομίζω τριάμιση κιλά είχα χάσει. ελπίζω να σε κάλυψα...

στα δικά μου τώρα: πρωινό δεν πρόλαβα να φάω, έτσι έφαγα ένα γιαούρτι στη δουλειά. δεκατιανό 1 παστελάκι μαλτιτόλης, μεσημεριανό μπιφτέκι με σαλάτα μαρούλι, πιπεριές χρωματιστές και αγγούρι, απογευματινό 3 φέτες σαλάμι αέρος, 1 καφέ ντεκαφεινέ με κρέμα και ζαχαρίνη και 1 μπιφτέκι ακόμα. και μόλις έφαγα βραδινό, 2 αυγά ομελέτα με φέτα, παρμεζάνα και δυόσμο με λίγο αγγουράκι. ες αύτιον τα σπουδαία, καληνύχτα σε όλους!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": naya

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19825

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλημέρα σε όλους!! Χθες είδα μετά από καιρό 59.500 στη ζυγαριά, αλλά σήμερα ανέβηκε στα 60. Μαλλον επειδή έφαγα πολύ ταχίνι και δεν πρόσεξα θερμίδες. Έχω χάσει 4-5 κιλά από την Καθαρά Δευτέρα που άρχισα ξανά και αρκετούς πόντους. Έχω χαλάσει τη διατροφή 4-5 φορές από τότε και έχω φάει απαγορευμένα. Για παράδειγμα τη μέρα του Πάσχα, αλλά μόνο για μία μέρα και την επόμενη είμαι πολύ αυστηρή για να φύγει η κατακράτηση. elsa το παστέλι μαλτιτόλης που το βρίσκεις? Μπορείς να βάλεις φωτο? πόσους υδατάνθρακες έχει?

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19826

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
είναι των αδελφών λάμπου, εμένα μου τα φέρνει ένα μαγαζί κοντά στη δουλειά, έχει όμως και e-shop και λέγεται "το μπακάλικο της μεσσηνιας και των σερρών". αν το γκουγκλαρεις θα στο βγάλει. ωραίο είιναι, δεν γράφει υδ/κες ή μάλλον γράφει, αλλά δεν είναι πραγματικό γιατί δεν αφαιρούν τις πολυόλες...έχει μόνο σουσάμι και μαλτιτόλη στα συστατικά, δεν είναι μεγάλο, εγώ το υπολογίζω 2γρ .καθαρούς υδ/κες το καθένα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": papaki

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19827

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Σ' ευχαριστώ πολύ elsaki!!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19837

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα σε όλους! 77 ακριβώς σήμερα, λογικό αφού την τρίτη αποφάσισα να κόψω τον καφέ. (ο άτκινς λέει ότι η καφείνη μπορεί να προκαλέσει αύξηση του ζαχάρου στο αίμα, άρα λιγούρες). μου έγινε όμως μάθημα, αφού ένα χρόνο τώρα τα πάω μια χαρά, τι με έπιασε? αισθανόμουν όλη μέρα χάλια, κουρασμένη, με αποτέλεσμα το απόγευμα να ορμήσω σε ότι υδατανθρακούχο βρήκα. η αποχή από την καφείνη δε μου ταιριάζει λοιπόν. χθες τα πήγα καλούτσικα, κολύμπησα κιόλας 1,5χλμ. και το βράδυ που με έπιασε λιγούρα για σοκολάτα, έφτιαξα ένα κακάο με ζαχαρίνη και κρ.γάλακτος. έβαλα και λίγη κανέλλα και μμμ!
σήμερα πρωινό 1 τοστ χωρίς ψωμί με λίγη κέτσαπ με στέβια, δεκατιανό ντομάτα με 1 αυγό βραστό και παστέλι και μεσημεριανό χωριάτικη ψιλοκομμένη με ψητό κοτόπουλο. το βραδυ κανένα βραστό λαχανικό με φετούλα...καλημέρα και πάλι, καλό κουράγιο σε όλους!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19838

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ξεκινησα απο εχθες να διαβαζω το θεμα σου! Το ημερολογιο σου η αληθεια ειναι πως με βοηθησε πολυ εστω και μερικες σελιδες που διαβασα!
Φυσικα θα συνεχισω να σας μελεταω!
Εχθες ηταν η πρωτη μου ημερα τα πηγα καλα νομιζω . Μετρωντας βεβαια υδατανθρακες απο λαχανικα σαν μου βγηκαν λιγοτερες όσα εφαγα. Διαβασα καπου ότι πρεπει να συμπληρωνω σιγουρα δωδεκα ετσι?
Να ρωτησω και κατι ακομα στον καταλογο τροφιμων του σαιτ εδω , οι υδατνθρακες ειναι σε τι ποσοτητα βασισμενοι? Πως τα μετραω?
Μπραβο Έλσα για αυτό που καταφερες. και εγω δεν αγχωνομαι και δεν βιαζομαι . Προτιμω αργα και σταθερα. Και να ειναι τελειωτικο.

Έναν καφέ πίνω την ημέρα άντε δύο (ο δεύτερος ελαφρυς ) και οι δυο σκέτοι. Ελπιζω οτι δεν θα δημιουργήσουν θέμα.

Άλλη μια ερώτηση γνωρίζετε μήπως κάποιος κανένα γκρουπ στο Fb που να αφορά στην δίαιτα?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Syndication