Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19813

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μπράβο elsa. Κι εγώ πρέπει να το ράψω! (τι την ήθελα την διπλή δόση για τα τσουρέκια η νοικοκυρά των '50s μη χέσω;;;;)
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19814

• marikaki
  • Το Άβαταρ του/της marikaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα όλοι τελικά καναμε την αταξια μας τις γιορτεσ!κι εγω τα ιδια πήρα περιπου 4,5 κιλα!!!αλλα 1 μηνα εφαγα τον υδατανθρακα του αιώνα!!!οπότε γύρω στα 71ήμουν προχτες.Συνεχίζω όμως είμαι στην 5 ημέρα...είμαι και άρρωστη ...τεσπα.Θα ζυγιστώ ξανά Δευτέρα!!Ελπίζω να έχω καλά νεα!!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19820

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
άτιμη περίοδος και τα παρελκόμενά της! όλα ήταν μια χαρά ως την παρασκευή το βράδυ...περίμενα όμως περίοδο, ήμουν και πολύ κουρασμένη-δεν άργησε το κακό να γίνει...ακολούθησε και ένα σκ όλο υποχρεώσεις (συνοδευόμενο από άφθονο υδατανθρακούχο φαγητό βεβαίως!) αποτέλεσμα 77,8 πάλι-ε'ιναι βέβαια και η κατακρατηση της περιόδου...από σήμερα τα κεφάλια μέσα και τέλος!!!!!!!!

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19821

• marikaki
  • Το Άβαταρ του/της marikaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
xaxa!!γελάω γιατί κι εγώ τον έφαγα τον υδατάνθρακα μου.Βέβαι εγω το ριξα στην ασθένεια και καλά σα δικαιολογία!!Τέσπα.Σήμερα ζυγίστηκα 72.3.Αντε να δουμε αν αυτη την εβδομαδα θα τα καταφερουμε

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19822

• naya
  • Το Άβαταρ του/της naya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ κοριτσια!! εγω ειμαι αρχαρια. κανω τη διαιτα 20 μερες τωρα. εχασα 3 κιλα (δεν ξερω αν ειναι καλα) και σημερα που ζυγιστηκα πηρα παλι το 1. περιμενω περιοδο ομως. λετε να ειναι κατακρατηση;
η μελιτζανα επιτρεπεται;
τρωω τρια γευματα την ημερα, πρωι, μεσημερι, βραδυ. ειναι σωστο; μηπως πρεπει να τρωω κατι ενδιαμεσα για να ενεργοποιειται ο μεταβολισμος καλυτερα; κανω κατι λαθος;
επισης εχω ακουσει για καποιες τεχνικες οπως fat fasting και carb cycling. τι ακριβως σημαινουν αυτες; μπορω να τις ακολουθησω για να εχω καλυτερα αποτελεσματα;
και ακομη στην κετωση που σας ακουω να μιλατε πως και ποτε φτανεις; ειναι αργη διαδικασια καυσης λιπους;
κοριτσια ευχαριστω εκ των προτερων!! φιλακια

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19823

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
δεν τα θυμάμαι κιόλας όλα που ρωτάς...ναι η μελιτζάνα επιτρέπεται, σε κέτωση μπαίνεις κάθε 24ωρο αν δεν κάνω λάθος-ουσιαστικά είναι η καύση λίπους από τον οργανισμό για ενέργεια. αν τα κάνεις όλα σωστά, δεν ασχολείσαι ποτέ. όσο για τα σνακ καλό είναι να τρως κάθε τρείς ώρες περίπου, για να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. αυτά.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": naya
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Syndication