Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19861

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
76,400 σήμερα, και ευτυχώς χθες που με έπιασε λιγούρα για σοκολάτα ο βασιλόπουλος δεν είχε...άρα τη γλίτωσα. αν και υποσχέθηκα να μην ξαναφάω ίον, γιατί με πειράζει ρε παιδί μου-φούσκωμα κλπ κλπ. ενώ με τη S&B δεν είχα τέτοια προβλήματα. και ήμουν και πιο εγκρατής από φαγητό χθες πρωινό 1 αγγουράκι και ένα αυγό βραστό, δεκατιανό άλλο 1 αυγό, 1 ντομάτα, φέτα και 1 παστέλι μαλτιτόλης, μεσημεριανό φασολάκια με κρεας και κολοκυθάκι, απογευματινό λίγη πάριζα με 1φ τυρί τοστ και βραδυνό 2 αυγά ομελέτα με ζαμπόν, κόκκινη πιπεριά και φιλαδέλφια. καλά ήταν, δεν πολυπείνασα και νιώθω και πολύ ενέργεια....άντε να δούμε!
υγ πάντως αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι τέτοια μέρα ήμουν 90,300, και φέτος 76,400 τρώγοντας, ε! δεν το λες κι άσχημα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19862

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
SissyAp το να κάνεις εξετάσεις 6 μόλις μέρες μετά την έναρξη της διατροφής, είναι σαν να έχεις μόλις πιάσει κάπου και σε έξι μέρες σου κάνουν αξιολόγηση . Γίνεται; Δεν γίνεται. Εξετάσεις, κάνουμε μετά από 1 με 2 μήνες στην διατροφή, όταν πια, θα έχει αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί το σώμα μας. Και τότε, ω του θαυματος, είναι όλα τέλεια. Ψιλουποψιάζομαι, πως η διαιτολόγος σου, το γνώριζε αυτό, γι αυτό και σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις.
love your self

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19865

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
συμφωνώ απολύτως...είπαμε το έχουν το θεματάκι τους! πως να ζήσουν κι αυτοί?

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19869

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οποτε λετε να μην αγχωθω?
Το ουρικο με αγχωσε περισσοτερο που ειναι 9.1 . και υποτιθεται οτι , οτι τρωμε ειναι αυτα που που πρεπει να αποφευγω για να το ριξω.
Λετε απλα να ηταν ολα ανεβασμενα λογω πολλων κιλων και να να μην επηρρεαστει τωρα?

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19870

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τι να σου πω; Ο οδοντίατρός μου, που έμαθε από μένα αυτή την διατροφή και την κάνει χρόνια τώρα, εξετάσεις κάνει πάντα μετά από κανένα μήνα. Η ενδοκρινολόγος σου, τι λέει;
love your self

diet diary 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19872

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σημερα θα τα δει δεν προλαβα τωρα δυο μερες με την δουλεια.
Στο μεταξυ τρωω προσεκτικα αυτες τις μερες και βλεπουμε.

Στο μεταξυ πειτε μου λιγο γτ εχω μπερδευτει Τις πολυολες τις αφαιρω απο τους αναγραφομενους υδατανθρακες? Στην ΙΟΝ με στεβια δηλαδη ειμαστε οκ η δεν αφαιρουμε και εφαγα πολλους υδατ εχθες?

Επισης γνωριζετε τα ροφηματα BOLERO? Μια φιλη κανει Ντουκαν και μου τα ειχε αναφερει και τα βρηκα στον Μασουτη , σκονη με τσαι και λεμονι και γραφει μηδεν υδατ!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication