Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19976

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
elsa θέλω να φτάσω 55-56. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι περισσότερο γυμναστική για να σφίξω. Το πρόβλημα μου είναι στην κοιλιά και στα πλαινά. Εκεί μαζεύεται όλο το παχος. Από μέσα Μαρτίου μέχρι σήμερα έχω χάσει 6-7 κιλά. Έχω κάνει αρκετές παρασπονδίες αυτό το διάστημα αλλά όλες είχαν μια απόσταση μεταξύ τους. Ένα διάστημα δεν έχανα γιατί έτρωγα μία φορά τη μέρα. Μετά το άλλαξα και προσπαθούσα να τρώω ανά 3-4 ώρες για να δουλεύει ο οργανισμός.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19978

• SissyAp
  • Το Άβαταρ του/της SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα !
Τι κανετεεε?
Εγω αδιαθετησα και τα χω παιξει ! Ολο το μυαλο μου ειναι στο φαγητο . Χτυπησα μια ολοκληρη σοκολατα και κατι μπισκοτακια ευτυχως ειχαν λιγους υδατανθρακες...
Απο αυριο παλι προσοχη.
Τελικα οντως πρεπει να ειναι γεματο ψυγειο και ντουλαπια με τα επιτρεπομενα μας γιατι αλλιως το χαος. Εχω δυο μερες που δεν ψωνισα και δυσκολευομαι να αντισταθω σε διαφορα φαγητα. Ευτυχως τα καταφερα!
Καλο σας βραδ!!

diet diary 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19979

• SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μα που ειστε όλοι χαμενοι?

diet diary 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19980

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
καλημέρα!!!! εδώ και πολλές μέρες μου βγάζει μην ότι ο ισότοπος έχει παραβιαστεί και είναι επικίνδυνος...άστα και ψιλοπαράτησα και τη διατροφή και ζυγίζομαι χθες και τι να δω??????????81,700!!!!!!!!!!!!!!!! ο χριστός κι η μάνα του! από χθες όμως είμαι υπόδειγμα, ως και σινεμά πήγα και την έβγαλα με αμυγδαλάκι και zero! σήμερα 79,900-ελπίζω δε θα μου πάρει πάνω από 2 εβδομάδες να επανέλθω!
εσύ, όλα καλά?

diet diary 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19982

• SissyAp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω ειμαι καλα! εχω συμπληρωσει δεκατεσσεραμισι κιλα χαμενα . και εχω δρομο ακομα. ειμαι μια χαρα χαλαρη !
τελευταια βεβαια ειμαι σχετικα κολλημενη αλλα επανερχομαι.
Ποσα εβαλες? Αντεεε μην τα παρατας!

diet diary 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19983

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
το στάνταρ μου που δεν πάει παρακάτω είναι τα 75 και κάτι...τώρα είμαι και αδιάθετη και έχω και μέρες να ζυγιστώ...αναλογικά δεν πήρα πολλά-περίπου 4μιση κιλά, αλλά είναι πάνω από δυο μήνες που οι παρασπονδίες είναι ο κανόνας....προσπαθώ βέβαια, αλλά πρέπει γαμώ το να είσαι άτεγκτη-ούτε λίγο εδώ και λίγο εκεί, ούτε φάε μωρέ, αφού καλή είσαι τώρα, ούτε να φάω ένα γλυκάκι ή να πιω μια μπυρίτσα-καλοκαίρι είναι...θέλει πρόγραμμα και συνέπεια. θα λείψουμε και καμιά δεκαριά μέρες και θα είμαστε στην κίνηση διαρκώς...τέλος πάντων νομίζω θα τα καταφέρω. στο χέρι του είναι? συγχαρητήρια και για τη δική σου απώλεια-14 κιλά είναι τέλεια-άλλος άνθρωπος πρέπει να νιώθεις, έτσι?????
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.251 δευτερόλεπτα

Syndication