Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19665

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Καλημερα Ελσα μου,
Καλημερα σε ολους και ολες!

Μου λειψατε ! Ελπιζω να ειστε καλα και να συνεχιζετε οπως κι εγω μετα απο ενα διαστημα απουσιας απο γυμναστηριο επανηρθα δυναμικα!

Λοιπον να ενημερωσω οτι ειχα φτασει 48 κιλα τα οποια ηταν αθλια ημουν ψιλοχαλια και μεσα στις γιορτες πηρα 5 κιλα οποτε τωρα ειμαι στα 53-54 και προσεχω. Κραταω παρα πολυ χαμηλα υδατανθρακες και ξεκινησα πιο ενταντικη γυμναστικη. Επισης να ενημερωσω οτι και στον αισθηματικο τομεα τα πραγματα βαινουν καλως και ισως Ιουνιο να μετακομισω Αγγλια. Καινουριο ξεκινημα, καινουρια δουλεια, καινουριος συντροφος, καινουριο σωμα, καινουρια ζωη... Ειναι πολυ δυσκολο να το πιστεψω ακομη κι εγω. Ξερω οτι το εχω πει πολλες φορες αλλα η δικη σας συμπαρασταση ηταν βασικη πηγη δυναμης. Δεν πρεπει να αποκκλινετε απο το στοχο σας οσο δυσκολο κι αν ειναι, οταν τον επιτυχετε το συναισθημα ειναι ασυγκριτο σας το υποσχομαι! Πολλα φιλια και δυναμικα στον αγωνα (οσες ειναι και στην ομαδα στο φεισμπουκ τα λεμε και συχνοτερα) ❤️
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19666

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μπράβο βρε lovesowen, πολύ χαίρομαι! κι ότι αναρωτιόμουν τι έγινες! μπράβο-μπράβο-μπράβο, η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να τη χαιρόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο! carpe diem ή επί το αγγλικότερο seize the day και όλα καλά!!!!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19667

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα σε όλους-όλες! κάνοντας ένα πολύ προσεκτικό τσεκ στους υδ/κες μου παρατήρησα ότι όχι μόνο δε μένω στους 20, αλλά που και που ξεπερνώ τους 30! γι αυτό δε χάνω! επέστρεψα λοιπόν στην ενεργοποίηση για 2 εβδομάδες, για να ξαναπάρω εμπρός, θα καταγράφω και ακριβώς τι τρώω, γιατί να...λίγο σοκολατίτσα, ένας καπουτσινάκος, λίγο κρέμα γάλακτος παραπάνω, μαζεύονται....εδώ και καναδυο μήνες, δεν τηρώ ακριβές ημερολόγιο διατροφής, γιατί δεν καλοπρολαβαίνω κιόλας, αλλά το "περιπου" είναι μεγάλη παγίδα τελικά. οπότε από σήμερα-παρεπιπτόντως 75,700 πάλι-ουσιαστικά ξαναρχίζω! restart! καλημέρες σε όλους και καλό κουράγιο σε όσους αρχίζουν (και ξαναρχίζουν) αυτές τις ημέρες!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19668

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
elsa, νομίζω πως, αν όλοι και όλες, έκαναν μια προσεκτική και λεπτομερή μέτρηση των ημερησίων υδατανθράκων, θα έχαναν τον ύπνο τους και σίγουρα, όχι τα κιλά τους! (βάζω κι εμένα μέσα!)
love your self

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19669

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δυστυχώς έτσι είναι ρουλάκι , όπως τα λες...λοιπόν χθες κράτησα χαμηλα τους υδ/κες (περίπου 12γρ) και δεν κατανάλωσα καθόλου γλυκαντικά, βέβαια το βράδυ έφαγα δυο σειρούλες S&B, δεν άντεξα. σήμερα 75,400 και από το πρωί έχω φάει 1φ.τυρί του τοστ με μια φέτα γαλοπούλα, 1 αυγό βραστό, 5 ελιές, 1 αγγουράκι και 1 παστέλι μαλτιτόλης. το μεσημέρι κοτόπουλο και σαλάτα και το βράδυ μάλλον για ψαράκι το βλέπω-καμιά τσιπούρα ίσως...στο μεταξύ πολύυυυυυυυυ δουλειά και τα λέμε αύριο.....

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19670

• marikaki
  • Το Άβαταρ του/της marikaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γειά σας γειά σας!!
Είμαι χαρούμενη.Σήμερα το πρωί 67,0.Άρα -1,5 κιλό!Το αερόβιο κάνει θαύματα!Σε γεύματα έχω προτιμήσει αυτή την εβδομάδα μανιταράκια και ψαράκια με σαλάτες!Έφαγα και την πανσετούλα (και λουκάνικο!) μου δε μπορώ να πώ!Έχω φτιάξει και γλυκάκι με κρέμα τυρί και τσιμπάω μερικές κουταλίτσες!Καλή συνέχεια σε όλες!Το καλοκαίρι είναι μακριά.Έχουμε καιρό!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication