Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19651

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλημέρα και καλή βδομάδα! Είμαι απογοητευμένη. Πριν απο 9 μερες είχα χαλάσει τη δίαιτα και για 4 μέρες έτρωγα απαγορευμένα, αποτέλεσμα;;; η ζυγαριά αναίβηκε 3,5 κιλά. Απο 60 σε 63.500 Εδώ και μία βδομάδα, δηλαδή από την προηγούμενη Δευτέρα προσέχω πολύ και σήμερα που ζυγίστηκα με δείχνει μόνο 1.300 κάτω. Πίστευα ότι είναι υγρά αυτά τα 3,5 κιλά και θα φύγουν εύκολα, αλλά τίποτα. Δεν φεύγουν. Η κοιλιά μου είναι σαν έγκυος. όπως και να χει συνεχίζω να δούμε τι θα γίνει... :(
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19652

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
όπως το έχω υπολογίσει, κάθε παρασπονδία. για μένα τουλάχιστον, σημαίνει 10-12 ημέρες πίσω. βάλε και τα προεμμηνοικά, την κατακράτηση περιόδου, την κούραση...νάτο το κόλλημα δυο-τρεις μήνες στα ίδια! και γω τι ωραία την κυριακή το πρωί ήμουν 75,500 και το βράδυ καλεσμένοι γαρ, έφαγα το πάνω μέρος από τρία κομμάτια πίτσα. μέσα στη διατροφή μεν, τίγκα στο αλάτι δε. σήμερα 76,100 και βοήθειά μας γι αύριο!!!!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19653

• papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!! Ζυγίστηκα σήμερα και από 62.200 με έδειξε 61.500. Χθες αγόρασα λουίζα και πράσινο τσάι. Τα έβρασα μαζί και ήπια 2 ποτήρια. Διάβασα ότι βοηθάει στην κατακράτηση και στην κυτταρίτιδα, ιδιαίτερα η λουίζα!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19654

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κι εγώ, όλο λέω να πάω να πάρω, κι όλο το ξεχνάω!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19655

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
α! θα βράσω και γω σήμερα, το βράδυ που θα πάω σπίτι...το πρωί ήμουν 75,5, πάλι πάνω από 75 αλλά τουλάχιστον κάτω από 76. και χθες δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πιστή στο πρόγραμμα, καθότι είχα πάρει λίγα ταπεράκια και το μεσημεράκι τσάκισα κάτι φυστικια αιγίνης, λίγο sb αμυγδάλου, κάτι φέτες πάριζα...άτιμη πείνα, θέλει οργάνωση και συνέπεια για να μενεις στο πρόγραμμα σου. σήμερα έχω μπιφτέκια, λίγο ταχίνι, κάτι ζαμπόν και τυριά, θα πάρω απ'έξω και κανα χόρτο...έχω και μάθημα ως αργά, αλλά ευελπιστώ να κρατηθώ μέχρι τις 8μιση που θα γυρίσω σπίτι. θα ξαναζυγιστώ αύριο και τα λέμε!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19656

• papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια να πάρετε! εγώ χθες πιστεύω ξεπέρασα τα 200 γρ τυρί και έλεγα ότι θα έχω βάλει κιόλιας. Αλλά τελικά έχασα και αυτό με κάνει να έχω περισσότερη όρεξη. Είπα θα πείνω κάθε μέρα μπας και δω και διαφορά στην κυτταρίτιδα! Εγώ σήμερα τυρί σαλάτα και κοτόπουλο φούρνου.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.204 δευτερόλεπτα

Syndication