Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19629

• tiroplaki
  • Το Άβαταρ του/της tiroplaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
papaki έγραψε:
tirolaki μπράβο για την απώλειά σου! Συνέχισε έτσι!!! Κι εμένα χθες με έδειξε 59.500 αλλά σήμερα το πρωί 60. Ίσως γιατί έφαγα μέχρι σκασμού το βράδυ. Τρως μόνο το μεσημέρι? Μετά τις 8 τίποτα?? Κάθε μέρα πας γυμναστήριο?

Καλημέρα papaki. Προσπαθώ να μην τρώω μετά τις 20:00. Ανάλογα τι ώρα πάω γυμναστήριο. Πάω τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα και κάνω περίπου 2 ώρες (μία ώρα ενδυνάμωση και μία ώρα αερόβια). Κάθε Τετάρτη κάνω latin χορούς και tango γιατί είναι η αδυναμία μου και δεν μπορώ να το κόψω. Να δω μέχρι την άλλη Δευτέρα που είναι μέρα ζυγίσματος, πως θα πάει. Εσύ είσαι μία χαρά. Μακάρι να έφτανα και εγώ στα 60 κιλά. Αλλά ο στόχος μου είναι τα 75 προς το παρόν και μετά θα βάλω άλλον ένα στόχο για τα 65. Νομίζω ότι είναι καλά, στην ηλικία μου.
Καλη συνέχεια να έχεις.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19630

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μπράβο βρε κορίτσια σε όλες!!! και γω 75,300 σήμερα, βέβαια δεν τρωω καθόλου καλά αυτές τις ημέρες-είμαι στη δουλειά 15 και 16 ώρες την ημέρα...χθες τσάκισα μια ολοκληρη σουίτ εντ μπάλανς, αλλά τι να έκανα, ήμουν με μια σαλάτα από το μεσημέρι και πείναγα ελεεινά. σήμερα θα πάω για ψώνια(ελπίζω) και αύριο καλύτερα. πάω τώρα να χτυπήσω ένα παστελάκι μαλτιτόλης και βλέπουμε...

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19632

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γμτ μετά από 4-5 μέρες εξοντωτικής πραγματικά δουλειάς και μην έχοντας χρόνο για ταπεράκια και ψώνια της προκοπής, παραστράτησα!!!! μια μέρα νηστική (με ένα παστέλι μαλτιτόλης και 5 καλαμάκια), δυο μέρες, τρεις μέρες, ε! την τέταρτη, στς 11 το βράδυ έφαγα λαxανοντολμάδες (με λίγο ρύζι) και μισό μπακλαβα (τουλάχιστον ήταν γλυκό με πολλούς ξηρούς καρπούς). την επόμενη έφαγα τη ζαμπονοτυρόπιτα-που κουβεντιάζουμε από τα χριστούγεννα-και 5-6 κουλουράκια πορτοκαλιού και ένα μανταρινι και φιδέ στις δύο τη νύχτα που γύρισα σπίτι!!!!επιτέλους πια, τι ζητάω, λίγη ηρεμία να μπορέσω να ακολουθήσω τη διατροφούλα μου με ακρίβεια! σήμερα 76.7-πάλι καλά! προς το παρόν έχω φάει μια φιν κρισπ με 1 φ.πάριζα, ένα καφέ με κρ.γάλακτος και ζαχαρίνη,ένα τρίγωνο τυράκι και σαλάμι αέρος και ψητό κοτόπουλο με 2 αγγουράκια. ας ελπίσουμε ότι από δω και πέρα θα πάει καλύτερα, γιατί δεν μπορώ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!!!!!!!

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από elsa.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19635

• GeorgeM
  • Το Άβαταρ του/της GeorgeM
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Ελσα μου,
αν ήταν εύκολος ο δρόμος δεν θα είχε γλύκα!!!!

Υπομονή. Ολα στο πρόγραμμα είναι.
Θα στρώσει.
Προσπάθησε να μείνεις στον στόχο σου.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19636

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εντάξει, δεν είπα να είναι εύκολο, αλλά γενικώς με έχει ελαφρώς πηδ....ξει η όλη κατάσταση...όχι η διατροφή, σε καμια περίπτωση, αλλά νά, αγανακτείς, όταν πεινάς και όπου και να κοιτάξεις δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για έμας! όλα τα σνακ τίγκα στον υδ/κα και νευριάζω που τα περνάνε και δήθεν για υγειινά...να φάω εγώ την αραβική ή το σάντουιτς ολικής και να χορτάσω? καταρχήν σε μια ώρα θα θέλω να φάω όλο τον κόσμο! είναι ζωή αυτή? να πρέπει μα κυκλοφορείς με ταπεράκια?
αααχ! τα'πα και ξεθύμανα...

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από elsa.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19637

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!! elsaki κι εγώ μια από τα ίδια. Από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή full δουλειά και καθόλου χρόνος για μαγείρεμα. Έτρωγα φρούτα, από φούρνους και γενικά ότι δεν επιτρέπεται στην Ατκινς. Αποτέλεσμα? +3,5 κιλά πάνω, δηλαδή 63,5. Περιμένω να αδιαθετήσω κιόλας... Δράμα η κατάσταση και ψυχολογία στα πατώματα! Από τη Δευτέρα έχω μπει πάλι στο πρόγραμμα! Υπομονή - επιμονή και θα τα καταφέρουμε!!!
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από papaki.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.236 δευτερόλεπτα

Syndication