Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19657

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
καλημέρα σε όλους! δυο λεπτά καιρό έχω, ευκαιρία να πω τον πόνο μου! καμιά φορά κάνουμε το πρωινό meeting σε μια καφετέρια κοντά στη δουλεια. συνήθως παίρνω ένα εσπρεσάκι σκέτο-πως μου ηρθε και παρήγγειλα ένα καπουτσίνο. υποκαταστατο ζάχαρης έχετε? ρωτάω. βεβαίως, μου απαντάει η γκαρσόνα. τι? ζαχαρινη, μου λέει. οκ, λέω και γω και τι μου φέρνει? φρουκτόζη!!!!!!!!! όχι της λέω αυτό δεν κάνει. εντάξει μου λέει, θα φέρω άλλο. και μου φέρνει η κυρία ένα ιταλικό, ευτυχώς που ξέρω ιταλικά, σαχαρόζη με λίγο ασπαρτάμη μέσα!!!!ζάχαρη δλδ κανονική, απλά λιγότερη ποσότητα, ανακατεμένη με ασπαρτάμη, για λιγότερες θερμίδες!!!! έλεος!!! και καλά εγώ, αν ήταν κάποιος αλλεργικός στη ζάχαρη? ούτε ένα καφέ δεν μπορούμε να πιούμε χωρίς να κουβαλάμε πραγματα από το σπίτι??????

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19658

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
συγχίστηκα και δεν έγραψα πρόοδο. 75,600, 100γρ πάνω αλλά ξέρω γιατί, είχα τρομερές λιγούρες και τσάκισα κάτι τυράκια και πάριζες το βράδυ και ανακάλυψα επιτέλους ένα περίπτερο κοντά μου που έχει την ΙΟΝ με στέβια! καλά-δεν υπάρχει μιλάμε!!! φοβερή γεύση, άξιζε τον κόπο η ατασθαλία! αύριο καλύτερα, καθότι τα ταπεράκια μου αυξάνονται και πληθύνονται!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19659

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
75.500 σήμερα, αλλά είμαι αδιάθετη και 2 πόντους μείον. οπότε καλά πάμε!
άσχετο-καλέ, πω πω τι ερημιές είναι αυτές???????

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19661

• marikaki
  • Το Άβαταρ του/της marikaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γειά σας!
είμαι νέα εδώ αλλα την διατροφή αυτή την έχω κάνει και στο παρελθόν όπου έχασα περίπου 18 κιλά.Τώρα (μετά απο μήνες αποχής) πήρα πάλι 8-9 και ξεκίνησα πριν 12 μέρες πριν τα ξαναπάρω όλα!!Έχω ήδη χάσει 4 κιλά και είμαι 68,5.Ιδανικά θα ήθελα να φτάσω τα 61, αλλά ως πρωτο στόχο έχω τα 65.5.Αυτή τη φορά πάω και γυμναστήριο χαλαρά 2-3 φορές την εβδομάδα και μόνο για αερόβιο.Ελπίζω να πάει καλά!Είμαι αισιόδοξη και μαγειρεύω πολλές απο τις πολύ ωραίες συνταγές του site!!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19663

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη αρχή, καλό κουράγιο, όλα καλά εύχομαι!!!!!

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19664

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
75.800 σήμερα, τελείωσε πρέπει να το πάρω απόφαση να τηρήσω το πρόγραμμα με ευλάβεια, γιατί τα λαχανικά βάσης είναι λίγα, τρώω άστατα και χωρίς ωράριο...
και έρχεται και ένα σκ με πολύ δουλειά το πρωί και καλέσματα από μεσημέρι και μετά. φονικός συνδυασμός! από το πρωί έχω φάει 2 αυγά ομελέτα με φέτα, 1 αγγουράκι, τον πρώτο καφέ με γλυκαντικό και κρέμα γαλ. (τους υπόλοιπους τους πίνω σκέτους) και τώρα ετοπιμάζομαι να χτυπήσω ένα γιαουρτάκι Natural. με 7,8 θδ/κες βέβαια αλλά πολύ ωραίο και κρεμώδες...από δευτέρα πρόγραμμα αυστηρό και τρίτη ζύγισμα!

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από elsa.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.196 δευτερόλεπτα

Syndication