Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19671

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μπράβο βρε, 1,5 κιλό εγώ έχασα τους τελευταίους 2 μήνες!!!! τα πας τέλεια! λοιπόν σήμερα 75,500, νιώθω και λίγο πρησμένη, αλλά πάντα έτσι είναι όταν τρώω ψάρι...ο φλεβάρης είναι ο μήνας των γεννεθλίων μου, πέρυσι λοιπόν θυμάμαι τέτοια μέρα αποφάσισα ότι κάτι πρέπει να κάνω για τα κιλά μου. μου πήρε και τρεις μήνες να το δρομολογήσω. σήμερα 9 μήνες μετά, μετράω περίπου 15 κιλά μείον και συνεχίζω...αν δεν ήταν και το κόλλημα των 3 τελευταίων μηνών, όλα θα ήταν τέλεια...
από φαγητό, το μεσημέρι έχει ψάρι από εχθές με λίγο μπρόκολο-το βράδυ καμιά μπριζόλα ή κανένα σουβλάκι-λόγω της ημέρας-αύριο τα λέμε πάλι με το καλό...καλημέρα σε όλους!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19672

• marikaki
  • Το Άβαταρ του/της marikaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
έχεις χάσει πολλά κιλά γι αυτό δε χάνεις εύκολα.Κι εγω παλιότερα που την είχα κάνει είχα κολλήσει 4-5 κιλά πριν το στόχο....Υπομονη

diet diary 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19673

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Μπράβο θεσούλα! Κ η love some Είναι φοβερή! Δεν ξέρω ποιο κορίτσι είναι στο φβ αλλά δεν πειράζει! Θα εγκαταλείψει την Ελλάδα μας αλλά αν εκεί είναι η ζωή της μπράβο πολλά μπράβο! Ήθελα κ να την ρωτήσω από σφίξιμο πως πάει τώρα που έχασε τόσα κιλά; έχει χαλαρώσει; Εγώ τα ίδια σταθερά στα 76 πάνω κάτω ακόμα δεν το'χω κ πολύ απόφαση Ξ καλοκαίρι πλησιάζει....

diet diary 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #19681

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους/όλες! ε! δεν μπορώ να πω, τις ατασθαλίες μου τις έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ήμουν λίγο άρρωστη-οπότε τι να κάνουμε, όταν δεν είσαι πολύ καλά η θέληση σου εξασθενεί...αδιαθέτησα κιόλας σήμερα, αρχή της εβδομάδας είναι, επέστρεψα δυναμικά! αύριο ζύγισμα-δεν περιμένω και πολλά, το αντίθετο μάλιστα, αλλά τι να κάνουμε...καλή καρδιά, και πάλι από την αρχή! καλό κουράγιο σε όλους!

diet diary 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #19686

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
76,100 σήμερα πρωί πρωί, καλά είναι, αν σκεφτείς τις γουρουνιές της προηγούμενης εβδομάδας! από πείνα καλά, δεν μπορώ να πω οτι υποφέρω, τα ταπεράκια μου μόνο είναι λίγο ελλειπή, λόγω φόρτου εργασίας...προσπαθώ να αναπληρώνω τις σαλάτες το βράδυ και να τρώω όσο πιο συνετά γίνεται μέσα στη μέρα....για να δούμε....

diet diary 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #19687

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ενταξει Απο 75 στα 76 δεν ειναι και τεραστιο προβλημα ειδικα αν σκεφτεις οτι εκανες ατασθαλιες που τις ευχαριστηθηκες !

Καλημερα και συνεχιζουμε σταθερα :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.193 δευτερόλεπτα

Syndication