Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13688

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
ktp, καλη αρχη:)....η αποφαση ειναι το μισο κομματι της λυσης. ελπιζω να νιωθεις αποφασισμενος ολη τη διαρκεια που θα χρειαστει για να χασεις τα κιλα σου:) Καλη επιτυχια!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13690

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
welcome2 lcome2 και οπωσδηποτε καλη συνεχεια ,μπραβο για τα ειδη χαμενα κιολας ,
να εχεις δυναμη κουραγιο και να μην τα βαζεις κατω ,ολα γινονται με θαρρος .. :)
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13691

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλη συνεχεια....σιγουρα θα βελτιωθει και η υγεια σου....σου το λεω γιατι εχω και εγω πολλα προβληματα με πολυκιστικες αντισταση στην ινσουλινη και αστατο κυκλο.Ηδιατροφη αυτη με βοηθησε πολυ μαζι με ασκηση ειναι το καλυτερο....και παλι καλη συνεχεια με υπομονη και υπομονη.....

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13694

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ όλους σας για το καλωσόρισμα!!!

Irena 68, ειδικά αυτό με τις πολυκυστικές με έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Γυναικολόγος με έχει φλομώσει στο παρελθόν με οιστρογόνα και στη συνέχεια με χάπια για διαβητικούς και αποτέλεσμα μηδέν. Αφού να φανταστείς αν δεν παίρνω αντισυλληπτικά έχω περίοδο μία με δύο φορές το χρόνο. Μόνο!!! Άστα να πάνε... Εσύ είδες βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα???

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13695

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
ειμαι σαυτη τη διατροφη απο πρωτη Μαιου.Εχω και μια ηλικια(43)και αλλα 30 κιλα να χασω.Οσο για χαπια για διαβητικους ολοι με πριζουν να τα πιω για να χασω βαρος και για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου.Αλλα εχω γιο που σπουδαζει Ιατρικη και μου τα απαγορεψε.Με την διατροφη χαννω κιλα και ειμαι πολυ ηρεμη.Δεν εχω την νευρικοτητα που ειχα παλια λογω της ασταθειας στο ζαχαρο.Πριν 2 μηνες ειχα κυστη και θα παω ξανα να δω αν εφυγε....που δεν το νομιζω.Παντως συνεχιζω με υπομονη κ επιμονη για καλυτερα αποτελεσματα .Αυτη η διατροφη ειναι η πιο καταλληλη για ατομα σαν εμας.Ευχομαι τα καλυτερα κ να τα λεμε....φιλια απο κυπρο.....

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13696

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ να 'σαι καλα, μου δίνεις πολύ κουράγιο!!!! wordthanx rdthanx Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να φτάσεις σύντομα στον στόχο σου. Φιλιά πολλά στην ωραία Κύπρο!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication