Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Απ: Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14141

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ολοι τα περνουμε ktp μου μην αγχωνεσαι γιατι φερνει τα αντιθετα...εγω ενα μηνα σχεδον κολλησα και τωρα ξαναξεκινησα να χαννω ,Εχεις και το προβληματακι με τις πολυκυστικες και στο ειπα απο την αρχη οτι ειναι δυσκολος ο δρομος μας....Προσπαθα με τα ξηροκαρπια αφαιρα τα γιατι εχουν και πολλες θερμιδες βαλε το ινδοκαρυδο και το λαδι του στα γλυκα σου εμενα με ωφελεσε πολυ....και περιορισε και λιγο τα γλυκαντικα εμενα με κολλουσαν....και μετα βλεπεις για τις θερμιδες και τις περιοριζεις....οτι χρειαστεις μπορεις να παρεις το email μου απο την κικη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14147

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Η αλήθεια ειναι πως λίγο με αγχωσε το θεμα και αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως δεν λειτουργει σε μενα η Ατκινς αλλά είχα ξεχασει πως και οι πολυκυστικες δυσκολευουν το χασιμο. Θα δοκιμασω απο αυριο με μειωμενες θερμιδες να δω τι θα γινει. Να σαι καλα που εισαι εδω παντα και απαντας. Το δικο μου mail ειναι Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αν θες στειλε μου ενα κενο mail για να αποθηκευσω και το δικο σου.

Re: Απ: Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14161

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
γεια σας κι απο μενα !
ktp,εχουμε το ιδιο υψος αλλα σου ριχνω και 7 χρονακια!!!οι θερμιδες που πρεπει να καταναλωνω εγω συμφωνα με το υψος και το βαρος μου [54-56 κιλα]ειναι καπου στις 1200 θερμιδες και με μετρια γυμναστικη[30-40 λεπτα τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα].παιζει ρολο δηλαδη και το ποσο δραστηρια εισαι!αν τρως πολυ παραπανω απο αυτο που χρειαζεσαι και δεν κανεις και λιγακι γυμναστικη [οτιδηποτε,περπατημα,κολυμπι,οτι σε ευχαριστει]απλα δεν θα αδυνατιζεις.θελει προσπαθεια και επιμονη...

Απ: Re: Απ: Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14170

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Sasa εχεις δικιο για τη γυμναστικη... Εχω εναν αεροπερπατητη στο σαλονι, και κάθεται... Θα προσπαθήσω να τον βάλω στο καθημερινό πρόγραμμα αρχικά για 20λεπτο και θα προσπαθήσω να το κάνω συντομα 30λεπτο. Ήδη αυξησα τους υδατάνθρακες που παίρνω από σαλάτες και θα μετράω καθημερινά τις θερμίδες. Μιας και εμενα ο βασικος μου μεταβολισμός χρειάζεται περιπου 1400-1500 θερμίδες, λες αν παιρνω καθημερινα γύρω στις 1300 και κανω το 20λεπτο στον αεροπερπατητη να γίνει δουλειά? Μηπως να μειωσω τις θερμιδες και άλλο?

Re: Απ: Re: Απ: Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14171

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μην μειωσεις κατω απο 1200!πιστευω οτι ειναι πολυ λιγες!μη πεινας κιολας!παντως σιγουρα η γυμναστικη θα σε βοηθησει θα μαζεψεις σε ποντους και θα εχεις περισσοτερη ενεργεια!η αρχη ειναι το ημισυ του παντος,ετσι δε λενε?καλη αρχη λοιπον!!!

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14400

• marmav
  • Το Άβαταρ του/της marmav
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σας,καί καλῶς σᾶς βρῆκα!!!
Ἔχω καί ἐγώ βοηθηθεῖ μέ τήν Ἄτκινς,εἶναι ὁ μόνος τρόπος διατροφῆς πού ἀλλάζει πραγματικά τή ζωή "προβληματικῶν"γυναικῶν! tantrum
Πολυκυστικές ὡοθῆκες,δυσανεξία γλυκόζης, ὑπερινσουλιναιμία καί ἄλλα χαριτωμένα εἶναι ἡ καθημερινότητα μου,τά τελευταῖα 22 χρόνια :evil:
Μέ ὕψος 1.72 εἶμαι μεταξύ 62-70 κιλά ,τό βατερλό μου:εἶμαι ἀθεράπευτη φρουτάκιας!!!
Μέχρι τόν Ἰούνιο ἤμουν 64 κιλά,καί τώρα μετά τό ὄργιο καρπουζοπεπονοφαγίας πρέπει νά εἶμαι 70 :oops: Δέν ζυγίστηκα, γιατί εἶμαι σέ ἠλικία εγκεφαλικοῦ(48) :lol: .Χθές ξεκίνησα πάλι Ἄτκινς,καί θά ζυγιστῶ σέ μιά βδομάδα, πού θά ἔχει φύγη τό πρῶτο κιλό!
Χαίρομαι πού ἤρθα στήν παρέα σας wordthanx
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.135 δευτερόλεπτα

Syndication