Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14401

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ενταξει τουλαχιστον εισαι εθισμενη σε φρουτα και οχι σε junk food κτλ...Λιγα κιλακια εχεις.Εξαλλου και με εβδομηντα στα ορια του φυσιολογικου για το υψος σου εισαι.Το καλο ειναι οτι οπως εχω συνειδητοποιησει εγω σου κοβεται η ορεξη μετα απο καποιες μερες!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14402

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
marmav έγραψε:
Καλησπέρα σας,καί καλῶς σᾶς βρῆκα!!!
Ἔχω καί ἐγώ βοηθηθεῖ μέ τήν Ἄτκινς,εἶναι ὁ μόνος τρόπος διατροφῆς πού ἀλλάζει πραγματικά τή ζωή "προβληματικῶν"γυναικῶν! tantrum
Πολυκυστικές ὡοθῆκες,δυσανεξία γλυκόζης, ὑπερινσουλιναιμία καί ἄλλα χαριτωμένα εἶναι ἡ καθημερινότητα μου,τά τελευταῖα 22 χρόνια :evil:
Μέ ὕψος 1.72 εἶμαι μεταξύ 62-70 κιλά ,τό βατερλό μου:εἶμαι ἀθεράπευτη φρουτάκιας!!!
Μέχρι τόν Ἰούνιο ἤμουν 64 κιλά,καί τώρα μετά τό ὄργιο καρπουζοπεπονοφαγίας πρέπει νά εἶμαι 70 :oops: Δέν ζυγίστηκα, γιατί εἶμαι σέ ἠλικία εγκεφαλικοῦ(48) :lol: .Χθές ξεκίνησα πάλι Ἄτκινς,καί θά ζυγιστῶ σέ μιά βδομάδα, πού θά ἔχει φύγη τό πρῶτο κιλό!
Χαίρομαι πού ἤρθα στήν παρέα σας wordthanx

Καλή σου αρχή και εσένα!!! Σε μια βδομάδα λογικά θα έχεις χάσει πάνω από ένα κιλό και θα έχεις παρεί τα πάνω σου. Αλλά όπως διαπίστωσα και εγώ, οι άτιμες οι πολυκυστικές μας κάνουν τη ζωη δυσκολη!!! Εγώ παρόλλο που χάνω σε πόντους, εχω κολλήσει στα κιλά εδώ και κάποιο καιρό, αλλά μην σε πτοήσει καθόλου αν συμβεί αυτο. Το σημαντικο ειναι πως θα χανεις ποντους και θα νιωθεις πιο ελαφρια από ποτε. Καλή σου αρχή ξανά!!!!

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14404

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλη επιτυχια.Σιγουρα θα βοηθηθεις αφανταστα.Ευτυχως τα κιλακια σου δεν ειναι πολλα αλλα να ξερεις οτι μια ζωη αυτη θα ειναι η διατροφη σου.Το συνδρομο των πολυκυστικων ειναι δυσκολη υποθεση,τα ζω και εγω εδω και χρονια αλλα βλεπω με χαρα οτι βρηκα το μονοπατι προς την ιαση.Υπομονη κ επιμονη .....χρειαζετε.

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14406

• marmav
  • Το Άβαταρ του/της marmav
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα κορίτσια εὐχαριστῶ γιά τό καλωσόρισμα,κάνω Ἄτκινς 22 χρόνια, ἐν ἀγνοία μου, γιατί πολύ ἁπλᾶ οἱ ἀπαγορευμένες τροφές του,μέ κάνουν τούμπανο,καί μετά ἀρχίζουμε ἀντιϊσταμινικά,ἀντιβιώσεις κ.λ.π.
Τό τελευταῖο 8μηνο έπειδή πῆρα καί τό βιβλίο,τήν κάνω πολύ πιό σωστά(τήν πάταγα μέ τά φροῦτα).
Πάνω ἀπό κιλό δέν χάνω τἠν ἑβδομάδα,καί λιγότερο πολλές φορές,ἀλλά ἄς ὅψονται οἱ πολυκυστικές καί ὁ ὑποθυρεοειδισμός!

Απ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14421

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Μην κοιτάς μόνο τα κιλά, για μένα πιο σημαντικό είναι να χάνεις πόντους, είναι καθαρό λίπος κ φαίνεται πολύ περισσότερο!
Πάντως και ένα κιλό την εβδομάδα μια χαρά είναι βρε συ! Δλδ τι μια χαρά, σούπερ είναι.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": marmav
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.311 δευτερόλεπτα

Syndication