Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13744

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ετσι λεει και στα δυο βιβλια που εχω διαβασει ισως γιατι περνουμε πολλες τροφες με σιδηρο ισως και για το θεμα οτι ο σιδηρος προκαλει προβλημα με την τουαλεττα.Αυτες που περνω εχουν πολυ λιγο οποτε ολα καλα.Αν παρουσιαστει προβλημα τις αλλαζω.και παλι καλη επιτυχια......
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13745

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
wordthanx rdthanx

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13774

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα διαβαζω τον προβληματισμο σου με την ζαχαρη και τα υποκαταστατα , δικη μου αποψη ειναι αν μπορεις μην χρησιμοποιεις καθολου ,οντως ειναι καρκινογονα ,ακομη και η μαυρη που μας πουλανε δεν ειναι μαυρη αλλα χρωματισμενη συνηθως . σκεψου οτι αν κανεις καποιο γλυκο απο τα δικα μας εδω τοτε θα φας καποια ποσοτητα αλλα καθημερινα εκδιωξε την απο την ζωη σου ,τρεφει τα καρκινικα κυτταρα για αυτο και καποιοι συνιστουν πικρο σε αντιθεση ..

φιλια πολλα και καλη συνεχεια
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13775

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι πολύ φοβιτσιάρα και επειδή στην οικογένεια έχουμε αρκετά κρούσματα καρκίνου σε διάφορες μορφές, δεν χρησιμοποιώ τα γλυκαντικά, απλά έχω κόψει τη ζάχαρη τελείως. Όμως επειδή από την άλλη βλέπω τις συνταγές των γλυκών στο site και θέλω να τις φτιάξω κάποια στιγμή που θα με πιάσει τρέλλα για γλυκό, έχω πάρει ένα μπουκάλι με σκόνη sweet n low να βρίσκεται. Α, ψέμματα... εχω φαει γλυκαντικό, έχω πάρει μία σοκολάτα sweet n balance και τρωω τη μερα ένα μικρό πλακάκι. Αλλά that's it. Ούτε αναψυκτικά ούτε στον καφε.

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13776

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Και καλα κανεις προσφατα διαβασα οτι η ασπαρταμη μπορει να προκαλεσει συμπτωματα οπως αυτα της κατα πλακα σκληρινσης.Οποτε οσο μπορουμε καλυτερα να τρωμε πραγματα ανεπεξεργαστα και φυσικα.

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13789

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σήμερα λοιπόν ζυγίστηκα (αν και Παρασκευη ειναι το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα) μιας και αύριο φεύγω για swim2 im2 και θα λείψω για κανα 10ημερο, και η ζυγαριά έδειξε 5 κιλά κάτω αυτές τις 13 μέρες που κάνω Ατκινς. 8) Τι χαρά!!!!! Οπότε θα σας ξαναδιαβάσω 10 μέρες μετά!! Καλά να περνάτε και εύχομαι όταν γυρίσω να έχω κάτι μείον που να αξίζει να το γράψω. Φιλιά σε όλους!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.139 δευτερόλεπτα

Syndication