Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13696

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Αχ να 'σαι καλα, μου δίνεις πολύ κουράγιο!!!! wordthanx rdthanx Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να φτάσεις σύντομα στον στόχο σου. Φιλιά πολλά στην ωραία Κύπρο!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13709

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ευχαριστω.....θελω μονο να ξερεις οτι ισως ο δικος μας δρομος ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τους αλλους λογω και του ορμονικου και σιγουρα της αντιστασης στην ινσουλινη που εχουμε.Βαλε οσο μπορεις την ασκηση στη ζωη σου.Βοηθα πολυ....βρες κατι που να σου αρεσει.ΜΗΝ ξεχνας να πιννεις την βιταμινη σου .εγω περνω κατι που εχουν μεσα και χρωμιο που βοηθα πολυ σε τετοιες περιπτωσεις και επισης ω3 που με βοηθουν πολυ στις αθρωσεις μου.Στην αρχη τα κιλα θα φευγουν σχετικα γρηγορα μετα θα θελει πολλη επιμονη λογω και του ορμονικου.Εσυ ομως βραχος!Διαβασε και τα βιβλια να εισαι ενημερωμενη .Τρωε παντα την σαλατουλλα σου ακομα και με την ομελεττα(στα ορια των 20 υδατανθρακων)και οσο μπορεις να χρησιμοποιας ελαιολαδο με μετρο παντοτε.Επισης και τα γλυκαντικα με μετρο .

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13721

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να πάρω βιταμίνη λες, ε?? Εσύ ποια παίρνεις? Παλιά έπαιρνα τις Q-Vital Plus από φαρμακείο, κάνουν? Τώρα παίρνω σπιρουλίνα και ιπποφαές (για τα λιπαρά οξέα). Γλυκαντικά ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου (απλά έκοψα τη ζάχαρη μαχαίρι) γιατί ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το φόβο μου για τις ζαχαρίνες. Είχα διαβάσει πως είναι καρκινογόνες και τωρα το ψαχνω στο ιντερνετ για να δω τι ισχύει. Άσκηση τώρα το καλοκαίρι είναι η αλήθεια δεν πολυκάνω... oops ps Με αποσυντονίζει αυτή η ρημαδο ζέστη. Αλλά θα το βάλω σιγά σιγά στο πρόγραμμα. Να 'σαι καλά πάντως για τις συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! wordthanx rdthanx

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13724

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επικινδυνο γλυκαντικο απο οσο εχω διαβασει ειναι η ασπαρταμη. απο την αλλη, οτιδηποτε με μετρο πιστευω πώς ειναι οκ...

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13726

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Η αληθεια να λεγετε και εγω τα φοβαμαι πολυ τα τεχνικα γλυκαντικα.Και εκτος αυτου παρατηρησα οτι με κολλουσαν.Αν μπορεις μακρυα....για την ασκηση εγω με αυτες τις ζεστες μονο περπατημα κανω αργα τη νυκτα (45 λεπτα)αλλα απο Σεμπτεμβρη γυμναστηριο. dance nce running nning Παντως για το προβλημα μας οσα αρθρα διαβασα και πιστεψε με το μελετω καθημερινα εκτος απο φαρμακευτικη αγωγη ολοι συστηνουν χασιμο βαρους ,ασκηση και διαιτα χαμηλων υδατανθρακων.Επισης απο δικη μου πειρα μακρυα απο αυτα που σε αγχωνουν.Απο βιταμινες εγω δεν βρηκα κατι που να μην εχει μεσα σιδηρο(ο φαρμακοποιος μου που του μιλησα για την διαιτα που κανω)μου εδωσε G&G multivitamins and minerals.Καλη συνεχεια κ να τα λεμε goodluck odluck

Re: Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια σε όλους!!!! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #13734

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιατί δεν πρέπει να έχει μέσα σιδηρο?? Που προκαλεί πρόβλημα???
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.174 δευτερόλεπτα

Syndication