καλα ντε μη θυμωνεις... παντως η αναλυση των συστατικων δεν περιλαμβανει κατι επιληψιμο. τωρα για τον τροπο παρασκευης ,ε, γι'αυτο δεν μπορεις να βαλεις το χερι στη φωτια για κανενα σκευασμα, ετσι δεν ειναι; εγω δεν κατηγορω τις συμβατικες βιταμινες, και η επιφυλαξη μου παει προς ολες τις κατευθυνσεις και εταιρειες παρασκευης. απλα η κοινη μου λογικη λεει πως οσο πιο μεγαλη μια εταιρεια, τοσο πιο μεγαλο το παιχνιδι της. δεν επικροτω τους τσαρλατανους, ουτε περιμενω απο τη σπιρουλινα να θεραπευσει τον καρκινο, αλλα ενα ματσο βιταμινες σε φυσικο περιτυλιγμα δεν μπορω να το καταδικασω απο τη στιγμη που η αναλυση του μονο καλα πραγματα μου δειχνει. οπως καταλαβες καλε μου stardust αλλο να υποστηριζεις ενα προϊον κι αλλο να προσπαθεις να το επιβαλλεις. εχω δοκιμασει διαφορες πολυβιταμινες και κατεληξα. οσον αφορα τον ατκινς, μπορει και να μην τη γνωριζε τη σπιρουλινα, η μπορει να μην κυκλοφορουσε ευρεως τον καιρο που εγραφε το βιβλιο οποτε θα ηταν δυσκολο να καλυψει το πληθος του κοινου του. ο βουκεφαλας... οσο πιο αρχαιο το φυτο τοσο πιο πολλες κι οι ιστοριες του. κι ο ιπποκρατης ετριβε τα φυλλα του ευκαλυπτου κι εκανε καλα τον κοσμακη, κι η πυθεια μασουσε φυλλα δαφνης και την ακουγε κι οι ινδιανοι μασουσαν φυλλα κολας και την ακουγαν και χωνευαν συγχρονως. ιστοριες υπαρχουν και καλες και κακες και ...θαυματουργες για ολα τα βοτανια. κι οπως ο ιδιος αναφερεις "ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δεν έχουν έγκριση απο τον ΕΟΦ.
Εχουν αριθμό ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.Που σημαίνει οτι μια εταιρία απλά ενημερώνει τον ΕΟΦ οτι κυκλοφορεί το τάδε σκευασμα." επετρεψε μου να νομιζω πως συχνα οι "μελετες" κατασκευαζονται. ειναι πολυ πιο ευκολο να κατασκευαστουν απο μια βιομηχανια μεγαθηριο παρα απο μια που μπροστα της μοιαζει σαν την "οικογενειακη επιχειρηση".