Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Απ: Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15658

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Επαναφέρω αυτό το επίκαιρο θέμα που ειχε ανοίξει το Roulaki. Εγώ προσωπικά κρατιέμαι γερά και δεν εχω ενδωσει σε κανενα πειρασμό (η αληθεια ειναι πως απεχω απο ρεβεγιον κτλ κτλ και αυτο με βοηθαει πολυ, δεν αντιμετωπιζω τα φορτωμενα τραπεζια με γλυκα και φαγητα). Το οτι κρατιεμαι γερα βεβαια οφείλεται σε μεγαλο βαθμο και στο γεγονος πως σε προσφατες εξετασεις ειχα ανεβασμενη χοληστερινη και απο αρχες Δεκεμβρη κανω την Ατκινς στην πολυ αυστηρη της μορφη (εννοω αυστηρη απο πλευρας προέλευσης υδατανθρακων γιατι αλλιώς ειμαι κανονικα εως 1500 θερμιδες και εως 20 υδατανθρακες) και μεχρι τον Μαρτη αυτο θα κανω. Συνεχίζω πάντως βλέποντας στον οριζοντα το καλοκαιρι να πλησιαζει... ...και φετος θελω για πρωτη φορα να με βρει αδυνατουλα!!!! :-)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από ktp.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15659

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Και γω δεν εχω ενδωσει στους πειρασμους αλλα δε ξερω βρε παιδι μου δεν ειναι οτι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην ενδωσω.Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Οκ ενα μελομακαρονο θα το δοκιμαζα να δω πως τα εφτιαξε η μαμα αλλα οκ και να μη το φαω δε σκαω.Αλλες χρονιες τα τσακιζα.Εφαγα ομως φουλ μπριζολιτσα,σαλατα,τζατζικι,τυρι και εσκασα.
Καλα το τι σχολια ακουσα τωρα απο συγγενεις δε λεγεται...αφου οι γονεις μου λενε να μην αδυνατισω αλλο.Παιζει ρολο οτι με την ατκινς χανουμε πολλους ποντους και εγω προσωπικα νομιζω οτι φαινομαι 5 κιλα λιγοτερο απ'οτι ειμαι.....Εκει που με ζαλιζε η μανα μου να αδυνατισω τωρα θα με ζαλιζει να σταματησω τη διαιτα :lol: .Παμε γεραααααα για τα υπολοιπα.....το καλοκαιρακι θα ειμαστε κορμαρες :D !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15660

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
εχθές πήγα στην πεθερά μου και η άτιμη και τι δεν είχε φτιάξει, κατσικάκι, μπριζολες, κεφτεδάκια, σουφλέ , πατάτες τηγανιτές και φούρνου , τυροπιτάκια , σπανακοπιτάκια, πατατοσάλατα, τζατζικι και πίτες για σουβλάκι άσε το ψωμί που έκανε βόλτες απο δω και απο κει. Αυτο που ζήλεψα πραγματικά ήταν το σουφλέ αλλά στο ύψος μου εγώ. Έφαγα μια μπριζόλα, σαλάτα μαρούλι, φέτα τυρί και λίγο κατσικάκι ααααααα και ήπια κοκα κολα ζερο. Ολοι μου λέγανε πάρε και απο αυτο πάρε και απο το άλλο και εγώ ελεγα ειμαι οκ φούσκωσα. Μετά αφου φάγαμε έβγαλαν και ενα κουτί γλυκά και λέω αυτο είναι πάει λυγιζω θα πάρω ενα σου πόσο κακό θα μου κάνει στην δίαιτα μου ............ αλλά είπα ΟΧΙ κάνω ατκινς για ενα σοβαρο σκοπο και ήμουν η μόνη που δεν ακούμπισε γλυκό. Δεν πειράζει όμως χάρηκα για την δύναμη μου.

Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου !!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15661

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Eγώ πάλι ενέδωσα και μάλιστα δυο μέρες στη σειρά και εν γνώσει μου. Δηλαδή ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα...Έφαγα απ' όλα χωρίς τύψεις. Το παράξενο είναι πως παρόλο που έφαγα και γλυκά δεν ένοιωσα κάποια τεράστια ευχαρίστηση, άρα μάλλον τζάμπα τα έφαγα. Τα γεμιστά κοτόπουλα της μαμάς όμως με το ρυζάκι, τα κάστανα και τα αποξηραμένα φρούτα όμως δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα ακουμπήσω. Μια φορά το χρόνο γίνεται αυτό το φαγητό...Το ευχαριστήθηκα τουλάχιστο.
Είμαι 500 γρ πάνω, αλλά δε με πειράζει. Έχω μπει και πάλι στο πρόγραμμά μου και ξέρω ότι θα τα χάσω και πάλι.
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με λιγότερα κιλά σε όλους μας!

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15664

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Παρομοίως !! 2μιση μέρες, μαζί με τη σημερινή !!
Χωρίς τύψεις, αλλά και με ευχαρίστηση ! Οικογενειακές στιγμές, μαζί με το μπαμπά που ήθελε να φτιάξουμε μιλφέιγ και το κανονίσαμε το ταψί ! Μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μπα, καμία σχέση. Αλλά κάτι πατάτες, σοκολατίτσες, κρέμες, γάλατα κλπ, ουουυυυ !!! Και κάτι κουλούρια έφαγα σήμερα, that's it !
Αύριο, πίσω στα γνωστά !

Και ελπίζω να είναι για καλό, πάλι πίσω στα βασικά από αύριο.

Good Luck !
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15665

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Αχ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που παρεκτράπηκα. Πάντως δυο μέρες μετά την κραιπάλη έχω επανέλθει.Έριξα τους υ/α αρκετά βέβαια. Έχω σαν στόχο να είμαι σε αυτό το βάρος τις γιορτές και να μην πάρω παραπάνω. Την Πρωτοχρονιά το ξέρω πως θα φάω (έχω και οικογενειακό τραπέζι και αρραβώνες), όπως και τα Φώτα (έχω πεθερικά και πάρτι). Στο ενδιάμεσο όμως ρίχνοντας τους υ/α πιστεύω πως θα έρχομαι στα ίσα μου.
Πάντως τα καινούρια μου ρούχα μου έρχονται τέλεια. Δείχνω σα να έχω χάσει πολύ περισσότερα από τα 4,5 που έχασα. Αφού όλοι μου λένε πως δε χρειάζομαι άλλο. Αν δε φτάσω όμως στο στόχο μου δεν ησυχάζω.
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που δείχνουν δύναμη χαρακτήρα και ούτε που γλείφουν το μελομακάρονο. Άξιες!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication