Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10826

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
flora έχουμε μιλήσει και σε άλλο τοπικ.Θέλω κι εγω να ξεκινησω αλλά περίμενω να περάσουν οι επικίνδυνες αυτές μέρες . θέλω να σε ρωτήσω το εξής( είναι μια απορία που έχω γενικά διαβάζοντας τις ατασθάλιες των υπόλοιπων μελών. μη το πάρεις προσωπικά.)έχεις παρατηρήσει οτί με τη διατροφή ατκινς βάζεις πιο έυκολα τα χαμένα κιλά απ΄ ότι θα έβαζες αν έκανες μια συμβατική δίαιτα?δλδ θελώ να πω οτι 4 κιλά σε 5 μέρες μου ακούγεται υπερβολικό έστω κι αν ούτε τα μισά δεν έιναι λίπος..επειδή στο θέμα του γουρουνιάσματος έχω διδακτορικό έπαιρνα κι εγώ κιλά πίσω σε άλλες διαίτες όταν παρέκκλινα απο το πρόγραμμά μου ( έχω χάλια μεταβολισμό χάνω με ρυθμούς χελώνας και κερδίζω με ρυθμούς αστραπής.)αλλά αυτά που βλέπω εδώ απο τα κοριτσιά 2 κιλά σε 3 μέρες πχ κι αυτό που έγραψες κι εσύ για 4 κιλά σε 5 μέρες ομολογώ οτι με τρομάζουν λίγο.Δεν αμφισβητώ τη διατροφή αλλά θα ήθελα να μου πέιτε την άποψη σας.Φυσικά δν σκεφτομαι να αρχίσω τη διατροφή για να κάνω γουρουνιές..αλλά ανθρωποι είμαστε κι έγω τα βάφω και εύκολα μαύρα και θα ηθελα να είαμι όσο πιο ενημερωμένη μπορώ. ευχαριστώ εκ των προτέρων οποι'ον απαντήσει και εύχομαι καλή χρόνια σε όλους μας
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10827

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παντως κ εμενα μου φαινονται πααααρα πολλα τοσα κιλα σε τοσες λιγες μερες..το πιο λογικο ειναι να εχεις πρηστει flora κ να ειναι λιγοτερα τα κιλα.κ γω ζυγιστηκα το πρωι κ μ εδειχνε 3 κιλα πανω κ το απογευμα που ειχε ηρεμησει λιγο το στομαχι μου 2 κιλα πανω.οκ πηραμε ολοι οσοι καναμε ατασθαλιες αλλα οσο χαλια μεταβολισμο κ αν εχει κανεις ειναι σχεδον απιστευτο τοσα κιλα..αρα κατι αλλο παιζει!!
οτι κ να εχει γινει ξεκιναμε ολοι σα να μη εχει γινει τπτ με περισσοτερη ορεξη για αδυνατισμα(αφου θα μας λειπουν λιγοτερα πραγματα μετα απο τοσο γουρουνιασμα..)!!
εξαλλου καινουργια χρονιά,καινουργια κορμιά!!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10828

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οι υ/α προκαλούν κατακράτηση υγρών. Αμα "ξεφύγεις" στη διατροφή, βλέπεις αμέσως πρησμένα δάκτυλα, αστραγάλους. Τα πρώτα 1-2 κιλά λοιπόν είναι νεράκι. Μόλις μειώσεις τους υ/α θα φύγουν σε 2-3 μέρες.
Στις διάφορες δίαιτες χαμηλών λιπαρών/θερμίδων κλπ δεν απαλλάσεσαι από τα υγρά, οπότε δεν βλέπεις την άμεση αύξηση βάρους όταν παραστρατήσης.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10829

• flora
  • Το Άβαταρ του/της flora
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια μην τρελαινομαστε! εννοειται οτι δεν ηταν και τα 4 κιλα λιπος.
ειχα φαει απιστευτα το προηγουμενο βραδυ, γι αυτο και το πριξιμο και η δυσφορια. σημερα μολις μια μερα μετα εφυγαν κιολας τα 2 απο τα 4 αν και δεν νομιζω να φυγουν τοσο ευκολα και τα αλλα δυο.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10855

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Επι του θέματος μπορώ να τοποθετηθώ και να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία:Μέσα σε 8 μήνες απίστευτου γουρουνιάσματος και παραίτησης,πήρα τα 10 απο τα 12 κιλά που είχα χάσει.Μπορώ να πώ με σιγουριά ότι έκανα σκληρές προσπάθειες να πάρω πάνω απο τα 4 πρώτα που τα πήρα σχετικά εύκολα και γρήγορα,περίπου τον πρώτο 1,5 μήνα.Σίγουρα μπορώ να πώ ότι το βάρος που χάνεται αφορά κατα το μεγαλύτερο ποσοστό του το λίπος.Το αναφέρω επειδή και εγώ είχα ανάλογες απορίες και ενδοιασμούς επειδή είχα χάσει τα κιλά μου σχετικά εύκολα και αναρωτιόμουν άν το χαμένο βάρος αφορά χαμένα υγρά του σώματος ,.Αυτές δεν ήταν δικές μου απορίες αλλά μου είχαν δημιουργηθεί επειδή έχοντας διαβάσει πάμπολα για τη διατροφή και τον τρόπο λειτουργίας της απώλειας βάρους,καθώς και επίσης πάμπολά αφοριστικά για την άτκινς,είχα επηρεαστεί και αμφισβητούσα τον ίδιο μου τον εαυτό.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10864

• Joanna
  • Το Άβαταρ του/της Joanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα, τελευταία και καταδρωμένη να πω κι εγώ ότι πήρα κι εγώ 3 κιλάκια :? .. Ξεκινάω σήμερα τη φάση ενεργοποίησης και ελπίζω για τα καλύτερα.. Καλή συνέχεια σε όλους!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication