Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15667

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Όχιιιιιιιιιιιιιιιι δεν είστε μόνες και εγώ στο club δεν το μετανιώνω που έφαγα γιατί κατάλαβα διαφορετική γεύση από αυτήν που περίμενα (χειρότερη).

Το πρόβλημα μου όμως είναι το εξής ( από ότι διάβασα το έχει πάθει και το Roulaki) από χτες πεινάω πολύυυυυυυυυυυυ μα πάρα πολύ και το μυαλό μου είναι στον υδατάνθρακα.
Βλέπω μικρά κόκκινα διαολάκια να μου τριβελίζουν το μυαλό μου και μου σιγομουρμουρίζουν έλα φάε σίγα μία μέρα ακόμα και τέτοια…….
Έχω την δύναμη και αντιστέκομαι και ξέρω ότι θα μου πάρει ακόμα καμία 1-2 μέρες μέχρι να έρθω στα ίσα μου.

Το χαίρομαι όμως (είμαι μαζόχα το ξέρω) γιατί την επόμενη φορά που θα σκεφτώ να φάω θα απορρίψω την ιδέα όχι γιατί θα πάρω κιλά (αυτό είναι πλασματικό και θα χαθεί) αλλά γιατί είναι δύσκολη η επανένταξη στην διατροφή λόγω εθισμού.

Καλημέρα σας είπα, δεν σας είπα καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα!!! :razz:
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από Venia.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15668

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!
Εγω ακριβως για αυτο το λογο δεν εφαγα τιποτα απαγορευμενο γιατι φοβομουν μη ξανα κατρακυλισω στο βουρκο των υδατανθρακων :lol: !Προσεχε και συ λοιπον μην αρχισεις να λες αλλη μια μερα και αλλη μια μερα και τι εγινε ....επαναφορα στην ταξη τωρα μετα το ξεσαλωμα....
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15671

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Aυτό που λένε η Βένια και το Χριστινάκι είναι πολύ σωστό. Είναι πολύ πολύ εύκολο να ξανακυλήσεις. Την πρώτη μερα μετά την κατανάλωση υ/α έβλεπα κι εγώ διαολάκια να με τσιγκλάνε. :twisted: Αφού πέρασε όμως το κρίσιμο 24ωρο επανήλθα εύκολα. Χτες μάλιστα που ήμουν επίσκεψη ήπια μόνο ένα σκετο καφέ παρόλο που δίπλα μου γινόταν πανηγύρι δελεαστικών υδατανθράκων. angel

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15673

• Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χτες ήταν πολύ δύσκολη μέρα αφού αναγκάστηκα και αγόρασα μια S&B σοκολάτα και έφαγα 4 κομμάτια και περίπου 12 φουντούκια γιατί αλλιώς μάλλον θα έτρωγα το περίπτερο..

Ξεκίνησα με σκοπό τα ρίξω υ/δ και θερμίδες πολύ, όμως όταν είδα τον κίνδυνο έφαγα περισσότερο (δεν ξεπέρασα τις 1200 θερμίδες και τους 10υ/δ).

Σήμερα όντως είμαι καλύτερα…
Επίσης θέλω να δω σε πόσες μέρες θα ξαναμπώ σε κέτοση με τα στικς.

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15675

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Παιδια εγω εχω παρει 3 s&b ωστε να υπαρχει επιτρεπωμενο γλυκο στο σπιτι.Τρωω καθε μερα μεχρι και μιση και ουτε με κολλαει ουτε τιποτα.Τρωω και φουντουκακια και αραπικα φυστικια ως σνακ.Και συνεχιζω να χανω.Επισης πολυυυυ νερο,πρωτοφανες για μενα.Αλλα πραγματι κανει δουλεια.Βεβαια θα πρεπει να παρω να κολλησω μια λεκανη στον πωπο μου γιατι εχω βαρεθει να πηγαινοερχομαι στο μπανιο :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15676

• Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα ,

Εγώ Χριστινάκι μάλλον θα πάρω και την Fytro μπας και δω και το άλλο καλό!!! 8) :cool:
Το θέμα είναι ότι την ψάχνω σε Σκλαβ.. και Βεροπ… και δεν την βρίσκω πουθενά. Σε ΑΒ την έχει? ξέρει κανείς?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication