Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10803

• flora
  • Το Άβαταρ του/της flora
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πολυ επικαιρο και καυτο αυτο το θεμα.
ας το ξαναδουμε μηπως προλαβουμε και σωσουμε τιποτα...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10817

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα κι από μένα! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, ευτυχία και λιγότερα κιλά σε όλους! Ήρθε λοιπόν κι η δική μου σειρά να γράψω στο θέμα αυτό. Αυτές τις γιορτές παρεκτράπηκα συνειδητά μόνο εχθές και προχθές, τρώγοντας απ' όλα. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω ένα κιλό στις δυο αυτές μέρες. Σήμερα ξεκίνησα από την αρχή ενεργοποίηση και βλέπουμε! Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10819

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και καλή χρονιά!!

Η χρονιά βέβαια ξεκίνησε με δίαιτα αφού 1 βδομάδα τώρα που είχα άδεια από την δουλειά έτρωγα ο,τι ήθελα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος!!!

Το αποτέλεσμα? Από 69 που ήμουν έγινα 70,7 :cry:

Αλλά δεν αγχώνομαι..ξεκίνησα ήδη την απομάκρυνση από τους υδατάνθρακες!!
Η Ατκινς να είναι καλά!!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10820

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ειμαι απογοητευμενη τοσο μα τοσο πολυ μα μου αξιζει!!!γουρουνιασα απιστευτα με αποτελεσμα να παρω σχεδον 3 κιλα...
κ το κακο ειναι ποσο να αντεξεις οταν για 2 βδομαδες ειχα καθε μερα τραπεζι με απειρα φιλια κ γλυκα;;πραγματικα δεν ηθελα να φαω αλλα..κυριως ετρωγα επειδη με λιβανιζανε κ..ηθελα κ γω να δοκιμασω να πω την αληθεια..
πρηστικα παχυνα κ θελω να βρισω τον εαυτο μου..
το ζητημα ειναι οτι δεν ειχα ξεκινησει καλα καλα, οποτε μια νεα αρχη ανοιγεται απο σημερα κ θα κανει τη διατροφη κ ο φιλος μου..οποτε μεσα στα νευρα κ τη στεναχωρια μου εχω κ μια αισιοδοξια!!!
καλη επανενταξη λοιπον σε οσους δεν ηταν καλα παιδια τα χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10822

• aspnet4eva
  • Το Άβαταρ του/της aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια! Κορίτσια! Μην απογοητεύεστε και μην αγχώνεστε! Αφού το μυστικό το ξέρετε πια,τι μας καταστρέφει! Δεν είναι όπως άλλες δίαιτες ή τρόπους διατροφής όπου δεν ξέρεις πόσο πρέπει και τι πρέπει να φας (τι παει να πει λίγο από όλα??? Πόσο είναι το λίγο??? Και γιατί από όλα??)!

Οπότε χαμόγελο γιατί
α) ξέρουμε τα κόλπα και
β) το καλοκαίρι είναι ακόμα μακριά οπότε υπάρχει πολύς χρόνος για να φτάσουμε τους στόχους μας!! dance nce

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10825

• flora
  • Το Άβαταρ του/της flora
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να 'μαι κι εγω!
5 μερουλες ειπα κι εγω να τα παρατησω και τι το 'θελα!
ετρωγα λες και δεν θα ξαναβλεπα φαγητο μπροστα μου...
αποτελεσμα +4 κιλα και ενα στομαχι χαλια... το σωμα μου με εκδικειται και πολυ καλα μου κανει...
παλι απο το μηδεν λοιπον ...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication