T.E.E.Π.....
Αυτό ακριβώς! Εξαιρετικός τίτλος! Συγχαρητήρια!
Επειδή εγώ παιδιά δεν είχα ούτε μια μέρα ρεπώ τις 15 μέρες των γιορτών είπα να κάνω 21 μέρες διακοπές από την στέρηση ζάχαρης και πιττόγυρων!
Ξεκινώντας τις προσωπικές μου "διακοπές" βρισκόμουν στα 85 κιλά...
Επί 3 ημέρες δεν είχα φάει τίποτα άλλο εκτός από
kit-kat και coca cola (αυτή ήταν zero τουλάχιστον!). Συνέχισα με σουβλάκια-μελομακάρονα-Ιαπωνικά εστιατόρια με πολύ ρύζι και noodles! Όσο περισσότεροι υδατάνθρακες τόσο περισσότερο "ξεκούραστη" ένιωθα!
Κάποια στιγμή -μετά από τις kit-kat και τα μελομακάρονα καταλάθος και απερίσκεπτα-
ανέβηκα στην ζυγαριά... Το πόρισμα ήταν
94 κιλά! Δεν το πίστεψα αρχικά, κατέβηκα και ξανανέβηκα... 94 κιλά. Ζαλίστηκα πραγματικά γιατί δεν είχα φτάσει ποτέ αυτά τα κιλά. Δηλαδή
μιλάμε για 9 κιλά μέσα σε 5 μέρες!!!! Έπαθα φρίκη! Πήγα στο supermarket και αγόρασα: Αυγά, μπέικον, λουκάνικα, 3 ντομάτες και μουστάρδα.
Στις 2 μέρες πήγα 88(!!!!! 6κιλά off!!!!!!). Αισθάνθηκα πάλι χαλαρή και επιδόθηκα στις "διακοπές" μου κανονικά με μία μόνο διαφορά: είχα
δόσει ban στις kit-kat και στα πολλά πιττόγυρα!
Τραγικός απολογισμός; 5 κιλά σε 19 μέρες (19 γιατί 21-2=19

)
Από την Παρασκευή προσπαθώ να μπω στην ενεργοποίηση αλλά έχω υποκύψει 2 φορές/μέρες...

)
Καλή Χρονιά και μακάρι να γίνει κάνα θαύμα και να καταφέρουμε να αγνοήσουμε τους πειρασμούς που μας τριβελίζουν το μυαλό!