Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6523

• gis7
  • Το Άβαταρ του/της gis7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Πετυχα τυχαια τη σελιδα σας σημερα κ διαβασα αρκετα θεματα προσπαθωντας να βρω απαντησεις.Σκεφτομαι να αρχίσω κ εγω τη διατροφή απο αυριο αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη για μένα.Θα απογοητευτώ αν αντι να χασω κιλά παρω κ αλλα.Γι αυτο αποφασισα να γινω μέλος πριν από λίγο κ να ρωτησω καποια πραγματα.Αν καποιος εχει τη διαθεση κ το χρονο να μου απαντησει θα με βοηθησει πολυ.

Ειμαι 1.67 κ 63 κιλα πλεον.Πηρα 4 κιλα μεσα σε 2 βδομαδες γιατι ξεφυγα απο τις 1300 θερμιδες που ειναι ο μεταβολισμος μου (κυμαινομουν στις 1500-1800) κ εφαγα περισσοτερο αμυλο λογω νηστειας.
Στοχος μου ειναι να χασω 8-10 κιλα.
1.Μπορω να το κανω αυτο χωρις να πειναω πια;!!!
2.Η διατροφη αυτη ειναι ακαταλληλη σε περιοδο νηστειας;
3.Πινω ολη τη μερα καφε (χωρις γαλα,με ασπαρταμη).Ειναι προβλημα αυτό;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6564

• KouTo-chan
  • Το Άβαταρ του/της KouTo-chan
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
T.E.E.Π.....
Αυτό ακριβώς! Εξαιρετικός τίτλος! Συγχαρητήρια!

Επειδή εγώ παιδιά δεν είχα ούτε μια μέρα ρεπώ τις 15 μέρες των γιορτών είπα να κάνω 21 μέρες διακοπές από την στέρηση ζάχαρης και πιττόγυρων!

Ξεκινώντας τις προσωπικές μου "διακοπές" βρισκόμουν στα 85 κιλά...
Επί 3 ημέρες δεν είχα φάει τίποτα άλλο εκτός από kit-kat και coca cola (αυτή ήταν zero τουλάχιστον!). Συνέχισα με σουβλάκια-μελομακάρονα-Ιαπωνικά εστιατόρια με πολύ ρύζι και noodles! Όσο περισσότεροι υδατάνθρακες τόσο περισσότερο "ξεκούραστη" ένιωθα!

Κάποια στιγμή -μετά από τις kit-kat και τα μελομακάρονα καταλάθος και απερίσκεπτα- ανέβηκα στην ζυγαριά... Το πόρισμα ήταν 94 κιλά! Δεν το πίστεψα αρχικά, κατέβηκα και ξανανέβηκα... 94 κιλά. Ζαλίστηκα πραγματικά γιατί δεν είχα φτάσει ποτέ αυτά τα κιλά. Δηλαδή μιλάμε για 9 κιλά μέσα σε 5 μέρες!!!! Έπαθα φρίκη! Πήγα στο supermarket και αγόρασα: Αυγά, μπέικον, λουκάνικα, 3 ντομάτες και μουστάρδα. Στις 2 μέρες πήγα 88(!!!!! 6κιλά off!!!!!!). Αισθάνθηκα πάλι χαλαρή και επιδόθηκα στις "διακοπές" μου κανονικά με μία μόνο διαφορά: είχα δόσει ban στις kit-kat και στα πολλά πιττόγυρα!

Τραγικός απολογισμός; 5 κιλά σε 19 μέρες (19 γιατί 21-2=19 :D )

Από την Παρασκευή προσπαθώ να μπω στην ενεργοποίηση αλλά έχω υποκύψει 2 φορές/μέρες... :( )

Καλή Χρονιά και μακάρι να γίνει κάνα θαύμα και να καταφέρουμε να αγνοήσουμε τους πειρασμούς που μας τριβελίζουν το μυαλό! :lol:

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6569

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
μου φαινεται απιστευτο 9 κιλα σε 5 μερες.και εχασες 6 σε 2 μερες; μηπως χαλασε η ζυγαρια σου;

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6570

• KouTo-chan
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nope!
Είναι πάρα πολύ η ζυγαριά μου!
Μην νομίζεις και εγώ το σκέφτηκα και πήγα και ζυγίστηκα και αλλού, τα ίδια μου είπε.

Κοίτα εγώ έχω και το εξής περίεργο: όταν αλλάζω απότομα τις διατροφικές μου συνήθειες οι αλλαγές στα κιλά μου είναι τρομακτικές. Ας πούμε σε μια κανονική διατροφή την πρώτη εβδομάδα χάνεις το πολύ μέχρι 5 και αυτό αν γυμναστείς κι όλας, εγώ χάνω πάνω από 5 πάντα. Μια φορά είχα χάσει 8.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6576

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
KouTo-chan, τα 9 κιλα που εβαλες,και τα 6 που εχασες, δεν ηταν λιπος! Για καποιο λογο, το σωμα σου κανει φοβερη κατακρατηση. Σιγουρα εβαλες βαρος τις μερες αυτες, αλλα το πραγματικο βαρος, αντε να ηταν 4, αντε 5 κιλα. Το υπολοιπο ηταν υγρα. Και γι αυτο τα εχασες τοσο γρηγορα.Σκεψου οτι τα κιλα που χανουμε με αυτη τη διατροφη, ειναι ως επι το πλειστον λιπος. Το οποιο ως γνωστον, ειναι ογκος. Γι αυτο οταν χανουμε 3 κιλα, φαινεται σαν να χασαμε 5. Αν τωρα εσυ, εχανες 5 κιλα λιπος σε δυο μερες, θα επρεπε να ειχες κατεβει 3(!) νουμερα.
Συμβουλη!! Αφου κανεις κατακρατηση, πινε πολυ πολυ πολυ νερο!!
love your self

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6577

• KouTo-chan
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δυστυχώς δεν πέφτω εύκολα σε νούμερα γιατί έχω τρελό μυικό όγκο. Βασικά είμαι μισή αφρικάνα και έχω κληρονομήσει το αφρικανικό σώμα :D
Αυτό κάνω! Προσπαθώ δηλαδή... Ευχαριστώ για την συμβουλή :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication