Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6515

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!! Καλή χρονιά κ επιτέλους ας είναι το 10 το καλό!

Πολύ ορθώς έπραξες συναγωνίστρια Ρούλα!! Κ εγώ μία από τα ίδια.. ντροπή μας!!
Με λένε Νανά, πήγα ταξίδι στο Μόναχο στις 24 Δεκ, έφαγα ότι κυκλοφορούσε από λουκάνικο (με ψωμάκι φυσικά!), ότι κείτονταν στο πρωινό του ξενοδοχείου (και δεν ήταν μικρές οι ποικιλίες κρουασάν), εννοείται έφαγα όλες τις τοπικές λιχουδιές που δεν ξέρω καν να ονομάσω (τα Γερμανικά μου είναι άθλια), και πώς θα συνέχιζα τη μέρα αν δεν τσάκιζα σνίτσελ με πατάτες τηγανητες;;ε;;!!!
Όντως χαλια! Και όχι δεν μου έφταναν όλα αυτά! Όταν επέστρεψα το'ριξα στην τρελή κ έτρωγα κ μελομακάρονα (να μην τιμήσουμε κ την ελληνική παράδοση;) και βασιλόπιτα (μου έπεσε το φλουρί, γρουσουζιά να μη φάω το κομμάτι μου...και 2-3 ακόμα!)
Ήμουν: 65
Είμαι: 68,2
Έβαλα: 3,2 (Ρούλα σε πέρασα!!χοχοχο!)

Ξεκίνησα κ εγώ ήδη ενεργοποίηση. Στόχος δεν είναι τα 65 φυσικά, αλλά να πεσω κ λίγο ακόμα. Τα 62 είναι ιδανικά για μένα.

Καλή χρονιά με λιγότερα κιλά!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6516

• xristinaki
  • Το Άβαταρ του/της xristinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεοα σας και απο εμενα ειμαι η χριστινα
ημουν 79 κιλα πριν 2 βδομαδες και τωρα 80.5 :shock: :shock:
εφαγα διπλες-μελομακαρονα-κουραμπιεδες -βασιλοπιτα--πιτες αλμυρες και παλι καλα με το 1.5 κιλο να λεω :o o o
ξεκινησα σημερα παλι φαση ενεργοποιησης
καλη μας χρονια και καλη επιτυχια να εχουμε ολοι στον αγωνα μας :) ) ) )

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6518

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωστε έχει κι΄άλλους που αμάρτησαν και όπως βλέπω μετανόησαν. Λοιπόν κορίτσια και εγώ έφαγα, έφαγα, έφαγα απ΄ όλα. Το έκανα όμως βάση σχεδίου και λειτούργησε. Ήμουν πριν 2 εβδομάδες 72 κιλά κολλημένη σ΄ αυτά δεκαπέντε μέρες. Είπα να το εκμεταλλευτώ, έφαγα που έφαγα το κόλλημα και έπραξα ως εξής. Το δεκαπενθήμερο των γιορτών ανέβασα τους υδατάνθρακες στους 100!!!! (πράγμα που μου επέτρεπε να φάω απ΄όλα) και κράτησα τις θερμίδες στις 1500. Με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι ήμουν βέβαια. Το αποτέλεσμα όλου αυτού: σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 73, ένα κιλό πάνω θα μου πείτε, αλλά περιμένω από στιγμή σε στιγμή να αδιαθετήσω, πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν πήρα γραμμάριο.
Βέβαια από σήμερα ξεκινάω ξανά ενεργοποίηση, μη σας πω ότι αυτή την εβδομάδα δεν έχω σκοπό να ξεπεράσω τους 10 υδατάνθρακες ημερησίως.
Τελικά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, και σε μένα αυτός ο τρόπος λειτούργησε.
Α και κάτι άλλο: Μην έχετε βρε παιδιά τόσες πολλές τύψεις για τόσες λίγες ημέρες, ο χρόνος έχει 365 μέρες κρατηθήτε όλες τις υπόλοιπες και θα σας δοθεί συγχωροχάρτι για εκείνες τις κατά τ΄άλλα υπέροχες 15 μέρες.
Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6520

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω εκανα και τα προεορτια και τον μηνα που περασε εφτασα αισιως τα 65 απο τα 58 και σας πληροφορω πως ημουν αυστηροτατη.... αλλα απο θερμιδες το μ@μησα! ετρωγα (και τρωω για να ειμαι ακριβης) 22 ωρες το 24ωρο. σφιγγω τα λουρια απο αυριο. οχι τα μεθεορτια δεν θα τα τηρησω. δεν ειμαι δα και τοσο παραδοσιακη! χαχα! ενας φιλος που εχει ζωα, εσφαξε γουρουνακια απο αυλη (μοσχομυριζουν τα διαολεμενα) και εκτος απο το κρεας που πηραμε, κρατησαμε τα εντερα, πηραμε με τον συζυγο κρεατομηχανη και φτιαξαμε δικα μας λουκανικα. ο σκοπος ηταν να εχουμε για ολη τη χρονια, αλλα μας βλεπω να ξεμενουμε στο διμηνο...! παντως το καταφχαριστηθηκα!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6522

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή Χρονιά κι από μένα. Μια απ' τα ίδια κι εγώ καθώς από τα Χριστούγεννα και μέχρι προχθές έτρωγα αδιακρίτως και ακατάπαυστα ό,τι υπήρχε στο σπίτι. Κι επειδή γιόρταζε και ο σύζυγος και τα γλυκά και τα φαγητά έκαναν παρέλαση στο σπίτι, είπα να δοκιμάζω κι εγώ απ' όλα. Μόνο που δεν έμεινα στη δοκιμή... Στα κιλά είχα την ίδια πορεία με τη mamamaria. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και θα τα καταφέρουμε, πού θα πάει!
Φιλάκια σε όλους και όλες!

Re: τ.ε.ε.π.*Τραγικες επιπτωσεις εορταστικης περιοδου 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6523

• gis7
  • Το Άβαταρ του/της gis7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Πετυχα τυχαια τη σελιδα σας σημερα κ διαβασα αρκετα θεματα προσπαθωντας να βρω απαντησεις.Σκεφτομαι να αρχίσω κ εγω τη διατροφή απο αυριο αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη για μένα.Θα απογοητευτώ αν αντι να χασω κιλά παρω κ αλλα.Γι αυτο αποφασισα να γινω μέλος πριν από λίγο κ να ρωτησω καποια πραγματα.Αν καποιος εχει τη διαθεση κ το χρονο να μου απαντησει θα με βοηθησει πολυ.

Ειμαι 1.67 κ 63 κιλα πλεον.Πηρα 4 κιλα μεσα σε 2 βδομαδες γιατι ξεφυγα απο τις 1300 θερμιδες που ειναι ο μεταβολισμος μου (κυμαινομουν στις 1500-1800) κ εφαγα περισσοτερο αμυλο λογω νηστειας.
Στοχος μου ειναι να χασω 8-10 κιλα.
1.Μπορω να το κανω αυτο χωρις να πειναω πια;!!!
2.Η διατροφη αυτη ειναι ακαταλληλη σε περιοδο νηστειας;
3.Πινω ολη τη μερα καφε (χωρις γαλα,με ασπαρταμη).Ειναι προβλημα αυτό;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication