Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: και εγώ είμαι.... έλεος....

και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15203

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλησπέρα σε όλους\όλες,
εδώ και περίπου 2 χρόνια παλεύω με την άτκινς. και ενώ ξεκινάνε όλα καλά, έχω αποφασίσει να αλλάξω τη διατροφή μου και τις συνήθειές μου και το χω πάρει πάρα πολύ ζεστά το θέμα και το θέλω πάρα πάρα πολύ στα μέσα της διαδρομής χαλάει... εκεί που χάνω κανονικά και ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα, κάτι συμβαίνει και το χαλάω και φυσικά ξαναπαίρνω τα κιλά που έχασα, ξανά δεν χωράω στα ρούχα μου, ξανά νιώθω απογοήτευση και τα βάζω με τον εαυτό μου, ξανά έχω αυτά τα αηδιαστικά φουσκώματα και τις καούρες και το πρήξιμο που κάνει μετά μέεεεεερες να φύγει.. Πραγματικά έχω βαρεθεί τον εαυτό μου σε σημείο να λέω ρε παιδί μου δεν είμαι εγώ για αυτόν τον τρόπο ζωής τελείωσε... Νιώθω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πω όχι σε μια τούρτα σοκολάτας, σε ένα κέικ, σε ένα οποιοδήποτε γλυκό. Και μόλις το σκέφτομαι αυτό λεω.... θα ξαναπροσπαθήσω γτ μόνο έτσι χάνω και δεν πεινάω... απλά πρέπει να το πάρω απόφαση οτι δε θα ξαναγγίξω γλυκό που δεν έχω φτιάξει εγώ από τις συνταγές που επιτρέπεται. Ποτέ δεν έχω φτάσει στη 2η φάση τόσο καιρό που κάνω και δεν κάνω τη διατροφή. Κ όλο απ την αρχή κ απ την αρχή κ απ την αρχή... Αφήστε που φοβάμαι να πάω να κάνω εξετάσεις... αφού τη χαλάω τα αποτελέσματα χάλια δε θα ναι??? τι θα κανω??? σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 69 κιλά, εχω υψος 1.70 και το ιδανικό μου βάρος είναι 59 κιλά. 10 ολόκληρα κιλά πρέπει πάλι να χάσω κ μου φαίνεται βουνό... Και έρχονται και οι γιορτές και λέω θα δεις πάλι που θα τα πηγαίνω περίφημα και εκείνες τις μέρες θα ξωκοίλω πάλι..... Αυτά. Τα πα και ξαλάφρωσα. Ξεκινάω σήμερα και έχει ο θεός. Μιλήστε όλοι ελεύθερα γτ τη χρειάζομαι την επίπληξή μου, μου φαίνεται
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": galadriel

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15204

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Μμμμ...δεν νομιζω να χρειαζεσαι καθολου μα καθολου επίπληξη!!! Ποιος σου ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι δυνατοι και τελειοι?
Και εδω στο φορουμ για να πω την αληθεια παρατηρω οτι υπαρχουν κι αλλα ατομα που παλεψαν ..που παλευουν...και θα παλεουν με το θεριο που λεγεται ...κιλα..διατροφη..σωμα...ολο αυτο το πακετο.
Υπαρχουν ατομα που νικησαν ..πολυ ομορφες ιστοριες απωλειας κιλων και ανανεωσης διατροφης και τροπου ζωης!!
Υπαρχουν και φιλοι που το προπσαθουν ακομη .
Ενα ατομο απο αυτα ειμαι και εγω! Παλευω 25 χρονια με τα κιλα !! Με την αδυναμια μου ...στα γλυκακια ..τις πιτσες ..τις μακαροναδες ...Γιο-γιο το σωμα ..χασε ..βαλε..
Δυστυχια και απογοητευση...ποσες φορες να μετρησω...
Να εχω χασει 30 κιλα και να τα εχω ξαναπαρει.
Εδω βρηκα το μυστικο!! Διατροφη !! Οχι διαιτες με ζυγισμα και ενα μαρουλοφυλλο...οχι απομονωση..οχι τιμωρια....
Δεν εχω καταλαβει καθολου διαιτα ..Τρωω πολυυυυ και την εκοψα 4-5 φορες (σε εναν γαμο κοντεψα ναφαω την τουρτα ολη και τον γαμπρο και την νυφη!!) συνεχισα ομως ...και τι εγινε? Τιμωρια ειμαι? Διατροφη ειναι ...θα παω και σε ενα γαμο θα πιω ...αλλα θα συνεχισω ..Ουτε που εχω καταλαβει οτι κανω..διαιτα..πεστο διαιτα...σε 4 μηνες εχω ξεπερασει τα 16,5 κιλα και βαλε!!
Ενταξει δεν λεω...εχει λιγο προβλημα στο "εξω" αλλα βρισκεις λυσεις,,,εχω παντα στην τσαντα σοκολατες (δικες μας..) φτιαχνω κρακερς σησαμιου ...γαριδακια ...και τα εμφανιζω...πινω την ζερο...τρωω ξηρους καρπους...εεε καλα δεν ειναι?
Σε ταβερνες μεζεδωπολεια μια χαρα και σε σουβλακερι...
Αποφευγω τα ιταλικα και τις πιτσαριες ...που πηγαμια φορα σε πιτσαρια και εφαγα το επανω της πιτσας και σαλατα.
Ειχα παλιοτερα ανχος να χασω...εκανα διαιτες ..εχανα ξεκιναγα σταματαγα..κατηγορουσα τον ευατο μου ..απογοητευομουν...
Φαυλος κυκλος!!
Τωρα τιποτα..χαλαρηηηη...16 κιλαχωρις ανχος.
Αυτο εφταιγε σε συνδυασμο με λαθος διατροφη.
Δεν ειμαστε ξεχωριστοι...ετσι βλεπεις τον ευατο σου ...και γιαυτο ζητας επιπληξη,,,ειμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!
Ανθρωποι που παλευουν το προβλημα...που αγαπανε..που μιλανε ..
Ολοι εχουν το κατιτις τους..την αδυναμια τους .Αλλος συναισθηματικο..αλλος τσιγαρο ...οτι θες !!
Και το πιο καλο σε εσενα ειναι οτι το σκεφτεσαι ...το παλευεις...το μελετας...το γνωριζεις και θα το νικησεις πολυ απλα ...ενω υπαρχουν ανθρωποι γυρω μας που δεν αναγνωριζουν καν τα ελαττωματα τους και τις αδυναμιες τους.
Ξεκινα την διατροφη χωρις ανχος.
Ειναι διατροφη
Απολαυσε το
Αγαπησε τον υπεροχο ευατο σου .Μην τον μαλωνεις .
Εισαι ενα υπεροχο πλασμα
Φιλια Εβιτα

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15206

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ηρεμισε olgatsi!!!!Ολες τα εχουμε περασει αυτα δυστυχως δεν ειναι κατι καινουργιο.Θα σου πω το κλασσικο...οτι εχεις λιγα κιλακια σε σχεση με αλλα ατομα.Αυτο να σκεφτεσαι πως αλλα ατομα ξεκινησαν με 100+ κιλα και εφτασαν 50-60!Σε ενα διμηνο θα τα εχεις χασει με λιγη εγκρατια.
Για μενα το μυστικο στην ατκινς ειναι η "απαγορευση".Το οτι μου απαγορευει καποια συγκεκριμενα πραγματα εντελως( αλλιως θα βγω απο την κετωση) σε μενα δουλευει πολυ καλα.Δεν εχω το περιθωριο οπως εκανα παλια να τσιμπησω και λιγες πατατουλες τηγανιτες μαζι με τα καλαμακια,ουτε να τσιμπησω μια παστουλα(εεε ελεγα τι ψυχη εχει μια παστουλα :lol: ).3 μηνες σχεδον στην ατκινς δεν εχω φαει τιποτα απαγορευμενο.

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15211

• seasatin
  • Το Άβαταρ του/της seasatin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μια χαρα θα τα πας,θα δεις!βρες απλα κατι για να σκεφτεσαι κ να σε κραταει.εγω ας πουμε θελω να χασω κιλα,για να κανω εξωσωματικη κ τιποτα δε με σταματαει αυτη τη φορα!ελα κ εγω πριν 5 μερες ξεκινησα,μαζι θα αντεξουμε!! grouphug

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15214

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Χα χα χα.....
Μπας και νομίζεις ότι εμείς οι παλιές δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα; Εδώ και 3 χρόνια που είμαι σε αυτή τη διατροφή, είμαι μόνιμα +/- 5.
Με ότι διακαιολογία τραβάει η ψυχή σου! Διακοπή τσιγάρου, γιορτές, γάμοι, γενέθλια, και το χειρότερο; Οι επισκέψεις στη μάνα μου. Οι πίτες, τα γλυκά κλπ, κλπ.
Όμως αν ξέρεις τον σωστό δρόμο, γυρνάς πίσω. Και ξανά προς τη δόξα τραβάς! Το κακό δεν είναι να ξωκείλεις. Το κακό είναι να βουλιάξεις στον ωκεανό που λέγεται παλιά διατροφή. Αφού έχεις το παραδείσιο νησί, θα γυρίσεις εκεί, και θα μείνεις!
love your self

Re: Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15215

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ βρε Ολγα ,διαβαζα το κειμενο σου και ηταν λες και το ειχα γραψει εγω!!!μα ακριβως τα ιδια σκεφτομαι και κανω κι εγω!!!κατα τη γνωμη μου μυστικη συνταγη δεν υπαρχει,και ως γνωστον ολα στο μυαλο μας ειναι.οταν πλεον θα φτασεις στο οριο σου τοτε και μονο τοτε θα κανεις μια στροφη 180 μοιρων θα ριξεις μια μουτζα,πραγματικη ομως στην παλια σου συμπεριφορα βλεπε γλυκα κλπ,και θα ξεκινησεις ανανεωμενη και σιγουρη!καποιες φορες πιστευω οτι μας χρειαζεται να πιανουμε και λιγο πατο για να ταρακουνιομαστε και να επιστρεφουμε δυναμικα στις καλες μας συνηθειες.οποιες κι αν ειναι αυτες για τον καθενα μας προσωπικα.οποτε μην πτοεισαι,προσπαθησε να σκεφτεσαι λογικα και ξεκινα χαλαρα κι ωραια χωρις τρελες στερησεις και υπερβολες.γνωμη μου απεφυγε και τα πολλα επιτρεπτα γλυκα και τις ζαχαρινες ,μονο ζημια κανουν,και κανε οτι καλυτερο μπορεις για σενα πρωτα και την ψυχικη σου ηρεμια!καλη σου αρχη!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication