Καλησπέρα σε όλους\όλες,
εδώ και περίπου 2 χρόνια παλεύω με την άτκινς. και ενώ ξεκινάνε όλα καλά, έχω αποφασίσει να αλλάξω τη διατροφή μου και τις συνήθειές μου και το χω πάρει πάρα πολύ ζεστά το θέμα και το θέλω πάρα πάρα πολύ στα μέσα της διαδρομής χαλάει... εκεί που χάνω κανονικά και ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα, κάτι συμβαίνει και το χαλάω και φυσικά ξαναπαίρνω τα κιλά που έχασα, ξανά δεν χωράω στα ρούχα μου, ξανά νιώθω απογοήτευση και τα βάζω με τον εαυτό μου, ξανά έχω αυτά τα αηδιαστικά φουσκώματα και τις καούρες και το πρήξιμο που κάνει μετά μέεεεεερες να φύγει.. Πραγματικά έχω βαρεθεί τον εαυτό μου σε σημείο να λέω ρε παιδί μου δεν είμαι εγώ για αυτόν τον τρόπο ζωής τελείωσε... Νιώθω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πω όχι σε μια τούρτα σοκολάτας, σε ένα κέικ, σε ένα οποιοδήποτε γλυκό. Και μόλις το σκέφτομαι αυτό λεω.... θα ξαναπροσπαθήσω γτ μόνο έτσι χάνω και δεν πεινάω... απλά πρέπει να το πάρω απόφαση οτι δε θα ξαναγγίξω γλυκό που δεν έχω φτιάξει εγώ από τις συνταγές που επιτρέπεται. Ποτέ δεν έχω φτάσει στη 2η φάση τόσο καιρό που κάνω και δεν κάνω τη διατροφή. Κ όλο απ την αρχή κ απ την αρχή κ απ την αρχή... Αφήστε που φοβάμαι να πάω να κάνω εξετάσεις... αφού τη χαλάω τα αποτελέσματα χάλια δε θα ναι??? τι θα κανω??? σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 69 κιλά, εχω υψος 1.70 και το ιδανικό μου βάρος είναι 59 κιλά. 10 ολόκληρα κιλά πρέπει πάλι να χάσω κ μου φαίνεται βουνό... Και έρχονται και οι γιορτές και λέω θα δεις πάλι που θα τα πηγαίνω περίφημα και εκείνες τις μέρες θα ξωκοίλω πάλι..... Αυτά. Τα πα και ξαλάφρωσα. Ξεκινάω σήμερα και έχει ο θεός. Μιλήστε όλοι ελεύθερα γτ τη χρειάζομαι την επίπληξή μου, μου φαίνεται