Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ξεχειλιζω σοκολατα...

ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10590

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ενταξει, οχι απλα μια παρασποδία... οχι απλά μια σοκολάτα η ενα κεικ.... χθες γυρνώντας σπίτι με επιασε μια βουλιμια που δεν μπορουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου... πήγα λοιπόν στον μαρινοπουλο και πήρα μια νουτελα (μεγαλη παρακαλω), κάτι μπισκότα τεραστιων διαστασεων με σοκολατα και ξηρους καρπους, κάτι άλλα μπισκότα πτι μπερ και ενα κιλο μελομακαρονα απ αυτα με την επικαλυψη σοκολατας. Όπως καταλάβαίνετε οργίασα, έβαλα τη νουτελα στο φουρνο μικροκυματων να λιώσει και βουτουσα τα πάντα μεσα και τα τρωγα.. δεν τα εφαγα ολα οκ κάτι ψίχουλα μείνανε... Εννοειται δε ζυγίστηκα, δεν έχω χωνέψει ακόμα, όλο το βραδυ ήθελα να κάνω εμετο αλλά ρε παιδια, εκεινη την ώρα είχα θολώσει... δε σκεφτομουν ουτε υδατανθρακες ουτε θερμιδες τπτ!!! Τώρα τι κάνω??? ρίχνω την πρόσληψη υδατανθράκων στο 5 ημερησίως? και ποτε να ζυγιστω? πόσα κιλά λέτε να πήρα? δεν θα το ξανακανω ποτε ποτε ποτε!!! το υπόσχομαι!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10592

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
:lol: :lol: :lol: Αχ βρε Όλγα, μ' εκανες και γέλασα! Κι εγώ απο χτες έχω cravings. Έβλαπα τα τυλιχτά στο ψυγείο και το cake και μου ερχόταν να τα τσακίσω. Και την τυρόπιτα του διευθυντή γλυκοκοίταξα -δεν μπορώ να πω- αλλά δεν έκανα σαν τρελλή. Αλλά τα γλυκά. Αχ αυτά τα γλυκά είναι στη σκέψη μου συνέχεια. Κι εγώ που περηφανευόμουν ότι δεν τα επιθύμησα...Δεν έφαγα βέβαια ...και μετά σκέφτηκα ότι αυτή η λύσσα μπορεί να είναι επειδή αδιαθέτησα και να μου φύγει..Αλλά αν δεν μου φύγει, τι κάνω; Πάντως πέραν της πλάκας, νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσεις σα να μην έγινε τίποτα. Ο οργανισμός σοκαρίστηκε από το πανηγύρι υδατανθράκων και μπορεί και να μην πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τι του έγινε. Απ' ότι έχω διαβάσει γενικά χω΄ρίς να είμαι expert μέχρι και να χάσεις παίζει.

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10593

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια η λύση στο πρόβλημά σας έχει μόλις 2,25 ευρώ. Πάρτε σοκολάτες sweet n balance που και είναι τέλειες γευστικά και έχουν 4 στα 100. Δοκιμάστε να βάλετε στο πρόγραμμα κάθε μέρα σοκολάτα. Μην πάρετε μια και δύο. Πάρτε 5. Σε μια δυο μέρες θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι στην Άτκινς επιτρέπεται και η σοκολάτα και θα κόψετε τις επιδρομές στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Γενικά το ψυγείο πρέπει να έχει ΠΑΝΤΑ κάτι γλυκό ώστε να μην καταφεύγετε σε βλακείες.

Τώρα γυρίζετε στην πρώτη φάση μέχρι να έρθετε στα ίσια σας...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10595

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αχ αυτή η σοκολάτα.... νομίζω χώνεωα κατά τις 5 το απόγευμα σήμερα, ενώ δεν έφαγα τπτ γτ δεν μπορούσα. έκανα κοτοπουλάκι στο φούρνο και χαλούμι στη σχάρα... είμαι καλύτερα δε μπορώ να πω... αλλά η μπάκα, μπάκα... έτσι είναι αυτα... μωρέ εμενα δε μου λείπει η σοκολάτα γτ τρώω... απλά ήθελα να κάνω αμαρτία... με έπιασε παροξυσμός τι να πω.... αλλά θα συνεχίσω ακάθεκτη... δε θα αφήσω τη ζυγαριά να κανει κουμαντο πια... ως εδω! αμαν πια!!!! tantrum ntrum tantrum ntrum

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10596

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nem οι πολυόλες δε μετράνε καθόλου δηλαδή;
το εμπιστεύεσαι αυτό εσύ και το έχεις τσεκάρει με το θέμα υγείας σου και δε σε χαλάνε;
ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που κάποιες σοκολάτες του λίντλ έχουν 23 υδ στα 100 και η sweet and balance γράφει 44, 16 ίνες και 0,4 σάκχαρα;;; Μόνο τα σάκχαρα μετράνε τελικά; Πολυ με μπερδεύει και φοβάμαι μην είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Δώσμου τα φώτα σου βρε Νεμ, αν είναι όντως τόσο ακίνδυνες να μην ξαναφάω γερμανική σοκολάτα ποτέ μου!

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10599

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
sylvioula, αν δεν πειράζουν εμένα, είναι μια χαρά! ;)

Δεν μετράς μόνο σάκχαρα, απλά αφαιρείς τις πολυόλες. Αν παρατηρήσεις η συγκεκριμένη σοκολάτα έχει και αρκετές φυτικές ίνες, οι οποίες είναι ΗΔΗ αφαιρεμένες.

Πολυόλες έχουν και οι τσίχλες χωρίς ζάχαρη και οι καραμέλες κλπ. Σε λογικές ποσότητες είναι μια χαρά. Σε υπερβολικές ίσως προκαλέσουν ένα κολληματάκι στην ζυγαριά και ανάγκη για να επισκεφτείς την τουαλέτα.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.150 δευτερόλεπτα

Syndication