Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ξεχειλιζω σοκολατα...

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10600

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thank you! Θα πάω να ψωνίσω, then! φιλιά!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10603

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα olgatsi. Τα ίδια και χειρότερα κάνω. Ξεκινάω με τα επιτρεπόμενα και ξαφνικά σαν δαιμονισμένη ψάχνω μανιωδώς να καταναλώσω και τα απαγορευμένα. Και πάντα σε τεράστιες ποσότητες εννοείται. Μετά και εγώ το μετανιώνω και θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στο τοίχο αλλά είναι πλέον αργά. Όλο ξεκινάω και όλο το ίδιο λάθος κάνω. Και σήμερα μια από τα ίδια έκανα. Νιώθω χάλια και με πολλές ενοχές. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορώ να ελέγξω αυτή την παρόρμηση. :cry:

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10605

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλλια σε καταλαβαινω καλη μου... εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι οταν παω να κάνω την πατάτα? το μετα... οκ να φαω να πλανταξω να στανιαρω... μετα όμως ερχονται οι αναγουλες, οι τασεις προς εμετο, το φουσκωμα που κανει 2 μερες να φυγει και τα +ποσα κιλά που χάνεις να επανερχονται.... απλά πιστευω οτι για τα ατομα που δεν εχουν προβλημα υγειας δεν πειράζει να συμβαινει αυτο 1 φορα το μήνα χωρις φυσικα αυτο να γινεται και κανονας... σιγουρα επιβαρυνεις τον οργανισμο ετσι κ αλλιως... απλά αν το σκεφτεις ετσι ισως σε βοηθησει ψυχολογικα, ασχετα αν δεν το κανεισ τελικα... αλλά πιστευω επισης οτι θα βοηθησει ενα κομματακι σοκολατας καθε μερα ισα να γλυκαινεις τον οργανισμο σου

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10610

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
πραγματικα τα ιδια εκανα και εγω ωσπου βρηκα τη λυση.πηρα σακουλακι που εχει τομπλερονε πολυ μικρα περιπου 6 γραμμαρια το ενα και εχουν 3 με 3,5 υδατ.και τρωω 1 η 2 αναλογα με τους υδατανθρακες που εχω καταναλωσει ολη τη μερα.να πω οτι ειμαι στην πρωτη φαση.εχω σωθει πραγματικα.χανω κανονικα και εχω σταματησει να κανω σαν λυσασμενη απο τ ελλειψη σοκολατας και να εχω βουλιμικα επεισοδια!ελπιζω να σας βοηθησα! dance nce dance nce

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10613

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
:oops: :oops: Εγώ λοιπόν σήμερα αμάρτησα! Και δεν το 'κανα για τα αγαπημένα μου γλυκά, αλλά .......για ποπ κορν!!!
Πήγα σινεμά και μοσχοβολούσε το άτιμο! Τα έβαζε κι ο μικρός μου μέσα στη μούρη μου, τι να κάνω η καημένη. Έφαγα. Μου αρέσει που είχα πάρει και μια zero να ξεχνιέμαι. Τα είδα 6γρ υ/α το φλυτζάνι. Εγώ μάλλον τσάκισα το 1/3 από το μεγάλο ποπ κορν των village. Πόσο να πήρα άραγε; Πάντως με μια μελιτζάνα, λίγο λάχανο και κάτι τυριά που εφαγα σήμερα σίγουρα τους ξεπέρασα τους 20. Καμιά 30αριά με κόβω. Εγώ όμως απτόητη.
Τουλαχιστο βρε κορίτσια το φχαριστιομαστε!

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10615

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το αποτέλεσμα μιας "αμαρτωλής" ημέρας: η ζυγαριά έδειξε ένα κιλό παραπάνω, ό,τι είχα χάσει δηλαδή επέστρεψε και όλη τη νύχτα δεν κοιμήθηκα από τον στομαχόπονο και τις επισκέψεις στην τουαλέτα. Το φούσκωμα, η τάση για εμετό και το αίσθημα αηδίας συνεχίζονται. Πότε επιτέλους θα μάθω να μην επαναλαμβάνω τα λάθη μου; tantrum ntrum
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication