Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ξεχειλιζω σοκολατα...

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10641

• aspnet4eva
  • Το Άβαταρ του/της aspnet4eva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν, εγώ σήμερα ανακάλυψα μια άλλη σοκολάτα η οποία είναι γάλακτος με φουντούκια! Είναι της fytro (νομίζω έχει αρχίσει να διαφημίζεται πολύ τελευταία), και στα 100 γραμμάρια (που είναι ουσιαστικά μια πλάκα σοκολάτας), έχει 10 γραμμάρια υδατάνθρακες!

Βέβαια άλλο 10 άλλο 4, αλλά και πάλι άλλο μαύρη σοκολάτα άλλο γάλακτος με φουντουκάκια! :D

Την βρήκα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιάς μου που είναι σχετικά μικρό (οπότε φαντάζομαι θα υπάρχει και σε μεγαλύτερα) στο τμήμα με τα βιολογικά προϊόντα! Τιμή (ακριβούτσικη φυσικα...) 2.37 ευρώ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10670

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα
Επανέρχομαι πάλι στο θέμα της σοκολάτας γιατί είναι κάτι το οποίο πραγματικά με βοηθάει να συνεχίζω την δίαιτα χωρίς ιδιαίτερες "γουρουνιές". Τελικά έχω καταλάβει καλά η sweet & balance του ΓΙΩΤΗ έχουν μόνο 4 υδατάνθρακες τα 100 γραμ.και όχι 44 υδατάνθρακες?

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10673

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ναι! Άργησα αλλά το κατάλαβα. Οι 44 υ/α συμπεριλαμβάνουν και τις πολυόλες τις οποίες αφαιρούμε από το μέτρημά μας.
Μόλις έφαγα την πρώτη μου σοκολατίτσα. Τέλεια!!!Μέχρι και στα παιδιά μου άρεσε. Τώρα βέβαια αισθάνομαι σα να έκανα κάτι απαγορευμένο, αλλά νομίζω ότι μια την εβδομάδα τη δικαιούμαστε!

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10687

• galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι ήταν αυτό που έπαθα, κορίτσια; Τόσο πια ξεσυνήθισα τα γλυκά; Έπαθε κάτι ο οργανισμός μου; Δεν ξέρω. Χθες έφαγα την πρώτη μου σοκολάτα. Ήταν μια fytro bitter με 5 υ/α (αφαιρεμένες οι πολυόλες). Μετά από ένα μήνα δίαιτα και 6 κίλά απώλεια νομίζω τη δικαιούμουν. Όμως....Δεν την έφαγα ...με έφαγε... Κανα δίωρο μετά άρχισε να με πονάει το έντερό μου, σπασμούς κλπ. Πήγα στην τουαλέτα 3 φορές και είχα (μέχρι και τώρα) απίστευτες καούρες. Τι να κάνω; Μάλλον τέλειωσε η καριέρα μου στις σοκολάτες για διαβητικούς. Ή μήπως ήταν μια άσχημη μέρα; Θα αργήσω πολύ πάντως να βάλω κάτι τέτοιο στο στόμα μου. Το αστείο είναι πως η ζυγαριά με έδειξε μισό κιλό κάτω. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι πραγματική απώλεια. Μάλλον λόγω τουαλέττας...

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10702

• mitsaki
  • Το Άβαταρ του/της mitsaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε καταλαβαινω,εχω παθει κ εγω τετοια σκηνικα με τις σοκολατες.εχω δοκιμασει αρκετες με λιγους υδατανθρακες και η μονη που δεν με πειραζει ειναι η sweet and balance!!

Re: ξεχειλιζω σοκολατα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10703

• galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να σαι καλά βρε mitsaki. Δεν είμαι εγώ η ελαττωματική, ε? :lol: Θα δώσω μια ευκαιρία και στη Sweet and Balance και βλέπουμε!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication